Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 21.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunmak için kulisler yapabilir, sezgilerinize güvenebilirsiniz. Finansal konularda ki sorumluluklarınızı yerine getirmek ve yaşanan kısıtlanmaları aşmak için planlar yapabilir, yardımlar alabilirsiniz. Fakat bugün gelen haberlere fazla güvenmemeli, dedikodular yüzünden ikilemde kalabilir, kararlarımızdan vazgeçebiliriz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin yardımıyla geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirecek adımlar atabilirsiniz. Karşı tarafın sorumluluklarını üstlenmesi sizin de girişimlerde bulunmanızı kolaylaştıracaktır. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplar düşünsel olarak sizi destekleyebilir. Ekonomik konularla ilgili hareketlerde ise kararsızlık yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda kalıcı adımlar atabilir, iş arkadaşlarınızdan ve çalışma ortamınızdan gelen destekle girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışmalarınızda sezgilerinize güvenebilir, finansal konularda güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Fakat ilişkilerle ilgili konularda kararsızlık yaşayabilir, belirsizliklerden dolayı fikirlerinizden vazgeçebilir ya da ertelemelerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken destek görebilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Mahkeme, uzun yolculuk, yüksek eğitimle ilgili konularda ise yakın ilişki de olduğunuz kişilerinde yardımıyla olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Fakat yaşayacağınız kararsızlık ve belirsizlikler sizi ikilemde bırakabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün daha alıngan ve duyarlı davranabilir, aile ilişkilerinde karşınızdakinin duygularına karşı hassas olabilirsiniz. Ev ve gayrimenkullerle ilgili sorumluluklarda finansal destek görebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin güçlü yardımıyla krizlere çözüm bulabilirsiniz. Fakat geleceğe dair hedeflerinizde ikilemde kalabilir, kararlarınızdan kolay vazgeçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Üstünde çalıştığınız projelerde anlaşmalar sağlayabilir, zihinsel işbirlikleri içinde olabilirsiniz. Şartların size bağlı olmaması ikilemde kalmanıza ve belirsizlikler yaşamanıza yol açarak, iş ve sosyal hayatınızda fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Yine de sevdiklerinizin yardımıyla hem ilişkilerde hem de kariyerinizde girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gündelik işlerinizi yerine getirirken sakarlıklar yapabilir, kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek girişimlerde bulunabilir, değerlerinizi muhafaza etmek için girişimler yapabilirsiniz. Mahkeme, uzun yolculuk ve yüksek eğitimle ilgili karşınıza fırsatları kararsızlığınızdan dolayı kaçırabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdiklerinizle karşı hassas ve duyarlı davranabilir, yaşamsal sorumluluklarınız için onların desteğine alabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle kendinizi ifade edebilir, ikna edici bir iletişim kurabilirsiniz. Finansal konularda kontrol dışı harcamalar krizlere yol açabilir. Aşk ilişkilerinde ise kararsızlıklar yaşayabilir, beklentileriniz karşılanmadığı ve belirsizlikler olduğu için gerilim olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aile ilişkilerinde hassas ve duyarlı davranabilir, duygularınızı kontrol altına alarak sorumluluklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Ekonomik olarak güçlü kişilerin desteğiyle doğru yatırımlar yapabilirsiniz. Fakat ikili ilişkilerde yaşanan belirsizlikler ve kararsızlıklar gerilime neden olabilir. Ortaklıklar ya da işbirliklerinden beklediğiniz yardımı alamayabilir, ikilemde kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün çevrenizdekilerin duygularını daha kolay anlayabilir, geleceğe dair hedeflerinize ulaşmak için yolculuklara çıkabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinizde hassasiyet gösterebilir, ilişkilerde sezgilerinizle birlikte ikna etme gücünüzü kullanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda belirsizlikten ve yanlış bilgiden dolayı gerginlik yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konulara odaklanmanız gerekebilir, arka planda maddi ve manevi değerlerinizde yaşanan dönüşümden dolayı planlarınızı değiştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgilerinizin yardımıyla gelir kaynaklarınızı geliştirme ve artırma yoluna gidebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda ise kazancınız yetersiz kalabilir, harcamalarınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ ın enerjisiyle daha duyarlı ve sezgisel olabilirsiniz. Güçlü arkadaşların ve grupların desteğiyle yaşamsal kararlar alabilir, hayatınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Fakat özellikle aile ilişkilerinde gerginlikler yaşanabilir. Beklentilerinizin karşılanmaması ve belirsizlikler ikilemde kalmanıza, kararlarınızdan vazgeçmenize neden olabilir.