Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Geçen hafta aldığımız kararları ve başladığımız girişimleri değerlendirmek, eksikliklerimizi tamamlamak için uygun bir gün. Fakat sabah saatlerinde eylemlerimiz hakkında şüpheye düşebilir, daha fazla bilgiye

  ya da araştırmaya ihtiyaç duyabiliriz. Gündelik alışkanlıklarımızı gözden geçirerek, sağlığımıza daha fazla önem verebilir, verimliliğimizi artırmaya çalışabiliriz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde yaşadığımız kararlılık ve desteklenme duygusu gün içinde yerini ikilemlere bırakabilir. Sevdiklerimize, çocuklarımıza daha faydalı olabilmek için çaba sarf edebilir, hobilerimize zaman ayırmak isteyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde başladığımız girişimleri gözden geçirebilir ve

  risk içeren çalışmalar hakkında daha fazla bilgi toplama ihtiyacı hissedebiliriz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev ve aileye dair konular gündemimize girebilir, temizlik, düzen ve organizasyon gibi işlerle uğraşabilir, ebeveynlerin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bugün aldığınız kararlar ve başladığınız girişimler hakkında şüpheye düşebilir, olayları tekrar gözden geçirerek, araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içinde bulunduğunuz ikilemden çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde aldığınız haberler girişimlerinizi gözden geçirmenizi gerektirebilir. Gizli kalmış konularla ilgili gelen duyumlar şüpheye düşmenize ve ikilemde kalmanıza yol açabilir. Gün içinde eylemlerinize ara vererek yeni bir işe başlamadan var olan çalışmaları düzene sokmalı, eksik bilgileri tamamlamak için araştırmalar yapmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün evin, ailenin ve ebeveynlerin sorumlulukları, iş ve sosyal hayatınızda ki girişimlerinizi engelleyebilir. Kendinizi güven içinde hissetmekte zorlanabilir, ilişkilerde soğumalar yaşayabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizi tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizle beklentilerinizin uyuşmaması sizi şüpheye düşürebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Olayları derinlemesine incelemeniz ve araştırmalar yapmanız emin olduğunuz konularda bile şüpheye düşmenize neden olabilir. Yaşamınıza ve ilişkilere dair girişimlerinizle, iş ve sosyal hayatınız arasında kalarak ikileme düşebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren başlangıçlarda bulunmak yerine, var olan işlerinizi tamamlamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda kendinizi güven içinde hissedemeyebilir, kredi, miras, sigorta, vergi, nafaka gibi maddi kaynaklarda kayıplara uğrayabilirsiniz. Ekonomik konularda ki sorumluluklarınız keyfinizden ve konforunuzdan ödün vermenizi gerektirebilir. Bugün kendi içinize çekilmek ve yalnız kalmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Karar verme aşamasında zorlanarak ikilem yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ilişkilerde karşı tarafın beklentilerine karşılık vermekte zorlanabilirsiniz. Yaşamınıza dair sorumluluklarınız ve girişimlerinizin ortaklıklar, işbirlikleri ya da yakın duygusal bağlar içinde olduğunuz kişilerle aranızda soğumaya neden olabilir. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için attığınız adımlar finansal konulardan dolayı ertelenebilir ve kendinizden şüpheye düşebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda farkına varamadığınız düşmanlıklarla karşılaşabilir, kendinizi güven içinde hissetmekte zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz görev ve pozisyonlar size verilmeyerek hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Gün içinde yeni bir işe başlamak yerine durum kontrolü yapmanızda, var olan işleri düzenleyerek, tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair hedeflerinize fazla odaklanmanız sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşamanıza neden olabilir. Sahip olduklarınızı muhafaza etmek için aşırı çaba sarf etmeniz ve risk

       almamanız değer kaybına yol açabilir. Çalışma ortamınızda düşüncelerinize muhalefetle karşılaşabilir, üstünde  çalıştığınız projelerde şüpheye düşebilirsiniz. Bugün durum değerlendirmesi yapmanız daha iyi olur.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar evinizi ve ailenizi ihmal etmenize yol açabilir. Sevdiklerinizle aranızda yaşanabilecek gerilimler huzurunuzu kaçırarak kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir. Finansal konularda endişeleriniz devam ediyor ama keyifleriniz için harcama yapmakta istiyor olabilirsiniz. İkilemde kalarak kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşanabilir, iletişiminizde kesintiye uğrayabilirsiniz. Emin olduğunuz fikir ve düşünceler hakkında şüpheye düşebilir, anlaşmalarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün elinizde var olan işleri tamamlamalı yeni başlangıçlardan uzak durmalısınız. İçinde olduğunuz işbirliklerini gözden geçirebilirsiniz.