Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinizin yoğunlaşacağı bir dönemin başlangıcındasınız. Sosyal medyadan gelişen ilişkilerden keyif alabilirsiniz. Maddi konularda biraz temkinli olmaya özen göstermeli, kayıplara karşı dikkatli olmalısınız. Size destek veren güçlü kişilerin desteklerini ve fikirlerini alarak bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda oluşabilecek gerilim, üstünüzde ki baskının artmasına yol açabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle akılcı adımlar atabilirsiniz.  Maddi konularda size yeni fırsatlar getirecek işbirlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, ticari faaliyetlerinize hız kazandırabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz güçleniyor.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yalnız kalmanız bilinçaltınızı yoran düşüncelere kapılmanıza neden olabilir. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler sizi kısıtlayarak girişimlerinizin engellenmesine yol açabilir. Geçmişten gelen bir konu tekrar önünüze gelebilir ve maddi kayıplara neden olabilir. Ancak burcunuza geçen Venüs; yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz ilişkiler kurmanızı sağlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinize ulaşmak için gösterdiğiniz çabanın karşısına çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. Grup çalışmaları ve ortak olduğunuz projelerle ilgili gözden kaçırdığınız bir olayla karşılaşsanız da ilişkilerinizden destek görebilirsiniz. Arkadaşlarla tartışmalar yaşanabilirsiniz. İlişkilerinizi gizli saklı yürütmek zorunda kalabileceğiniz bir dönem dikkat!

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda kalıcı proje ve anlaşmalar yapma çabanızın engellenmesi üstünüzde ki baskının artmasına yol açabilir. Israrcı davranırken, temkinli de olmalısınız.  Bugün ilişkilerinizde sorun yaşamamak için adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Önümüzdeki günlerde; sosyal çevreniz genişleyebilir, arkadaşlarınızla fazla iletişim içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim, yurtdışı ve medyayla ilgili işlerinizde gelişmelerin olmaması, maddi endişelerinizi artırabilir. Bugün çevrenizle sorunlar yaşayabilir; güveniniz zedelendiği için iletişiminizi kesebilirsiniz. Fakat önümüzde ki günlerde iş ve sosyal hayatınızda yaşanacak hareketlilik, sizi daha popüler ve göz önünde yapacaktır. Ticari işbirliklerinden fayda görebilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sigorta, kredi ve vergi gibi konularda; eskiden kalan ödemeler tekrar karşınıza çıkabilir. Ortak olduğunuz gelirlerin güvence altına alınmasıyla ya da harcanmasıyla ilgilikrizler yaşayabilirsiniz. Ailenizin desteğiyle akılcı ve kalıcı yatırımlara yönelebilirsiniz. İletişim alanında oldukça hareketli geçecek bir ay sizi beklemekte.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri bugün gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte yapılmış sözleşmelerle ilgili yeniden değerlendirme yapabilir, karşınızdakilerle güven krizi yaşayabilirsiniz. Venüs; finansal alanda fırsatlar getirerek, içinde bulunduğunuz maddi sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Ticari faaliyetler için kaynak bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün çalışma ortamınızda karşılaşacağınız düşmanlıklar kime güveneceğinizi tekrar sorgulamanıza neden olabilir. Gelirlerinizi daha akılcı ve kazançlı değerlendirebilmeniz için destekler alabilir, maliyet bilinci geliştirebilirsiniz. Karşıt burcunuza geçen Venüs; evlilik, ya da işbirliklerine yönelerek, keyifli ilişkiler kurabileceğinize işaret etmekte.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik ilişkilerinizde her şeyin kontrolünüzde olmasını beklememelisiniz. Sizi mutlu eden kişilerle aranızda oluşabilecek sorunlar güven krizlerine yol açabilir. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunmak isteyebilir, geçmişten gelen problemleri çözecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha sosyal ve  hareketli geçecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatın getirdiği sorumluluklar eve de yansıyabilir; ailenizle ilişkilerinizi yeniden düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Kontrolünüz dışında ki bitiş ve başlangıçlara kendinizi hazır hissetmeniz de fayda var. Geçmişte size sorun olan bir gayrimenkulle ilgili gelişmeler yaşanabilir; bir karar almanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün eğitim, yolculuk ya da anlaşmalarla ilgili sizi meşgul eden gelişmeler var. Israrcı olup ve değişime direndiğiniz takdirde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Güçlü kişilerden, arkadaşlardan veya sosyal ortamınızdan alacağınız destek sorunlarınıza çözüm getirebilir. Ev ve aile ile ilgili konularda hareketlilik olabilir.