Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Maddi konularda kadersel sayılabilecek kararlarınız olabilir; kısıtlandığınız koşulları değiştirmek ve geleceğe dair yeni yatırımlarınız için dostlarınıza ihtiyacınız olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için ortaklarınız ve eşinizle iletişime geçebilir; oluşturmak istediğiniz koşullar için yenilikler sizi zorlasa bile yenilikler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Israrcılığınız ve inatçılığınız iş ve sosyal hayatınızda yapacağınız değişimler için engel yaratabilir. İşbirliklerine yönelik davranışlar ve uyumdan yana olmak sizi yukarı taşıyabilir. İkili ilişkilerde başlattığınız girişimlerin uzun vadeli olabilmesi için yeniliklere açık olmayı ve esnemeyi öğrenmelisiniz. Akşamüstü yaratıcı ve sanatsal faaliyetler, gruplar içinde yardım çalışmaları öne çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim, hukuk ve yolculuklarla ilgili beklentilerinizde elde olmayan engeller çıkabilir; işbirliği içinde olarak çözebileceğiniz durumlar olabilir. İş yaşantınızın geleceği veya sağlıkla ilgili bırakmanız gereken alışkanlıklarınız üzerine odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde evde ve aile içinde yaşanacaklar sizi hizmet ve fedakarlık etmeye yöneltebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak gelirler ve duygusal paylaşımlar adına bazı kadersel gelişmeler sonucu yaşananlar sizi geleceğinizi daha ciddi değerlendirmeye yöneltebilir. Uyum ve işbirliğinden yana davranarak çözümlemeye çalışmalısınız zira duygusallığınız ilerlemenizi zorlaştırabilir. Akşam saatlerinden itibaren yurtdışı, eğitim, hukukla alakalı beklentilerinizin tekrar gündeme gelmesi hayale kapılmanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızın belli bir düzen içinde ilerlemesi için bazı önemli kararlar almanız gerekebilir. Ev, yerleşimle ilgili konularınız için başkalarından gelecek destekler olabilir. Yapacağınız anlaşma ve işbirlikleri için fikir alış verişleri yapabilirisiniz. Akşam saatlerinde değişen koşullar finansal konularda bazı yanılgıları ve belirsizlikleri beraberinde getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ortamında ekip çalışmalarından beklentileriniz olabilir. Var olan anlaşmalarla ilgili beklentilerinizin yerine gelmeyişi sizi maddi konularda yeni ortaklıklara yönlendirebilir. Kazançlarınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Eğitim, yolculuklarla alakalı işlerinizde şartları değiştirmeniz yararınıza olabilir. Akşam saatlerinde eşin sizden beklenti ve ihtiyaç içinde oluşu fedakar davranmanızı gerektirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çocukların geleceği, hobileriniz ve sosyal yaşantınızdaki hareketliliği sürdürmek için maddi konularda düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Yeteneklerinizi kazanca çevirmenin arayışı içine girebilirisiniz. İlişkilerinizi ve sosyal çevrenizi kullanarak bunu başarabilirisiniz. Akşam saatlerinde aile fertlerinizin ihtiyaçlarıyla ve sizden yardım talep edenlerle ilgilenmek zamanınızı alabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim ve ailenizle ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar yaratacak yeni kararlarınız olabilir. Zihninizin gerisine attığınız ilişkiler ve anlaşmalarla alakalı yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Israrcı oluşunuz ve kontrolü elde tutmak isteyişiniz ileriye doğru ilerlemenizi engelleyebilir. Akşam saatlerinde aşk, çocuklar ve sanat çalışmaları havanızı değiştirebilir; yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Elde olmayan koşullardan dolayı olaylara bakış açınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevreyle gireceğiniz dialoglar sizi yeni umutlar verebilir. Arkadaşlar ve ekip çalışmalarında yapacağınız işbirlikleri sizin için eğitici olabilir. Akşam saatlerinde ailenizin beklentilerini yerine getirebilir; ilgi ve alaka gösterebilirsiniz. Ev ve yerleşime ait kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konulardaki kararlarınız için gruplardan ve ekip çalışmalarından gelecek haberlere bağlısınız. İşe ait anlaşmalar, işbirlikleriniz için umutlarınız var. Ancak değişime ve esnemeye açık olduğunuz takdirde isteklerinize ulaşabileceğinizi bilmelisiniz. Arkadaşlarla yapılacak harcamalar maddi olarak artık sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde kardeşlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Meslek hayatınızda yapacağınız değişimler sizi yenilenme ve taze umutlar getirebilir. Ev ve yerleşimle alakalı bazı yeni kararlarınız olabilir. Yurtdışı, eğitim ve akademik konularda fırsatlar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Ancak olumsuzluklar ve engeller karşısında esnemeyi bilmeli; mantıklı davranmayı tercih etmelisiniz. Akşam saatlerinde finansal konular hayalkırıklığı yaratabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal paylaşımlar ve güven arayışının getirdiği bazı bilinçaltı sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Kendinizi yenilemeye ve mantıklı davranmaya zorlamalısınız. Ortak gelirlerle ilgili sizi karamsarlığa düşürecek durumlardan sıyrılmayı bilmelisiniz. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edebilirisiniz. İkili ilişkilerde fedakar tavırlarınızla öne çıkabilirsiniz.