Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte; evinize ve ailenize daha fazla zaman ayıracağınız, aile kurmak veya gayrimenkullerle ilgili hedefler koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sizin için milli ve manevi değerler, ülkeye dair konular önemli hale gelebilir. Bugün görüş ve düşüncelerinizde fanatik bir tavır izleyebilirsiniz fakat yanılgılara açıksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün sabah saatlerinde başlangıçlarda bulunmak için uygun bir zaman olmasa da öğleden sonra özellikle finansal konularda girişimlerde bulunabilir, vergi, sigorta, miras, krediyle ilgili krizleri çözmek için adım atabilirsiniz. Fakat hedefleriniz sizi yanıltabilir, beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açabilir. Yakın çevreye daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Değerlerinizin ve yeteneklerinizin farkına varacağınız, ailenin ve sizin ekonomik gelirlerine daha fazla odaklanacağınız bir dönemdesiniz. Bugün öğleden sonra ilişkiler sizin için daha çok gündeme gelebilir, eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle beraber hareket edebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz fakat hedeflerinize varmanız çok kolay olmayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş’ inde burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz, değerlerinizi ve duygularınızı ön plana çıkarabileceğiniz, kişiliğinizle dikkatleri çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bugün beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilir, üstünde çalıştığınız proje ve görevleri sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleri huzursuz ve verimsiz geçse bile öğleden sonra neşenize kavuşabilir, iyimserliğinizi açığa çıkarabilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz, sevdiklerinizle veya hobilerinizle zaman geçirebileceğiniz bir gündesiniz fakat finansal krizler hayal kırıklığı yaşatabilir. Duygu, hedef ve duyarlılıklarınızı kendinize saklamak istediğiniz bir dönemdesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte gelecek hedefleriniz ve idealleriniz daha fazla önem kazanabilir. Bu dönemde yeni arkadaşlıklar geliştirebilir, duygularınızı onlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Aile ve ülkeye dair değerleriniz gündeminizi oluşturabilir. Bugün gayrimenkullerle veya evinizle ilgili girişimleriniz ilişkilerden yeteri kadar destek göremeyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızın renkleneceği, toplum önünde kişiliğinizle dikkatleri çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Ailevi ve milli değerlerinizi ifade edebilir, kariyer hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz. Bugün gerek yazılı gerekse sözel iletişiminizde daha aktif olabilirsiniz fakat yanıltılmalara ve abartılara karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde işler istediğiniz hızda ilerleyemeyebilir, kendinize yön belirlemekte zorlanabilirsiniz. Fakat sonrasında özellikle ekonomik konularla ilgili girişimleriniz hız kazanabilir, daha iyimser ve neşeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanmanız hayal kırıklığına ve kayıplara yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Öğleden sonra burcunuza geçecek olan Ay; kendinizi daha fazla ön plana çıkarabileceğiniz, ilişkilerin önem kazanacağı ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Fakat girişimlerinizin önüne hayal kırıklığı yaşatan engeller çıkabilir. Finansal konular ve duyarlılıkların gündeme geleceği, derin duygusal paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Güneş; ilişkilerin ve işbirliklerinin daha da önem kazanacağı bir döneme işaret ediyor. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili kararlar alabilir, karşınızdakilerin duygu ve düşüncelerini daha fazla önemseyebilirsiniz. Bugün gizli düşmanlıklar ve dedikodular sizi yanıltarak, hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma ortamınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz, yeni iş arkadaşlıkları geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bugün geleceğe dair hedef ve ideallerinizle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz fakat ekonomik koşullarda ki belirsizlik önünüze engeller çıkarabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz, kendinize yeni uğraşlar bulabileceğiniz, çocuklar veya çocuk sahibi olmakla ilgili kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi şanslı hissedebilir, duygularınızı paylaşmaktan mutluluktan duyabilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunabilirsiniz fakat hedeflerinize netleştirmemeniz sonuç almanızı zorlaştırabilir.