Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İyimser ve coşkulusunuz; geleceğe dair planlar ve beklentiler içindesiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı çalışmalardan yana bugün şanslı ve fırsatlara açıksınız. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumları da yok sayamayız. Manevi anlamda kendi iç dünyanızın derinliklerine yönelerek ne isteyip istemediğinizi kendinize sorabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda risk alma kapasiteniz yüksek. Gelecek kaygısının getirdiği itilimle hareket ediyorsunuz. Aileden gelen kaynaklar ve gayrimenkullerle ilgili olumlu haberleri bugün alabilirsiniz. Uzun vadeli düşünerek ortaklıklardan yana yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Yeni bakış açıları sayesinde kendinizi yenileyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana olan meşguliyetleriniz sürmekte. Bugün inandığınız fikirler doğrultusunda hareket edebilir; bundan da kazançlı çıkabilirsiniz. Yakın ve kardeşlerle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir; ticaret hayatı, yolculuklar ve anlaşmalardan verim alabilirsiniz. Ancak uzun vadede sonuç alacağınız koşullar içindesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eğitim, yolculuklar ve yurtdışını ilgilendiren işlerinizle ilgili size artı sağlayacak olumlu gelişmeler içindesiniz. Mali konularda ise ihtiyaç dışı kendi zevklerinize yönelik harcamalar yapabilir; böylelikle kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Planlı ve bütçenize uygun davranmanız yerinde olacaktır. Duygularınıza göre hareket edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşka, çocuklarınızla olumlu iletişime ve hayatın keyiflerine açıksınız. Kontrol dışı gelişmeler, belirsizlik içeren durumlar zamanla netliğe kavuşacak; yeni bir yön çizmenize olanak sağlayacaktır.

  Duygularınızı ifade etmenin zor olduğu şu günlerde bazı hayalkırıkları olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ailevi konularla ilgili çözüm sürecine gireceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev, ailevi konular ve yerleşimle ilgili hareketlik söz konusu. Sizi maddi manevi anlamda zorlayan koşulları aşmak ve çözüm bulmak üzeresiniz. Yakın ve sosyal ilişkilerinizde perde arkasında kalmış bazı gerçekleri aydınlatmak için olumlu bir gün olabilir. Size verilen bilgilerin doğruluğunu araştırmak, eğitim ilgili gerekli analizleri yapmak için çaba gösterebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İyimserliğiniz ve akılcı bakışınız sayesinde geniş bir prespektiften yaşadıklarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Kontrolünüz dışında olan gelişmeler, riskli durumlar olmasına karşın mücadele hevesi içindesiniz. Hedefinizde olanları geleceğinizi düşünerek bir kez daha ele alabilirsiniz. Toplumsal konumunuzu etkileyecek ailevi konulara dair gelişmeler söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi konularda iyimserlik ve rehavet içindesiniz. Sosyal organizasyonlar, arkadaşlar ve aşk hayatınızla bugün ön planda olabilirsiniz. Aileniz, eviniz için gerekli harcamalarda bulunabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda geleceğinizi ilgilendiren üzerinde düşündüğünüz konularda artık bir açılım içine giriyorsunuz. İçinize sinen şekilde davranacağınız günler yakında.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay sizi popüler ve aranılan kişi kılmakta. Gerek aşk, gerek sosyal ilişkilerden yana hareketli günlerdesiniz. Yurtdışı, yolculuklar ve medyayı ilgilendiren konularda güzel ve gurur verici gelişmeler yaşanabilir. Duygusal bağlamda ise sizi içten içe kemiren hisler içindesiniz. Akışına bırakmak yerine irdelemek istiyorsunuz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendi içinize dönük haliniz devam etmekte. Geleceğinizi ilgilendiren konularda risk almaktan kaçınıyor ancak karamsar olmak istemiyorsunuz. Gerek maddi gerek duygusal konularda sezgilerinizi dinleyerek ilerlemek sizin adınıza olumlu olabilir. Karşınıza çıkan kişileri daha iyi değerlendirebilir; Ortaklıklara dair sürüncemede kalmaktan kurtulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Arkadaşlar gruplar içinde aktif olabilir; idealleriniz için ekip çalışmalarında yer alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi ve iş hayatınızı olumlu etkileyecek tanışmalar gündeme gelebilir; yabancı kişilerden, akademik çevreden destek alabilirsiniz. Sosyal konumuzda kilit oluşturan ancak sürüncemede kalmış durumlar bugünden itibaren yeni gelişmeler gösterebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız açısından hareketli günlerdesiniz. İyimserliğin yanı sıra da coşkulu, risk almaya açıksınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işleriniz pürüzlere rağmen yolunda ilerleyebilecek. Yakın ve ailevi ilişkiler, yaratıcı çalışmalar veya çocuklarınızla ilgili bir süredir sürüncemede kalan durumlar artık yeni bir ivme kazanabilir.