Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gelecek hedefleriniz, üzerinde çalıştığınız projeler ve iş hayatınız bugün yaşanacak Dolunayla birlikte netlik kazanacak. Artık sürüncemede olan konularda belirli bir öngörü sahip olduğunuz için gidişatı daha rahat değerlendirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde, gruplar içinde olan yerinizi samimiyetiniz, içtenliğinizle sağlamlaştırabilir; başkalarının güvenini kazanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız bir süreçten geçmektesiniz. Dolunay’ın da güçlü etkileri altında netleşebilir; geleceğinizi ilgilendiren kararları daha rahat alabilirsiniz. Derinlerden gelen istek ve arzularınıza kulak vererek yönünüzü belirlemeniz kolay olacaktır. Ayrıca ailevi bir konu veya bir gayrimenkule dair sürüncemede olan bir konu çözüme ulaşabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerçekleşecek sürüncemede olan yurtdışı, eğitim ve hukuki işlerinizle ilgili sonlanmalara neden olabilir. Üzerinde düşündüğünüz netlik kazanmamış ancak projede kalmış isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ufkunuzu açacak ve size yeni görüşler kazandıracak kişilerle tanışabilir; geleceğinizi şekillendirmenize yardımı dokunacak kimselerle dialoga geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular Dolunay’ın etkisiyle daha fazla gündeminizde olacaktır. Alacak- borç durumunuz, kredi, eşin parası ve gayrimenkulleri de içine alan işlerde uzun süredir sonuç alamadığınız girişimleriniz nihayet bir çözüme kavuşabilir. Gelirlerinizi arttırmak için yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi daha rahat kullanabileceğiniz koşulları oluşturabilir; gruplar ve ekip çalışmalarından destek bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ikili ilişkiler ve ortaklıklarınıza netlik kazandıracak; bu konularda bir netleşmenize olanak sağlayacaktır. Kendi isteklerinizin yanı sıra başkalarının da kendi görüş ve arzularının olduğunun farkına varabilir; yaşamda ilerlemek için belli bir dengeyi kurmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden gelecek yeni projeler ufkunuzu açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günlük rutinlerin, alışkanlıklarınızın dışına çıkmanıza neden olacak gelişmeler Dolunay ile birlikte söz konusu olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ve sizi içten içe huzursuz eden işe ve ailevi konulara ait sorunlarınıza artık bir çözüm bulabilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar, çalışma ekipleri ve ufkunuzu açacak dostlarla birlikte geleceğinizle ilgili yeni projelere başlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yaşanacak Dolunay sizi aşk ve sevgiye ait konularda sizi etkileyecek; sürüncemede olan ilişkinizle alakalı net bir karar almanıza; gerçekleri görmenize olanak sağlayacaktır. Arzu ettiğiniz bebek haberlerini alabilir; çocuklarınız varsa onların geleceğini ilgilendiren girişimlerinizin sonuçlandığına şahit olabilirsiniz. Aileden gelen gelir ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi da gündeme gelebilir.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşanacak Dolunay eve, aileye ve kariyerinize ait konularda bitiş ve başlangıçlara neden olabilir. Bir süredir sürüncemede kalan işleriniz bir netlik kazanabilir; gelecekteki yönünüzü belirlemenize olanak sağlayabilir. Aileye ait bir gayrimenkulün alım satımıyla alakalı duruma son noktayı koyabilir; sosyal statünüz ve iş dünyanızla ilgili dönemeç sayılabilecek kararı alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın çevre, kardeş ve arkadaşlarınız bu Dolunay la birlikte ön plana çıkacak; ilişkilerinizi yeniden değerlendireceğiniz gelişmelerle karşı karşıya geleceksiniz. Aranızdaki maddi konulardan kaynaklı durumlar aranızdaki iletişimizi etkileyebilir. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili durumlar gelecekteki projelerinizi ve hedeflerinizi belirlemenize olanak sağlayacaktır.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kazançlarınızın geleceğiyle ilgili gelişmeler bu Dolunay ile birlikte netlik kazanabilir. İçinde yer aldığınız gruplar ve ekip çalışmalarından hakkınıza düşen gelirlere sahip olabilir veya yeni projelere adım atabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir gayrimenkulle ilgili sonlanmalar yaşanabilir. Sizde doğuştan var olan bir yeteneğinizi keşfedebilir ve geliştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay arık bir tamamlanma sürecinde olduğunuza işaret etmekte. İkili ilişler, gelecekle ilgili hedefleriniz ve yaşantınızla alakalı konularda netlik kazanmanıza yardımcı olabileceği gibi size kararlılık getirecektir. Her ne kadar koşullar karşınızdaki kişilere bağlı olsa da belli bir yaptırım gücüne de sahip olacaksınız. Ufkunuzu açan yeni oluşumlar içinde yer alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinçaltınızın derinliklerine dalabilir; kendinizi, isteklerinizi ve bu uğurda neler yapıp yapmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Aile geçmişinizi ilgilendiren konularda gizli kalmış bir konun ortaya çıkması sizi içten içe huzursuz edebilir.

  İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz gelişmelerin yanı sıra var olan rahatsızlıklar ilgili olumlu durumlarda söz konusu olabilir.