Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal ve yaratıcınız; fikirlerinizi büyük kitlelere ulaştırmak ve öncülük etmek istiyorsunuz. Geleceğinizi düşünerek ve güvencenizi sağlamak adına atacağınız adımlarınızda dikkatli olmalısınız zira risk almaya ve fazladan harcamalarda bulunmaya meyillisiniz.  Kendinizi ifade ederken fevri davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda farklı tavır ve davranışlarınızla gözler önündesiniz. Bu tarzınızın altında yatan neden istikrarı ve arzu ettiğiniz güven duygusunu yakalamak olabilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuki işlerinizde daha önce başlattığınız girişimlerle ilgili sizi sıkıştıran durumlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğe yönelik kararların önem kazandığı günlerdesiniz. Hukuksal, yurtdışı ve yabancıları içeren işler vaktinizi alabilir. Varolanı değerlendirmek adına ortaklaşa çalışmak isteyebilir; borç ve alacaklarınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Kaynaklarınızı kullanarak geleceğe yönelik güvence sağlamak adına yatırımlar yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Beklentilerinizi yüksek tutmaktan dolayı umduğunuz destekleri bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sizi baskı altına aldığı durumlara sert tepkiler verebilirsiniz. İstediğiniz düzenler için kendinizi mücadeleye hazır hissediyorsunuz. Gerek maddi gerek manevi paylaşımlarda sizi krize iten durumları değerlendirirken gerçekçi olmaya bakmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gündeminizde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri önemli bir yer tutmakta. Size yapılan öneri ve teklifleri her boyuttan değerlendirmeye tabi tutabilir; iş, kariyer ve sosyal konumunuz adına sağlam adımlar atma ihtiyacı duyabilirsiniz. Geleceğinizi güvence altına almak için bazı yatırımlar içine girebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde parasal konularda sizi sıkıştıran durumlar girişimci ve risk alır şekilde hareket etmenize neden olmakta. Korumak istediğiniz değerler, ideal ve hedefleriniz için yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Sizi durduran engellerle mücadele etme gücüne elde etmeniz için akılcı davranmanız gerekecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aileden gelirler, gayrimenkul veya birikimlerinizle ilgili yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizin dışında gelişen durumlar kazançlarınızı yeniden değerlendirmeniz gerektiğini vurgulayabilir. Yakın beraberlikler adına ise güven duygunuzu sorgulayabilir; temkinli hareket etmek isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, aile ve gayrimenkulle ilgili bir süredir sizi meşgul eden durumlarla ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Hayattan beklentilerinizi sorgulayabilir; ne istediğiniz üzerine kafa yorabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler, beraberliklerde güven duygunuzu tazeleyeceğiniz yeni bir sürecin içine girebilir; kararınızı bu gözlem sonrasında verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatında maddi kaygıların yanı sıra huzurunuzu da sorgulayabilirsiniz. Geleceğe daha güvenle bakmak adına bazı girişimleriniz olabilir veya işbirlikleri yapmak isteyebilirsiniz.. Hedefinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için bazı şeylerden feragat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca beden sağlığınızı korumakla ilgili girişimler sözkonusu.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yeteneklerinizi kullanarak kazanca çevirmek isteyebilir; bağlı olduğunuz grubun içinde yapacağınız çalışmalarından verimli sonuçlar alabilmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda sizi geleceğe dair kararlar almaya yönelten durumlar olabilir. İş ve sosyal yaşantınızı etkileyen gelişmeler bu günlerde var olan koşullarınızı değiştirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Ay; sizi daha vizyoner, girişimci ve atak kılmakta. Geleceğe dair hedeflerinizi sorguladığınız bir dönemi artık geride bırakıyor ve yeni ufukla adeta yelken açıyor gibi hissedebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek adına yeni girişimleriniz olabilir. Ev, aile ve düzenlerinize yeni bir tarz getirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinçaltınızın derinlerine ulaşabileceğiniz, sorgulamalar yapacağınız ve iç dünyanızı keşfedeceğiniz etkiler altındasınız. Maddi manevi anlamda geleceğinizi yeniden belirleyecek düşünceler içindesiniz. Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili durumların bu gelişimde etkisi olabilir. Kardeşlerle aranızdaki bağları güçlendirmenize neden olacak olaylar yaşayabilirsiniz