Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.08.2014

Koç                          21 Mart - 20 Ni­san

Eve, aileye dair uğraşlar bugün sizi meşgul edebilir. Tadilat, tamirat, taşınma gibi işlerle ilgilenebileceğiniz gibi aile fertleriyle de aranızda bazı durumlar gelişebilir. Geçmişte yaşanmış bazı konular yeniden gündeme gelerek sizi duygusal olarak etkileyebilir. Hisleriniz ve sezgilerinizle harmanladığınız düşünceler doğrultusunda hareket etmeniz olası.

Boğa               21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerin yoğun geçeceği bir gün yaşayabilirsiniz. Aranızdaki geçmişten kaynaklı bazı sorunlar yeniden konu olabilir. Duygularınıza esir olamadan hareket etmekte zorlanabilirsiniz. İşbirliği içine olduğunuz kişilerden baskı göreceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Tek başınıza karar almanız engellenebilir.

İkizler              22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kazançlarınız, gelir ve giderlerle alakalı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Dalgalanmaların, iniş ve çıkışların yaratacağı durumlar karşısında dengeli ve kontrollü ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Akılcı çözümler üretmenin yanı sıra sezgilerinize de kulak vererek ilerlemeye çalışmalısınız. Desteğini almak istediğiniz ve kullanmayı düşündüğünüz aile kaynaklarında sorun olabilir.

Yengeç          22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi sübjektif davranmaya itebilir. Kendi bakış açınızla hareket etmek içsel olarak haklılığınızı size hissettirmesine rağmen isteklerinizin yerine gelmesi konusunda karşınızdaki güçlü kişilerden, aile büyükleri ve eşinizden göreceğiniz baskılara maruz kalabilirsiniz. Duygularınızın yanı sıra mantığınızı da önde tutunuz.

Aslan             24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızda endişe ve kuruntular var. Eve, aileye, sevdiğiniz kişilere bakmaya ve korumaya yönelik alanlarda içsel bir baskı hissedebilirsiniz. Henüz gün yüzüne çıkmamış bazı plan, proje, düşünce veya beklentilerden dolayı zihniniz karışık olabilir. İşe ait konularda ise başarılı olmak zorunda hissetmeniz bedensel ve ruhsal gerilim yaşatabilir.

Başak                24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlar, gruplar ve ekip çalışmaları gün boyunca yoğunlaştığınız alan olabilir. Sizi hedefinize taşıyacak projelerle ilgilenebilir veya artık sona yaklaştığınız işlerin de nihai karaları alabilirsiniz. Ancak baskıya maruz kalacağınız durumlar uğraştırıcı olabilir. Detaylandırarak değerlendirdiğiniz düşünceleriniz doğrultusunda bir dönemi kapatabilirsiniz.

Terazi                  24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızla gözler önünde olabilir; yaşanacaklar ise toplum karşısında gerçekleşebilir.  Eve, aileye ait konularda gündeminizde yer tutabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan bir düşünce, sizden gizlenen bir durum bugün açığa çıkarak duygusal tepkiler vermenize neden olabilir. Ayrıca sizden yardım bekleyen yakınlarınıza koşullar zor olsa da destek vermelisiniz.

Akrep                 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, eğitim ve medyaya ait işler önem kazanmakta. Kariyerinizi etkileyecek girişimlerin ön hazırlıkları veya son çalışmalarına bugün vakit ayırabilirsiniz. Diğer yandan hayata bakışınızda ailenizin etkisi altında kalabilir hatta onlardan etkilenebilirsiniz. Ancak mantığınızı da devrede tutarak ilerlemeye gayret edin. Artık sizi engelleyen tavır davranışlarınızı geride bırakabilecek gücünüz var.

Yay                       23 Kasım - 22 Aralık

Ortak gelirler, eşin parası veya aileden gelen kaynakların değerlendirilmesi ilgi alanınızda olabilir. Ancak sonuca bağlanmakta olan gelişmeler sizi endişe ve ufak çaplı krizler yaşatabilir. Duygularınızdan bağımsız mantık çevresinde düşünmeye ve ilerlemeye çalışın. Manevi paylaşımlarda ise sizi baskı altına alan durumlardan dolayı fevri tepkiler verebilirsiniz.

Oğlak                  23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkiler ve ortaklıklar günün ana teması. Karşınızdaki kişilerin duygusal ve talepkar tavırları size ayna vazifesi görebilir. Geçmişte yaşananları tekrar değerlendirebilirsiniz. Dengeleri tutturmakta zorlanacağınız alanlarda baskıcı tavırlar gösterebilirsiniz. Eve, aileye ve işe ait konulardan kaynaklı beklenmedik durumlara hazırlıklı olmalısınız.

Kova                      21 Ocak - 19 Şubat

Sağlık, çalışma ve hizmet odaklısınız. Gün içindeki programlarınızda dalgalanmalar olabilir; planlarınızı istediğiniz zaman diliminde uygulamakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabileceğiniz gibi aranızda bazen rekabete dayalı sorunlar oluşabilir. Beslenme ile alakalı yeni bir yaşam düzeninize geçmek için ve alışkanlıklardan kurtulmalısınız.

Balık                     20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınızda duyguların yeri ve önemi büyük. Sevdiğiniz kişi olan paylaşımlarınızda dikkatli olmalısınız zira birbirinize karşı kırıcı davranabilir; gereksiz alınganlıkları ilişkinizi zedeleyebilirsiniz. Gruplar, otorite konumundaki kişilerden gelebilecek engellemeler keyfiniz de kaçırabilir. Gelişmeleri mantığınızı da devrede tutarak dengelemeye çalışın.