Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Üzerinize aldığınız sorumluluklar ve işler istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir; bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Sağlık, düzenler veya hizmeti içine alan konularla sabah saatlerinde uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra değişen enerjilerle birlikte ikili ilişiler ve ortaklıklar sizi meşgul edecektir. Karşı tarafla dialoglar kurmak; uyumu yakalamak ve dengede kalmak önemli olacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk hayatınızı güçlendirmekle ilgili adımları atmanın rahatı içindesiniz. Öğlene kadar olan saatlerde yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan işlerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Sonrasında ise görev ve sorumluluklar daha bağlayıcı olabilir. Gerek çalışma ortamında gerek ev hayatında işbirlikleri önem kazanacak; dengeleri kurmak adına çaba gösterebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşadınız. Artık elinizde olan koşullarla bir şeyler yapmanın peşinde olabilirsiniz; değerlendirmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise daha rahatlayacak; hayatın keyiflerine yöneleceksiniz. Aşka, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırmak isteyebilir; mutluluğun peşinde koşabilirsiniz. Uyum ve dengeyi kaybetmeden ilerlemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yaşadığınız birkaç günün değerlendirmesini yapabilir; kafanızda bazı sonuçlara varabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise değişen enerjiler sizi eve, aileye daha fazla yöneltecektir. Bazı bitiş ve başlangıçların açık olacağınız bu süreçte olması daha ılımlı ve esnek davranmanız gerekebilir. İlişkilerinizi dengede tutmak, sorunları adil bir şekilde çözme önceliğiniz olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümünde finansal alanda girişimlerde geri durmalısınız. Alacak borç hesaplarınızı yapabilir; bütçenizin son durumunu değerlendirebilirsiniz. Öğleden sonra ise yakın çevre, kardeşlerle olan iletişiminizde yeni gelişmeler olabilir. Eğitim, yolculuklar ve sosyal hayatı içine alan konularda hareketlilik yaşanabilir. Yeteneklerinizi rahat kullanacak olmanız artılar getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Öğlene kadar olan sürede eldeki işlerinizi tamamlayabilir; eksik bıraktığınız işlerinize yönelebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise finansal konular sizi daha fazla meşgul edecek; işbirliklerinizi ve kazançlarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Alacak borç arasındaki dengeyi kurmanız; bütçenizi yeni koşullara göre yapmanız gerekebilir. Ayrıca gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Öğle saatlerine kadar kendinizi  geri planda hissedebilir; gücünüzü tam kullanamayabilirsiniz. Burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz günler başlıyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına size yeni bir yol açacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstek ve arzularınızı ifade etmekten kaçınmayacak olmanız yeni girişimlere de olanak sağlayacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Grup çalışmalarındaki eksiklerinizi tamamlayabilir; son rötuşları da yaparak görevinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise işbirlikleri ve anlaşmaları içeren alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yoran durumlar olsa da uyumdan yana hareket ettiğiniz takdirde üstesinden gelebileceğiniz koşullar var. İkili ilişkilerinizde ise zihninizi kurcalayan gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızdaki yoğunluk bugün de davam etmekte. Ancak istediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ise lehinize işleyecek koşullar içine girecek olmanız neşenizi arttırabilir. Grup çalışmaları, arkadaşlarla bir arada olmak sizi motive edebilir. İşbirlikleri, anlaşmalar adına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize yaklaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim alanındaki işlerinizle ilgili son düzenlemeleri yapabilir; hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonrası kariyeriniz adına önemli süreçler olabilir. İşbirlikleri, anlaşmalar, yolculuklar veya sosyal faaliyetler sizi meşgul edebilir. Bir yandan da ailevi meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Uyum ve dengeleri korumak adına işbirlikçi davranmak size kazandıracaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda girişimlerde bulunmamalı; koşullarınızı düzenlemeye girmelisiniz. İlerleyen saatlerde içinde bulunduğunuz huzursuzluktan sıyrılacak hayata karşı daha iyimser gözlerle bakacağınız gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan yana fırsatlar ayağınıza gelebilir. Hukuk, medya alanındaki sorunlarınıza çözüm bulabileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve ortaklıkların maddi yönü sizi öğleden sonraki saatlerde daha fazla meşgul edebilir. Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çaba içine girebilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda uyum ve dengeyi tutturmak için kendinizi zorlayabilir; işbirliği geliştirmek zorunda kalabilirsiniz. Ufak çaplı da olsa yaşayacağınız krizlerle baş etmek için yeni yollar aramalısınız.