Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzdaki Ay sizi cesur ve aktif kılabilir. Fazla düşünmeden hareket edecek olmanız riskli kararlara neden olabilir. Kariyeriniz adına mücadeleye girebilirsiniz.Aşkta sizi heyecanlandıracak ve ilişkinize yen bir boyut getirecek davranışlar gösterebilirsiniz. Yurtdışı ve yolculuklardan yana olan şansınız devam ediyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendi içinize dönmek ve yeni girişimlerden uzak durmak isteyebilir; Alacağınız riskleri iyi hesaplamadan harekete geçmeyebilirsiniz. Yurtdışı işleriniz ve eğitimle alakalı konularda verdiğiniz mücadeleler olabilir.  Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili ani gelişmeler ortaya çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gruplar içinde aktif olabilir; cesur ve girişimci tavırlarınızla öne çıkabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte yapılacak pek çok faaliyete katılabilirsiniz. İşinizle ilgili değişik alanlarda yaratıcılığınızı kullanabilir; hedefleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınmayabilirsiniz. İkili ilişkilerden yana şanslı bir dönemdesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün tek başına hareket etmek ve iş hayatında insiyatif kullanmakta zorlanmayabilirsiniz. Kararlarınızı fazla düşünmeden alabilir ve girişimleriniz ani olabilir. İş arkadaşlarınızdan destek bulabilir; yurtdışı işleriniz ve eğitimle ilgili alanlarda yapacağınız çalışmalarda olumlu koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizi geliştirebileceğiniz ve geleceğiniz için olumlu katkı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak bugün kendi fikirlerinizde ısrarcı olmamaya gayret etmelisiniz. Başkalarından gelen görüşlere açık olmalısınız. Aşk hayatınızda hareketli bir dönem içindesiniz. Yeni birliktelikler gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda beklenmedik harcamalar sizi huzursuz edebilir. Ortak olduğunuz kazançlarla alakalı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ev, yerleşimle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilir, alım satım işleri ile uğraşabilirsiniz. Ancak aniden karar almadan önce düşünmeye de vakit ayırmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzdaki Ay gelişmelerin sizin kontrolünüzde ilerlemeyeceğine işaret ediyor. İkili ilişkilerinizde ani değişimlere açıksınız. Eşin her zamankinden farklı davranışları sizi şaşırtabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz yeni eğitim fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreyle bağlarınızda yeni bir süreç olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatınız açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Günlük programınızda her an değişimler olması planlarınızı uygulamanızı zorlaştırabilir. Ancak size fırsatlar ve yeni teklifler getirecek gelişmelere de açıksınız. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz. Yorgunluğun getirdiği bazı sağlık sorunlarına karşı temkinli olun.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarla ilgili sizi harekete geçirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı görüşlerde olmasanız da uyumu yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi mutlu edecek bir ilişki gündeme gelebilir. Duygularınızın yoğunluğuyla ani karar alabilirsiniz. Hayatınızın her alanında bugün görebilirsiniz. Olaylar lehinize ilerleyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eviniz, ailenizle ilgili bir süredir ertelediğiniz konular gündeminizde olabilir. Harekete geçmek ve karar almakta bugün zorlanmayabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan para konularında beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtabilir. Sakladığınız ilişki veya gizli tuttuğunuz bir anlaşmayla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalardan yana oldukça hareketli bir gün olabilir. Beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşmak sizi şaşırtmakla birlikte gelecek için umut vaad edebilir. Kendinizi fikirlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Alacağınız haberler düşünce ve görüşlerinizde yenilenme olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konularda bugün beklenmedik gelişmeler olabilir. Kaynaklarınızı yeni alanlara kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak fazla düşünmeden karar almamalı; teklifleri enine boyuna düşünmelisiniz. İş hayatınızda yabancılar ve eğitim temaları sizin için yeni ufuklar açabilir.