Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gelecek planlarınızda yapacağınız değişiklikler size yeni ufuklar açabilir. Zihinsel olarak oldukça aktif bir süreçtesiniz. Düşünce tarzınızda değişiklik yapabilir; yaratıcılığınızı öne çıkarabilirsiniz. Yeni çevrelere girebilir; yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili alacağınız kararlar size fırsatlar getirecektir ancak beklentilerinizi makul ölçülerde tutmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda değişken koşullar içinde olabilirsiniz. Ani kazanç fırsatlarına açık olmakla birlikte beklediğinizden fazla harcama yapma ihtimalinin de olduğunu olduğunuzu göz ardı etmeden ilerlemelisiniz. İş hayatında yeni projeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Bağlı olduğunuz grupların desteğini alarak ve yeteneklerinizi kullanarak hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili size yeni heyecan katacak fırsatlara açıksınız. Burcunuzdaki Ay’ın etkisiyle kendinizi öne çıkaracağınız ve yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanacağınız günlerdesiniz. Geleceğinizi tasarlayacağınız girişimlerde başarılı olmak için çok yönlü, akılcı düşünebilir ve doğrultuda kararlar alabilirsiniz. Hayata bakışınızı yenilemektesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler sizi huzursuz kılabilir. Çok yönlü düşünmekten ve belki bazen aşırı evhamdan karar almakta zorlanabilirsiniz. Sakin kalmaya ve gelişmeleri izlemeye çalışmalısınız. Ortak gelirler, vergi, sigorta gibi finansal konularda geleceğinizi ilgilendiren durumlarla karşısında yeni bir yön veya ödeme planı belirlemeniz gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzdaki gezegenler sizden daha farklı düşünen kişilerin hayatınıza etkisi olacağına işaret ediyor. Yaratıcı tarzları ve sıra dışı davranışları karşısında siz de kendinizi yenileyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda koşulları onların belirliyor olması kontrolü bırakmanızı gerektirebilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculularla ilgili gelecek ani haberler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda oldukça hareketli günler geçirmektesiniz Yeni anlaşmalar, tanışmalar ve yolculuklar fırsatlar sağlayabilir. Çalışma ortamınızda ekip çalışmalarına önem verebilir; gerek bilgi gerek arkadaşlıklar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Alacağınız destekler sayesinde gelecek planlarınızı yenileyebilirsiniz. Finansal konulardaki cesaretli girişimleriniz olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yolculuklar ve hukuki konularda yeni gelişmelere açıksınız. Gelen bilgiler doğrultusunda beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Geleceğinizi etkileyen kararlar karşısında kapsamlı ve mantıklı düşünceler içindesiniz. Hayat tarzınızı değiştirmenize neden olacak yeni fikir alış verileri içinde olmanız yeni ufuklar açabilir. Girişimleriniz için dostlar ve gruplardan gelecek destekler sevindirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda oldukça düşünceli olacağınız birkaç gün içindesiniz. Geleceğinizi düşünerek doğru hamleleri yapmak istemekte ve bununla ilgili planlar geliştirmektesiniz. Size yeni fırsatlar getirecek bağlantılar kurabilir; iş hayatınızda değişikler yapabilirsiniz. Ev, yerleşimle ve ailenizle alakalı gelişmelerin maddiyatla ilgisiniz olması yeni fikirler üretmenizi gerektirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzdaki Ay, birkaç gün için koşulların size bağlı gelişmeyeceğinin habercisi. Eş, ortaktan gelecek fırsatları iyi değerlendirmek için çabanız gerekebilir. Yeni fikirler üretmek, yaratıcılığınızı kullanmakta zorlanmayabilir; gerek bilginiz gerek gelecekle ilgili tahminlerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz. Çocukların eğitimi, sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde yenilenmeler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sorumluluklarınıza para konularının da eklenmesi sizi daha fazla çalışmaya yöneltebilir. Geleceğiniz için doğru adımları atmak isteğiyle yoğun çalışabilir; işle ilgili anlaşmalara eğilebilir veya yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu yoğunluğun içinde çalışma arkadaşlarınızın desteği sizinle olacaktır. Eviniz, aileniz için yapmak istedikleriniz için bir bütçe oluşturabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi gerek fikirleriniz gerek davranışlarınızla orijinal bir şekilde ifade edeceğiniz koşullar içindesiniz. Geleceğinizi sağlam temeller üzerine inşa etmek için yoğun çalışabilir; hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizin için itici bir güç olabilir. Yaratıcılık içeren faaliyetlerde başarılı gösterebilir; kendinizden söz ettirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailevi konular, yerleşim ve evle ilgili bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan konularda sizi huzurlu kılacak haberleri bugün alabilirsiniz. Maddi konularda alacağınız riskleri iyi hesaplamalı; gelir gider dengesini kurmak için mantığınızı kullanmalısınız.Size fikir verecek kişilerin desteğini almaktan çekinmemeli; gizli bilgileri iyi değerlendirmelisiniz.