Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün görüş ve düşüncelerinizde karmaşa yaşayabilirsiniz. Dün başladığınız girişimlerde ikileme düşebilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çıkmayı düşündüğünüz yolculukları erteleyebilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve işbirlikleriyle ilgili girişimlerde bulunabilir, ilişkilerle ilgili hedeflerinize varmak için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hevesle başladığınız girişimlerde kararsızlıklar yaşamaya başlayabilirsiniz. Ortak kaynakları kullanarak yaptığınız yatırımlardan memnun kalmayarak yeni seçenekler arayabilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizle ilgili uzun vadeli planlar yapamamak, seçimleriniz hakkında tam bilgi sahibi olmamak gerilime neden olabilir. İş arkadaşlarınızla yeni işbirlikleri yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kuralları sizin belirlemeniz mümkün olmayabilir. Karşınızdakilerin şartlarına uymanız gerektiği için karar almakta zorlanabilirsiniz. Tek başına hareket etmekte zorlanacağınız için işbirliği içinde olmanızda fayda var. Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerinizde engellerle karşılaşabilir, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerde gerginlik yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ortamınızda girişimlerde bulunmadan önce doğru bilgilendirildiğinizden emin olmalısınız. Hevesle başladığınız işleri yarım bırakmak ya da vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. İletişimde yaşanan yetersizlikler beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşanmasına neden olabilir. Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerinizde ilişkilerinizin desteğini alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili kararlı olduğunuz ve iyi planladığınızı düşündüğünüz girişimler engellerle karşılaşabilir. Geleceğe dair hedefleriniz için adım atmakta zorlanabilir, seçim yapmak için yeterli bilgiye sahip olmayabilirsiniz. İçinde olduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlarınızla aranızda maddi konulardan dolayı yaşanan gerilim yaşamdan keyif almanızı engelleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda karşılaştığınız fırsatları gözden geçirmeniz gerekebilir, aileye ve eve dair planlarınız kariyerinizle ilgili harekete geçmenizi engelleyebilir. Bugün yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde; daha önce başlattığınız girişimlerden vazgeçmeniz gerekebilir. İşbirliklerine ihtiyaç duymanız tek başınıza karar almanızı zorlaştıracaktır.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün aldığınız bilgiler sizi yanıltabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler, dedikodu ve kulisler kararsızlığa yol açabilir. Gizli düşmanlıkların farkına varmakta zorlanabilir, yanlış seçimler yapabilirsiniz. Yurt dışı, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili ikilemler hareketsiz kalmanıza neden olabilir. İlişkilerle ilgili hevesle iletişime geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortak gelirlerden ve finansal konulardan beklentilerinizin karşılanmaması sizi ikileme itebilir. Ekonomik konularla ilgili harekete geçmek istemenize rağmen şartların ve bilgilerin yetersiz olması elinizi kolunuza bağlayabilir. Arkadaşlarınızla aranızda maddi manevi değerlerden dolayı fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşanabilir. Kulislerden ve gizli ilişkilerden destek alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün hevesle başladığınız girişimlerde biraz daha zamana ve bilgiye ihtiyacınız olduğunu fark edebiliriz. Karşınızdaki kişilerden beklediğiniz desteği alamadığınızı görerek kararlarınızdan vaz geçebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda bir süredir planladığınız eylemlerde ilişkilerden dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili girişimlerinizde planlamadığınız engellerle karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar nedenini fark edemediğiniz çatışmalara neden olarak, kararsız kalmanıza neden olabilir. Sağlığınızla ilgili de sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ilişkilerden destek alabilir ama seçim yaparken gerilim yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde geleceğe dair planlarınız finansal engellere takılabilir. Ortak paylaşımlarda krizler yaşanabilir, risk üstlenerek yaptığınız girişimlerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün kararsızlıklar ve seçim yapmakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yeterli bilgiye ve zamana sahip olmadığınızdan dolayı harekete geçemeyebilirsiniz. Girişimler için ilişkilere ihtiyacınız olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda dün başlattığınız girişimler hakkında bugün biraz daha düşünmeye ve bilgiye ihtiyacınız olduğunu anlayabilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili adımlarınızda beklentilerinizin karşılanmaması ikilemde kalmanıza ve kararsız kalmanıza neden olabilir. Yakın olduğunuz kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir. Finansal konularda destek alabilirsiniz.