Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güne sakin başlayan koşullar içinde olmanıza rağmen ilerleyen saatler oldukça hareketli geçebilir. Öğleden sonra değişen dinamikler sizi daha iyimser kılacak ve yaşantınıza renk katacak. Sizi hayal kurmaya ve beklenti geliştirmeye yöneltecek durumlar yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler karar almanızı zorlaştırabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda ortaklıklarınızdan beklentileriniz yüksek olabilir. Sabah saatlerinde olağan ve yolunda giden işleriniz ilerleyen saatlerde değişken bir hal alabilir. Paylaştığınız gelirlerle alakalı sizi gözü kapalı davranmamaya dikkat etmelisiniz. Hayallerinize kavuşturacak destekleri bulmanız söz konusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk saatleri tamamlanması gereken işler sizi oyalayabilir. Ancak öğleden sonra değişen koşullar sizi ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerine yöneltecektir. Ancak karşınızdaki kişilerin rahat, özgür ve umursamaz tavırları olabilir. Bu durum da sizde hayal kırıklığına neden olabilir. Temkinli ilerlemeye bakmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatleri sevdikleriniz, çocuklarınız ve hobilerinizle geçireceğiniz keyifli zamanlar olabilir. Ancak günün ikinci bölümünde daha fazla başkalarına hizmet edeceğiniz yoğun bir program içine girebilirsiniz. Eğitim, yurtdışı ile ilgili işler veya yakınlarınıza ait fedakarlık gerektiren durumlar sizi meşgul edebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde ev, yuva, ailevi konular sizi meşgul edebilir; eldeki işleri tamamlamakla uğraşabilirsiniz. Sonrasında hayatın size sunduğu keyiflere, eğlenceye ve aşka açıksınız. Abartılı hareket edebilir; beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Aynı zamanda parasal konularda sizi yanılgıya düşürebilecek gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümündeki tıkanmışlık hissi ilerleyen saatlerde yerini oldukça hareketli koşullara bırakacak. Ev, aile ve yerleşimle ilgili bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Fedakarlıkta bulunmanızı gerektiren durumların yanı sıra sizi enerjik kılacak gezi, eğitim programları gündeme gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde maddi konularda yaşadığınız sıkışıklık nedeniyle daha planlı olmanız gerektiğine kanaat getireceğiniz durumlar söz konusu. Sonrasında eski neşenize ve iyimserliğinize kavuşacağınız koşullar içine gireceksiniz. İletişiminiz artacağı bu süreçte yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı dikkat.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk bölümünde tamamlanması gereken işler sizi meşgul ediyor. İlerleyen saatlerde ise yeteneklerinizi göstereceğiniz, bunlar vasıtasıyla geleceğinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir sürece giriyorsunuz. Sizi karmaşaya düşüren durumlara karşı tedbirli olmalı; beklentilerinizi makul seviyede tutmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sizi kısıtlayan koşullar içinden çıkıyor; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz etkiler altına giriyorsunuz. Gelecekle ilgili yeni girişimlerde bulunurken sınırları iyi belirlemeli; beklentilerinizde gerçekçi olmaya bakmalısınız. Ev, aile ilişkilerine dair konularla ilgili belirsizliklerle alakalı bazı çözülmeler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde ekip çalışmaları, gruplar ve derneklerle alakalı işler sizi halen meşgul ediyor. Yorucu geçen zamanların ardından günün ikinci bölümünde kendi içinize dönebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratacak veya beklentilerinizi düşürmenize neden olacak gelişmeler söz konusu. Moralinizi bozmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yoğun geçen iş konularından sonra artık keyiflere yönelmek niyetindesiniz. Gruplar, arkadaşlar ve sosyal faaliyetler içinde yer almak; topluma faydalı uğraşlarda bulunmak istiyorsunuz. Ancak finansal konularda size kayıp getirebilecek uğraşıların olması dikkatli ve temkinli hareket etmenizi gerektirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş ve sosyal hayatın içinde fazlasıyla yer alabilirsiniz. Var olan yeteneklerinizi açığa çıkaracağınız olanak ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak sizi karmaşaya düşüren durumlar da yok değil. Girişimlerde bulunmadan önce iki kez düşünmeli; bilgi akışında yanılgılara karşı temkinli olmalı; tedbiri elden bırakmamalısınız.