Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün yine hareketli, girişimci ve rekabetçisiniz. Bir önceki güne sakinleşmiş olmanıza rağmen heyecan yaşamaya açıksınız. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri sizi yine meşgul ederken duygularınızın etkisiyle ve fazla düşünmeden hareket edebilirsiniz. Ancak kalıcı sonuçlar almanız pek olası gözükmemekte. En iyisi önemli kararları ve başlangıçları hafta başına ertelemeniz gibi görünmekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınız oldukça hareketli. Sizi uğraştıracak birçok düşüncenin yanı sıra cesur davranmanızı engelleyen koşullar içindesiniz. Kendi içinize dönerek geçmişi, ailenizi ve hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun ortamı bulabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarda yıpranmamak adına düşünce ve tepkilerinizi gizlemeyi tercih edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlar, dostlar ve gruplarla birlikte oldukça hareketli ve eğlenceli geçecek bir gün sizi beklemekte. Maceracı yönünüzü daha fazla ortaya çıkaracak faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Aynı zamanda yeni tanışacağınız kişiler yaşantınıza yeni bir soluk da getirebilir. Hedeflediğiniz işleri fazla detaylandırmadan hemen başlatmaya açıksınız. Ancak biraz düşünmeye zaman ayırın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda hareketli günlerdesiniz. Atacağınız cesur adımlar, karar ve girişimlerle göz önünde olabilirsiniz. Ancak sonradan pişman olmamak için biraz olsun düşünmeye vakit ayırmalı; içinizden geldiği gibi veya rekabet duygusuyla ilerlememelisiniz. Evinizle, aile içinde yaşananlarla ve sevdiklerinizle alakalı yeni durumlar fevri ve beklenmedik tepkilere neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler sizi halen meşgul ediyor. Kendi isteklerinizi yerine getirmek için hevesli davranıyor; cesur adımlar atabiliyorsunuz. Ancak bugün somut veriler elde etmek kolay olmayabilir. Başkalarından farklı görüşler alarak kendinizi sınayabilirsiniz. İşe ve özel hayata dair gelecekte yapacaklarınızın ön çalışmaları için zamanı değerlendirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda karşılaştığınız engelleri aşabilecek güce ve şansa sahipsiniz. Ortaklıkların maddi yönünün yanı sıra duygusal kısmı da bugünlerde sizi meşgul etmekte. Güven tazelemek adın atılacak adımlarınız olabilir. Yaptığınız işler ve çalışmalarınızla en iyi şekilde sunma isteğiyle hareket ederken içten içe kendi huzurunuzu kaçırabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yerine eldekileri tamamlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay kontrolün sizde olmadığına işaret etmekte. Ancak bir önceki güne göre koşullarınız daha rahatlamış olabilir. Eşinize, ortağınıza bağlı olarak ve onların istekleri doğrultusunda hareket ederek önünüze gelen fırsatlara yakın olabilirsiniz. Ayrıca bir süredir arzu ettiğiniz yeni heyecanlar, yeni tanışıklıklar da hafta sonunda yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde krizi fırsata çevirebileceğiniz koşullar içindesiniz. İş ortamında sizi yoran koşullar olmasına rağmen cesaretiniz ve gücünüz sayesinde liderliğinizi, becerilerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaç talepleri sizi her ne kadar mutlu etmese de yerine getirmekle kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirerek yeni sağlık programlarına, spora başlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Keyifler, hobiler, hayatın sunduğu güzellikler ilginizi çekmekte. İçinde sporun, heyecan ve maceranın olduğu aktivitelere katılabilir; yolculuklara çıkabilirsiniz. Aşk hayatınızı renklendirecek ve coşku katacak beraberlikler de bugünler de sizi oyalayabilir. Ayrıca çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilir; birlikte katılacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar halen söz konusu. Oturduğunuz yerde tadilat, yenilenme yapabilir veya başka bir yere taşınma konusunda harekete geçebilirsiniz. Ailevi konularda çıkan bazı sorunlarda sizi lider kılacak gelişmeler yaşanabilir, gerilim azaltmak belki size düşebilir.

  İşe ait konularla hızlı karar vermekten kaçınmalı; ruhunuzun ne istediğine bakmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hızlı düşünüp hızlı karar alıyorsunuz. Hemen harekete geçmek yerine detaylara önem vermeli; derinleşmeye çalışmalısınız. Yakın çevreniz ve kardeşlerle yaşanacaklar aranızda geçen dialoglar ilişkilerinize yeni bir yön getirebilir. Yeni eğitimler, yolculuklara dair planlar yapabilirsiniz. Ancak başlangıçlar için hafta başınız beklemelisiniz zira bugün somut şeyler elde etmeniz zor gibi.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda riskler altındasınız. Hızlı alacağınız kararları sonradan sorgulayabilirsiniz. En iyisi bugünü değerlendirme yapmaya ayırmanız olabilir. Yeteneklerinizi kendinizi daha bir üst seviyeye taşımak için kullanabilir; yaratılığınızla daha önce denenmemiş şeyler ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmelerin size katacakları olabilir.