Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için attığınız adımlar, yaptığınız projeler finansal engellere takılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda kıskançlıktan dolayı krizler yaşanabilir. Ortak kaynakların kullanımında sorumluluk üstlenmeniz üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma hayatınızda işbirliği içinde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi onaylamaması üstünüzde kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda görüş ayrılıkları yaşayabilir, projelerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda üstünüzde çok fazla sorumluluk olduğunu hissedebilir, duygusal olarak kendinizi ifade edemeyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizle ilgili girişimleriniz finansal engellere takılabilir, risk aldığınız konular krizlere yol açabilir. Geçmiş borç ve alacakların tekrar karşınıza çıkması üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Romantik ilişkilerde soğumalar yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerle eve ve aileye dair konulardan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Görüşlerinizi ifade ederken yanlış anlaşılmaların olması, üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Akrabalarınızdan alacağınız destek sizi sevindirecek.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde düşüncelerinizde inat etmeniz girişimlerinizde engellere yol açabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda geçmiş problemlerin tekrar su yüzüne çıkması gerilime neden olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizde kopukluklar yaşanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler baskı altında kalmanıza neden olabilir. Maddi manevi değerlerinizle ilgili sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar krizlere yol açarak geçmiş sorunlar gündeme gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kendinizi ifade ederken ve yaşamınızı ilgilendiren kararlarda aile fertleriyle çatışabilirsiniz. İlişkilerde inatlaşmadan dolayı gerginlik yaşanabilir ve baskı uygulayabilirsiniz. Gelişen işbirlikleri, kardeş, veya komşulardan alacağınız destekle çıkarlarınızı koruyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde gelen haberler veya dedikodular canınızı sıkabilir, iletişiminizde kısıtlanmaya yol açabilir. Eski düşmanlıklar ya da kayıplarla ilgili konular açığa çıkabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Üstünüzde hissettiğiniz baskıya bir neden bulamayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kazançlarınız ve birikimleriniz sizi memnun etmeyecek ve ekonomik konularla ilgili gerilimler yaşayabileceksiniz. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için attığınız adımlar da önünüze çıkan engeller üstünüzde ki baskıyı artırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda çatışmalar yaşayabilir, üstlerinizin sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Kariyerinizde beklediğiniz ilerlemelerin beklediğiniz hızda olmaması canınızı sıkabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken duygusallaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken düşmanlıklarla karşılaşabilir, geçmişten beri süregelen sorunları tekrar tekrar gündeme getirebilirsiniz. Fikirlerinizde inat etmemeli, daha uyumlu olmaya çalışmalısınız.