Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün sorumluluklar ağır yükler getirebilir. İş ve sosyal hayatın içinde ki görevler odak noktanız olmasına rağmen otorite konumundaki kişi ve kurumlarla ilgili yaşananlar gerginliğe neden olabilir. Hızlı hareket etmeniz ve ani kararlar almanız, strateji değiştirmenizi gerektirebilir. Hırslı ve abartılı davranışlarda bulunmanız ilişkilerde çatışmalara neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendi görüş ve inançlarınızı kabul ettirebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor olabilirsiniz. Bir yandan hırslarınız doğrultusunda hareket ediyor diğer yandan da sorumluluklarınızı yerine getiriyorsunuz. Girişimlerinizin yarım kalmaması için sakin kalmaya çalışmanızda yarar var. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularla ilgili işbirlikleriniz bozulabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün de finansal konular gündemde. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanıza ve kaynaklarınızı muhafaza etmenize rağmen otorite konumundaki kişilerle ya da kurumsal yapılarla yaşanan çatışmalar dengenizi bozabilir. Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda hırs ve beklentilerinizin yüksek olması ilişkileri bozabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkilere ve ortaklıklara dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilerin size uyguladıkları baskı şartları ve gelişmeleri kontrol edememenize neden olabilir. Öğleden sonra daha sabırlı ve stratejik davranabilirsiniz. Aile, ev ve gayrimenkullerle ilgili konularda ani gelişen çatışmalar işbirliklerinizin bozulmasına ve planlarınızı değiştirmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma temponuzda ki yoğunluk bugün de devam etmekte. Sorumluluklar ve üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili yükler altındasınız. Konusunda uzman kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi tatmin etmeyebilir, iş arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşanabilir. Fazla hırslı davranmanız ve olayları kontrol etmeye çalışmanız üstünüzde ki baskıyı artırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşamdan keyif almaya çalışırken, sorumluluklarınızın yükü altında ezilebilirsiniz. Sevdikleriniz, çocuklarınız ve yetenek gerektiren hobilerinizle ilgilenmek istemenize rağmen hırslarınıza yenilebilirsiniz. Bütçenizi dengeleyebilmek için kararlı ve hesaplı davranabilmelisiniz. Fazla beklenti içine girmeden işbirliklerine yönelmeli ve abartılı tavırlardan kaçınmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye ve yatırımlarınıza dair konular gündeminizi meşgul etmekte. Geçmişte yarım bıraktığınız işler, sorumluluklar veya otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan sorunları çözmenizi gerektiren sorunlar oluşabilir. Yaşayabileceğiniz aksiliklere karşı abartılı öfke göstermek yerine işbirlikçi tavrınızı korumaya çalışın. İlişki de olduğunuz kişiler sizi anlamayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önemli görüşmeler ve anlaşmalar yapabileceğiniz bir gün olabilir. Üzerinde çalıştığınız konuda güçlü ve bilgili olmak size yardımcı olacak ve kontrolü ele almanızı sağlayacaktır. Ancak fazla hırslı davranmanız gizli düşmanlıklar edinmenize yol açabilir. Son dakika da oluşabilecek aksiliklere karşı temkinli olmalı, hesabınızı ve stratejinizi iyi yapmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne ekonomik konularla ilgili çatışma ve endişelerle başlayabilirsiniz. Varmak istediğiniz hedeflere ulaşabilmek için gerekli maddi güce sahip olmamanız öfkenizi kabartabilir, ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz.  Hırslarınız doğrultusunda ilerlemek yerine daha sakin olmalısınız. Ayrıca gruplar, ekip çalışmalarında işbirliğinin ve uyumun bozulabileceği etkiler altındasınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Halen burcunuzda ilerleyen Ay; kontrolü elde tutmak isteyerek girişimlerde bulunmak isteyeceğinize işaret etmekte. Üzerinde çalıştığınız iş ve projelerle ilgili sorumlulukların artmasından şikayetçi olmayacaksınız fakat karşınızdakilerden daha fazla destek bekliyor olabilirsiniz. İşbirlikçi ve arabulucu olmak kariyeriniz için önemli, çatışmalardan kaçınmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların getirdiği yükler halen bilinçaltınızı kurcalamakta. Bugün otorite konumundaki kişi ve kurumlarla yaşanacaklar sizi zihinsel olarak bir hayli yıpratabilir. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyayı içine alan konulardaki gelişmelerde işbirlikçi bir tavır içinde olmanızda yarar var. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara öfkelenerek ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedefleriniz ve projeleriniz önemini bugün de korumakta. Gruplar ve ekip çalışmaları içinde sorumluluklarınızın artabilir, hırslı davranarak gereğinden fazla yükün altına girebilirsiniz. Ayrıca geleceğe yönelik finansal kaynaklarınız, yatırımlarınızla ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. İşbirlikçi tavrınızı koruyarak ilerlemek sizin lehinize olacaktır.