Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İşbirlikleri ve ortaklıklar sizi meşgul edebilir. Üstünde çalıştığınız projelerle ilgili anlaşmalar ve sözleşmeler imzalanabilir. Kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitim ve yolculuklar gündeme gelebilir. Sosyal medya da aktif olarak yer alabilirsiniz. Bugün yaptığınız girişimlerde başkalarının desteğini almak işinizi kolaylaştıracaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ortamınızda yaptığınız ortaklıklar ve işbirlikleri sizi ekonomik olarak ta destekleyebilir. Ekip çalışmaları yapmanız sizi başarılı kılacağı gibi yeni ilişkilerin gelişmesine de faydası dokunacaktır. Gelir kaynaklarınızı arttırmanız için fikir alışverişinde bulunmanız ve daha araştırmacı davranmanız gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yaşamdan keyif alacağınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilir, alışverişe çıkabilir, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Romantik ilişkilerde de şanslı ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Sizi hem geliştirecek hem de yeni işbirliklerine yol açacak hobiler edinebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde eve, aileye ve yuvaya dair girişimleriniz kulisler ve gizli bilgiler tarafından desteklenebilir. Kulağınıza gelen duyumlar bir anda bakış açınızı genişletmenize yardımcı olabilir. Fakat öğleden sonra başlangıçlarda ve yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Daha objektif olmanız aile içinde de huzuru yakalamanızı sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün içinde arkadaşlarınızın ve sosyal grupların desteğini alarak daha önceden başlattığınız girişimlerde olumlu gelişmeler sağlayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için eğitimlere katılabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Aktif görevler almanız yolunuzu açabilir. Ticari işbirlikleri kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatleri sizin için oldukça verimli geçebilir. Kariyerinizde geliştireceğiniz işbirlikleri ekonomik kazançlara yol açacak, yeni girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Adil, objektif ve sağduyulu davranışlar içinde olmanız üstleriniz tarafından fark edilmenize ve desteklenmenize neden olabilir. Var olan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendinize zaman ayırabileceğiniz, fiziksel görünümünüzle ve kişisel gelişiminizle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün aynı görüş de olduğunuz kişilerle beraber olmak ve onlarla düşüncelerinizi paylaşmak size keyif verebilir. Sosyal gruplar ve çevreniz tarafından desteklenebilir, hayata bakış açınızı geliştirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durmanızda fayda var. İç huzurunuzu ve dengenizi yakalayabilmek için biraz yalnızlığa ve kendi içinize çekilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir süredir yaşanan gelişmeleri dingin bir kafayla değerlendirmek, olaylara uzaktan, akılcı ve sağduyuyla bakabilmek önümüzdeki birkaç günü verimli kılabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde yaptığınız girişimlerde tek başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlarınız sizi her konuda desteklemekte. Danıştığınız kişilerden aldığınız fikirler olaylara daha objektif ve akılcı bakmanıza neden olarak; olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Üstlerinizle ilişkilerinizde desteklenebilmeniz için daha akılcı ve sağduyulu davranmalı, objektif bir bakış açısı yakalayabilmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla üstlendiğiniz projelerin olumlu sonuçlarını alabileceğiniz, ekip çalışmalarının verimini görebileceğiniz bir gündesiniz. Başlangıçlar yerine elinizdeki işlerin tamamlanmasına zaman ayırmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün entelektüel faaliyetler, fikir alışverişi ve görüşlerinizi paylaşmak sizi mutlu ve huzurlu kılabilir. Uzun yolculukları, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili konuları planlayabilir, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizden alacağınız destek girişimlerinizde olumlu sonuçlara yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda yaşanan krizler akılcı ve sağduyulu bir bakış açısıyla çözülebilir. Aileden ve geçmiş ilişkilerden gelen destekle objektifliğinizi muhafaza edebilir ve soğukkanlı davranabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında olumlu sonuçlar alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerde görüş alış verişinde bulunmak iyi gelecek.