Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün Ay neredeyse tüm gün boşlukta ve Merkür Akrep burcunda geri dönüyor. Başlangıçlar ve yeni girişimler için uygun bir zaman değil. Tatil sonrası halledilmesi gereken ekonomik konular gündemde olsa da var olan sorunları gidermeye çalışmak en doğrusu olabilir. Maddi manevi değerlerinizi sorgulayacağınız ve finansal olaylara eğileceğiniz bir dönemdesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda hareket eden Merkür’ ün bugün geri hareketine başlaması ilişkilerde bir süredir yaşanan gizli gerilimin açığa çıkmasına neden olabilir. Eski ortaklıklar, işbirlikleri ya da ilişkiler tekrar hayatınıza girebilir ve sorunlarını gidermenizi sağlayabilir. Ay; burcunuzda hareket ediyor olsa da neredeyse tüm gün boşlukta olduğundan yeni girişimlerden uzak durmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yönetici gezegeniniz Merkür’ ün geri harekete başlaması çalışma ortamınızla ilgili düzenlemelerin yapılmasının zamanının da geldiğine işaret etmekte. Ertelediğiniz veya yarım kalan işlerinizi, projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Eskiden beraber çalıştığınız kişiler tekrar hayatınıza girebilir. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay’ ın etkisiyle ilişkiler hareketlenebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki günlerde eski romantik ilişkiler tekrar hayatınıza girebilir, varolan ilişkilerde de iletişim sorunları yaşanabilir. Çocuklarla ilgili girişimlerinizde ertelemeler yaşayabilir, size keyif veren hobilerinizi canlandırabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren endişeleriniz artabilir, kararsız kalabilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güne kariyer ve sosyal hayatınızda ki işlerinizi toparlayarak başlayabilirsiniz fakat yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz fakat yaptığınız organizasyonların ertelenme ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Eve ve aileye ait eski sorunlar tekrar karşınıza çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Merkür’ ün geri hareketiyle birlikte yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Teknolojik aletlerinizde sorunlar çıkabilir, iletişiminizde kopukluklar olabilir. Yolculuklarınız, anlaşmalarınız ya da başlamayı düşündüğünüz eğitimler ertelenebilir. Yakın çevre ilişkilerinde geçmiş krizler tekrar gündeme gelebilir. Bugün gün içinde görüşlerinizin üstünden geçmekte fayda var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Haftaya ekonomik konularla ilgili gelişmelerle başlayabilirsiniz. Eski borç ve alacakların tekrar gündeme geleceği bir dönemdesiniz. Finansal sorunlarınızı çözmek için atacağınız adımlarda dikkatli olmalı, yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Yeteneklerinizi kullanmak için daha kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Akşam saatlerinde kararsızlık yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda geri hareketine başlayan Merkür; önümüzdeki günlerde eski ilişkilerin tekrar canlanabileceğine işaret etmekte. Yaşamınıza dair aldığınız kararları gözden geçirme, hayatınızı düzenleme zamanı olabilir. Gün içinde yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durmalı, var olan planınızı uygulamaya devam etmelisiniz. İlerleyen saatlerde finansal krizler gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önümüzde ki günlerde sırlar ve gizler açığa çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etmek yerine, karşınızdakileri dinlemeyi, bilgi toplamayı ve plan yapmayı tercih edebilirsiniz. Arkanızdan dönen dedikoduları öğrenebilir, gizli düşmanlıkların farkına varabilirsiniz. Bugün rehavet içinde olabilir, dinlenmek isteyebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde ilişkiler hareketlilik kazanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gözden geçirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Planlarınızı revize ederek daha derin bir araştırma içine girebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilir veya var olan arkadaşlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde romantik ilişkilerde daha önceden başlamış girişimlerin sonuçlarını alabilir, keyiflerinize yönelebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda yeni bir dönemin başlaması için uygun zamanda değilsiniz. Fakat daha önceden planladığınız konuları tekrar gözden geçirebilir, hedeflerinize varmak için derin araştırmalar içine girebilirsiniz. Bugün başlangıçlarda bulunmadan var olan işlerinizi tamamlayabilir, eve ve aileye dair düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konularla ilgilenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Merkür’ ün geri hareketine başlamasıyla birlikte; görüş ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirme ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleriyle ilgili aksilikler yaşanabilir, mahkemelerden beklediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Gün içinde yakın çevreyle iletişim halinde olabilirsiniz, sosyal medyada aktif davranabilirsiniz.