Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.06.2014

Koç        21 Mart - 20 Ni­san
 
Birkaç gündür olayları kontrol etmekte oldukça zorlanmış olabilirsiniz fakat artık burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; şartları sizin belirleyebileceğinize işaret etmekte. Yaşamınızdan çıkardığınız kişi ve konuların yerine hemen yenilerini koymak isteyebilirsiniz ama fazla acele etmeden akılcı davranmaya çalışmalısınız. 
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Artık yaşananları değerlendirmenin ve iç sesinizi dinlemenin zamanı gelmiş olabilir. Sizi kızdıran kişi ve olaylara karşı; öfkenizi belli etmemeye çalışabilir, duygularınızı kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Hızla ve kontrolsüz gelişen durumlar sizi rahatsız ederek daha da içinize kapanmanıza neden olabilir.
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Bugün geleceğe dair hedeflerinizi belirleyerek hızlı adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bir süredir gelişen olaylar hayatınızda kontrol edemediğiniz değişimlere neden olmuş olabilir. Artık kontrolü ele alarak içinde bulunduğunuz sosyal gruba ya da arkadaşlarınıza önderlik yapmak isteyebilir ve harekete geçebilirsiniz. 
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
İş ve sosyal yaşamınızda bütün gözler üstünüzde olabilir. Duygularınızı kontrolsüz bir şekilde açığa çıkarmadan önce sakin kalabilmeyi başarmalısınız. Kariyerinize dair girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin sizi engellemeye çalışabileceğini göz önüne alacaksınız.
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Aynı olayları tekrar tekrar yaşıyormuş hissine kapılabilir ve hayatınızda yeni başlangıçlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat yaşama bakış açınızı çok net ve bireysel olarak ortaya koymanız sizi yıpratan engellerle karşılaşmanıza da neden olabilir. Mahkemelerle ilgili girişimleriniz; görüş ayrılıkları yüzünden engellenebilir. 
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Artık finansal konularda kontrolü ele almanız gerektiğini düşünerek harekete geçebilirsiniz. Sevdikleriniz ya da keyifleriniz için yaptığınız harcamalar endişelenmenize ve duygusal krizlere yol açabilir. Gelir gider dengesini muhafaza edebilmek için daha dikkatli olmalı, attığınız adımları kontrol altına alabilmelisiniz. 
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; tek başınıza aldığınız kararları yakın ilişki de olduğunuz kişilerle beraber uygulayabileceğinize işaret etmekte. Fakat karşınızdakilerin sizi acele ettirmesi ve düşünmeye fırsat vermemesi gerilime neden olabilir. Süregelen güç savaşlarının artık iyice açığa cıkacak.
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
Günü çok hareketli ve yoğun geçirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda bireysel kararlar alarak uygulamaya koymanız çatışmalara yol açabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla görüş alış verişinde bulunarak, onlarında fikirlerini sormalı ve uzlaşma zemini bulmalısınız. Duygusal olarak kendinize fazla yüklenmeyin.
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Bugünü çok keyifli ve enerjik geçirebilirsiniz. Yaşamda sizi mutlu eden konuların üstüne daha fazla eğilerek, kendinize hobiler edinebilir, eski ilişkileri canlandırabilir ya da beğendiğiniz kişilere karşı hamle yaparak, romantik ilişkiler kurabilirsiniz. Fakat ekonomik olarak kendinizi yetersiz hissetmeniz gerilime yol açabilir.
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Hem iş hem de aile hayatına dair başlangıçlar yapmaya kendinizi hazır hissetseniz de fazla acele etmemekte fayda var. Her şeyi kontrol etme ve kuralları belirleyen olma çabanız gerilime yol açabilir. Fırsat gibi görünen durumları sakin kafayla değerlendirerek harekete geçmenizde fayda var. 
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Yoğun bir iletişim trafiği sizi hareketlendirerek hemen girişimlerde bulunmanızı gerektirebilir. Fakat henüz kontrolünüzde olmayan olaylar; sürekli ertelemelere veya engellere yol açtığından gerilim yaşayabilirsiniz. Düşmanlıklara karşı verdiğiniz tepki güç savaşlarını harekete geçirerek, çatışmalara yol açabilir. 
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Artık yeteneklerinizin fark edilmesini ve yaşamınıza yeni bir yön vermeyi isteyebilirsiniz. Kazançlarınızı tek başınıza kontrol ederek, maddi kaynaklarınızı artırma çabanız üstünüzde ki gerilimi artırabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz geliri çoğaltmak için başkalarıyla rekabete girebilir, değerlerinizle ters düşebilir.