Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.02.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Dün yaşanan hareketlilik ve yoğunluktan sonra bugün daha sakin ve durağan olabilirsiniz. Sizin için şimdiye kadar gizli kalmış konular açığa çıkabilir, aileyle ilgili duyumlar alabilirsiniz. Eve ve aileye dair kararlar alarak girişimlerde bulunabilir, kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün duygusal kararlar alabilir, sezgilerinize güvenerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ziyaret etmek için yolculuklara çıkabilir, geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için eğitimlere katılabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken duygularınızı ön plana çıkarabilir, eve ve aileye dair konuşmalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda başarılı olabileceğiniz girişimlerde bulunabilir, sezgilerinize dayanarak aldığınız kararlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda yer alabilir, bu yeteneklerle toplumun dikkatini çekebilirsiniz. Duygusal hedeflerinizin peşinde koşabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili iniş çıkışlar harcamalarınıza dikkat çekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Görüş ve düşüncelerinizi duygusal bir dille ifade edebilirsiniz. İnançlarınızı yaşamınıza yansıtırken istikrarlı davranmayabilir, aldığınız kararlarda hislerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Medya veya mahkemelerle ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerde romantik ve duyarlı bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla, borç, alacak, vergi ve sigortalarla ilgili sizi içten içe huzursuz eden gelişmeler karşısında kararlar alabilirsiniz. Gerçi aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, hemen harekete geçemeyebilirsiniz. Yaşadığınız duygusal krizleri ancak konuşarak çözebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi kendinize saklamanız krizlerin derinleşmesine neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak anlaşmalara varabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ev ve aileye dair geleceğe yönelik kararlar alarak girişimler yapabilir, daha önceki hedeflerinizi de gözden geçirmeniz için uygun ortam bulabilirsiniz. Dernekler ve gruplar içinde duyarlılığınız ve sezgilerinizle dikkat çekebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma arkadaşlarınızdan gelen destek; iş ve sosyal hayatınızda değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Üstünde çalıştığınız proje ve görevlerde son hazırlıkları yaparak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yerine getirirken istikrarsız davranabilir, duygularınızı ön plana çıkararak hareket edebilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamak için adımlar atabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdiklerinizden romantik ve duyarlı davranmasını bekleyebilir, aile kurmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, umutlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olması girişimlerinizin olumlu sonuçlanmasına neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Borç, alacak, miras, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda girişimlerde bulunabilir, gayrimenkul alım satımıyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Duygusal krizleri aile fertleriyle konuşarak atlatabilir, derin bir iletişimde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizin istek ve taleplerine karşı duyarlı olabilir, anlayışla karşılayabilirsiniz. Karşınızdakiler sizden bir şey istemeden siz yerine getirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde önceden üstünde çalıştığınız konularda anlaşmaya varabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle kısa yolculuklara çıkabilir ya da beraber eğitimlere katılabilirsiniz. Şartlar size bağlı olmasa da girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde Ay boşlukta olduğundan başlangıçlar için kendinize süre tanımalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün Ay boşlukta olduğundan yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun değil. Üstünde çalıştığınız projeleri ve işlerinizi tamamlayabilir, kendinize zaman ayırarak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili iniş çıkışlar sizi huzursuz etse bile aldığınız desteklerle sorunları çözebilirsiniz. Duygusal ve duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dün yaşanan yoğunluktan sonra bugün daha sakin davranabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı aşırı hassas ve duyarlı olabilir, sanatsal çalışmalar için gereken ilhamı bulabilirsiniz. Hayattan keyif alacağınız uğraşlara, hobilere ya da kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ay boşlukta olduğundan yeni girişimler ya da başlangıçlar yerine var olan işlerinizi tamamlamanız daha doğru olacaktır.