Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün içinde yeni girişimlerde bulunmanız için uygun değil. Fakat akşam saatleri itibariyle yoğun bir iletişim trafiği içine girebilirsiniz. Aldığınız duyumlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir, beklentileriniz umut ettiğiniz ölçüde gerçekleşmeyebilir. Arkadaşlarınızla ve içinde olduğunuz sosyal ortamlarda düşüncelerinizi paylaşabilir, hedeflerinizi belirleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Akşama doğru ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gerçi engeller ve ertelemeler hayal kırıklığına yol açsa da sosyal ortamınızdan ve üstlerinizden aldığınız destekle yoluna devam edebilirsiniz. Çevreyle iletişiminiz size yeni alanlarda bilgi ve tecrübe kazandırarak başlangıçlarda bulunmanızı sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün başlangıçlarda bulunmak için akşam saatlerini beklemeniz gerekiyor. Burcunuza geçen Ay; görüş ve düşüncelerinizi rahat ifade edebileceğiniz bir ortam sağlayabilir. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi ertelemek zorunda kalabilir, beklentileriniz boşa çıkabilir. Fakat sizinle aynı fikirde olan kişi ve grupların desteğiyle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde çalışmalarınızı sürdürebilir, arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde endişeleriniz çoğalabilir, kendinizi daha yalnız ve izole hissedebilirsiniz. Finansal konularla ilgili girişimlerde bulunmak için gizli kaynaklardan bilgi alabilir, çevrenizden yardım alabilirsiniz ama önce duyduklarınızın doğruluğunu teyit etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün içinde iş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlamaya yönelmelisiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla ve gruplarla yoğun iletişim içine girebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle işbirliği içinde olabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedef ve beklentilerinizi ertelemek zorunda kalabilir ya da engellerle karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünden itibaren birkaç gün iş ve sosyal hayatınızda aktif olabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerde, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilir, edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri çevrenizle paylaşabilirsiniz. Fakat işbirliği içinde olduğunuz kişiler beklentilerinizi karşılamayarak, hayal kırıklığına neden olabilir. Akşam saatlerinde girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde finansal konular ve ortak paylaşımlarla ilgili girişimleriniz ilerlemeyebilir, elinizde ki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ise iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılma olabilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Fakat sevdiklerinizden alacağınız destekle görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, gelece dair umutlar geliştirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün içinde yeni girişimlerde bulunmak için uygun fırsatları bulamayabilirsiniz. Akşama doğru ise finansal konularla ilgili gerilimler söz konusu olabilir. Sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar ve fedakarlıklar hayal kırıklığına yol açabilir, paylaşımlarda kandırılma ihtimali var. Aile fertlerinden aldığınız destekle başlangıçlar yapabilir, onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Akşam saatlerinde karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay’ ın enerjisiyle önümüzdeki birkaç gün ilişkiler ve işbirlikleri gündeme gelse de koşulları belirleyen siz olamayabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler için uygun zemini bulabilirsiniz fakat öncesinde aldığınız duyumların doğruluğunu teyit etmelisiniz aksi takdirde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yeni başlangıçlar ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Elinizde ki işleri tamamlamalı, araştırma ve düzenleme çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Akşam saatlerine doğru Ay’ ın burç değiştirmesiyle yeniliklere daha açık hale gelebilirsiniz. Fakat kulağınıza gelen duyumlar sizi yanıltabilir. Ekonomik konularla ilgili eylemlerinizde destekler bulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Girişimlerimiz ve başlangıçlarımızda engeller ve ertelemelerle karşılaşabiliriz. Var olan işlerimizi tamamlamaya çalışmak daha iyi sonuç verebilir. Fakat akşam saatlerinde enerjiniz yükselebilir, iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler sizi yanıltabilir. Sevdiklerinizle beraber hareket edebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün içinde iletişim trafiğinizde aksamalar olabilir, çevreyle ilişkilerinizde durağanlık ve hareketsizlik yaşanabilir. Akşama doğru Ay’ ın burç değiştirmesiyle eve ve aileye dair konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde yaptığınız fedakarlıklar sizi hayal kırıklığına uğratabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Gizli konular açığa çıkarak, uzlaşma zemini bulabilirsiniz.