Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.09.2014

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Gün oldukça keyifli geçebilir. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar yaşantınıza renk katabilir. Ancak duygularınızı ve beklentilerinizi abartabilir; isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Ayrıca aileden gelen gelirler, gayrimenkulle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sizi sınırlayan durumlar veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Ev tadilatı, gayrimenkul veya arazi alım satımı ile alakalı işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu konulardaki gelişmeler beklentilerinizden yüksek çıkabilir. Ayrıca evinizde misafir ağırlayabilir, davet verebilir; aile bireyleriyle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkilerden kaynaklı durumlar veya gün içinde size verilen sözlerle ilgili moralinizin bozulmasına neden olabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Zihninizi bugün sürekli yeni fikirler üretebilir. Çalıştığınız projenin maddi boyutu; aileyi ilgilendiren durumun ise duygusal tarafı düşünsel anlamda sizi etkisi altına alabilir. Arkadaştan veya bağlı olduğunuz gruptan gelecek destekler beklentilerinizi büyütebilir; hedefinize bir an önce ulaşma arzusu getirebilir. Akşam saatlerinde daha gerçekçi değerlendirmeler yapılabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Huzurlu, güvenli ve konforlu bir yaşam sürmek için bazı hedeflerinizi gerçekleştirmeniz gerekmekte olduğunuzu biliyor; bunun için çaba harcıyorsunuz. Gruplardan, arkadaşlardan veya iş hayatında tanıştığınız kişilerden gelecek fırsatlar sizi motive edebilir; beklentilerinizin büyümesine neden olabilir. Bugün harcamalarınıza dikkat etmelisiniz zira sınırı aşabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün neşeniz, keyfiniz ve kendinize olan güveniniz oldukça yerinde. Hayatı adeta bir macera gibi yaşamak istiyorsunuz. Kendinizi yeteneklerinizle ortaya koymaktan çekinmeyecek; istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için peşinden gideceksiniz. Ancak aşırılıklara kaçmaya da açısınız. Yurtdışı, medya veya eğitimle alakalı işlerden gelecek teklif ve öneriler sizi beklenti içine itebilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Eve, aileye veya çocuklarınıza ait endişeler içindesiniz. Fazla kuruntu yapmaktan dolayı duygu ve düşüncelerinizi abartabilirsiniz.  Diğer bir yandan ise maddi konularda beklenmedik durumlar gelişebilir. Gün içinde elde ettiğiniz bilgiler doğrultusunda daha planlı programlı davranmaya karar verebilirsiniz. Akşam saatlerinde iç huzurunuz pek yerinde olmayabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Arkadaşlarınız, bağlı olduğunuz grubun faaliyetleri veya ailenizle birlikte yapacağınız programlar gün boyunca sizi meşgul edebilir. Keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirmeye açıksınız. Beklenmedik tanışma ve karşılaşmalar da neşenize neşe katabilir. Akşam saatleri ise maddi konularda dikkatli olmalısınız zira bütçenizi aşacağınız harcamalarda bulunabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Yeteneklerinizi iyi kullanarak arzu ettiğiniz başarıyı yakalama şansınız yüksek. Ayrıca eve, aileye ait konular da gündeminizde. Sevdiklerinizi kanatlarınız altına alabilir; maddi manevi yücegönüllü davranışlar gösterebilirsiniz. Aniden gelişen spontan programlar da keyifli vakit geçirmenize olanak sağlayabilir. Akşam saati bazı sorumluluklar sizi kısıtlayabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün hayatın keyiflerini doya doya yaşamak niyetindesiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarınızla, hoşlandığınız hobilerle günü geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek oluşu yeteneklerinizi başarıyla ortaya çıkarmanıza olanak sağlayabilir. Ancak risk alma eğiliminizden dolayı bazı maceralar yaşayabilir; aşırılıklara kaçabilirsiniz. Akşam saatlerinde sınırlarınızı daha iyi çizebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Maddi konulara riskler alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerin yüksek oluşu ve gücü elde bulundurma isteği kendinize fazlasıyla güvenerek hareket etmenize neden olabilir. Duygusal paylaşımlarda ise hislerinizi ve isteklerinizi abartılı sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sizi sınırlayan ve arzuladığınız gibi ilerlemenizi kısıtlayan durumlar, sorumluluklar söz konusu.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri halen gündeminizde...Karşınızdaki kişilerin sizi etkileyen ve beklentiye sürükleyen öneri ve teklifleri olabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişinin size olan ilgisinin bugün her zamankinden fazla olması kendinize olan güveninizi arttırabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde sorumluluklardan veya aileden kaynaklı durumlar akşam için yaptığınız planlarınızı bozabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün iş ve gündelik yaşantınızda yoğun geçecek bir güne hazırlıklı olun. Yönetim ve idari konularda liderliği ele almanız gereken durumlar olabilir. Özellikle maddi konulardan kaynaklı gelişmeler sizi meşgul edebilir. Ancak özel hayatınızda daha fazla keyiflere yönelik hareket edebilirsiniz. Yeme içmeyi abartabilir; sağlığınıza gereken önemi ve özeni göstermeyebilirsiniz.