Günün Burç Yorumları - 22.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün yurtdışı, yolculuklar ve eğitimle ilgili işleriniz için yeni umutlar içindesiniz. Yaratıcılığınızın artması sizi geleceğinizi düşünerek yeni hamlelere; yaşadığınız olay ve gelişmeleri farklı bir bakış açısıyla değerlendirmeye itebilir. İnançlarınıza ters düşen düşüncelerin gerginliğe sebep olması kimi zaman duygularınızla hareket etmenize kimi zaman da fevri davranmanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili gerginliğe neden olan durumlar karşısında sukunetinizi korumakta zorlanabilir; tepkili olabilirsiniz. Harcamalarınızı karşılamak ve yeni kazançlar elde etmek için yeni yollar arayışına girebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda kendi isteklerinizin yanı sıra karşınızdakilerin de düşüncelerine önem vermelisiniz zira yüksek beklentiler sorun yaratabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda yeni düzenlemeler içindesiniz. Kendi bakış açınızdan ve isteklerinizden yola çıkarak elde edecekleriniz karşınızdakileri mutlu etmeyebilir; aranızda sorunlara neden olabilir. Koşulların sizden fazla karşı tarafın belirleyeceğini bilmeli; abartılı hareketlerden ve tepkilerden uzak durmalısınız. Eğitim, yolculuklar adına yeni gelişmeler var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca oldukça hızlı ve hareketlisiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili eksik kalan işlerinizi toparlamakla geçirebilir; kimi zaman her tarafa yetişememenin getirdiği gerginliği yaşayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında yaşananlara verdiğiniz tepkilerin dozunu iyi ayarlamaya bakmalı; duygu ve düşüncelerinizi dengelemeye çalışmalısınız zira keskin sirke küpüne zarar verebiliri unutmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çocukların eğitimine, çıkacağınız yolculuklara veya yaratıcı çalışmalara odaklandığınız koşullar içindesiniz. Bir yandan da bağlı olduğunuz gruplar için çalışmalara katılmanın getirdiği zorunluluklar ikilem yaşamanıza ve bölünmenize neden olabilir. Gününüzü planlarken herşeyi üstlenemeyeceğinizi bilmeli; beklentilerinizi mantıklı bir zeminde değerlendirmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev, aile ve yerleşime dair bazı bitiş ve başlangıçların getirdiği ikilemleri yaşayabilirsiniz. Alıştığınız planlı hayatı yaşamak şu günlerde sürdürmeniz zor gibi görünmekte. Esnek davranarak ancak üstesinden gelebilirsiniz. İş

  ve sosyal hayatınızdaki hareketli koşullara uyum sağlamaya çalışmalı; gelecekle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmadan ilerlemeye çalışmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eğitim, seyahat veya kardeşlerle ilgili gelişmeler zihninizi oldukça meşgul etmekte. Birçok işi bir arada yapacak olmanız gerginliğe sebep olabilir. Konsantre olmakta zorlandığınız işleri belli bir plan dahilinde uygulamak iş yoğunluğunuzu azaltabilir. Yüksek beklenti geliştirdiğiniz konularda mantıklı düşünmeli ve davranmalı; gereksiz hamlelerden uzak durmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde fazlasıyla risk aldığınız konularda geri dönüşler olabilir.Kazançlarınızla ilgili gelecek kaygısı yaşayabilir ve harcamalarınızı kontrol edemeyebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları yüksek beklentiye girmeden ve ilerisini düşünerek değerlendirmeye bakmalısınız. Duygusal paylaşımlarda yaşadığınız gerginlikler sonucunda abartılı ve gereksiz tepkiler verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay’ın verdiği yüksek enerjileri altındasınız. Bir yandan özgür diğer yandan ise karşı tarafın hareketlerine de bağlısınız. Akılcı çözümler bularak içinde bulunduğunuz ikilemlerin üstesinde gelmelisiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarla olan ilişkinizde ani farkındalık yaratacak durumlar hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İçten içe risk almaktan çekiniyor; ikilemler yaşıyorsunuz. Kontrol edemediğiniz koşullar içinde olmanın getirdiği hem zihinsel hem duygusal gerginliklere ve de çok çalışmanın verdiği bedensel yorgunluklarına açıksınız. Önümüzdeki birkaç günü kendinize ve dinlenmeye ayırmalı; gereksiz düşüncelerden uzak durmalısınız. Sağlığınızı tehlikeye atacak abartılı davranışlara dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bağlı olduğunuz gruplarla birlik ve beraberlik içinde olmaktan yanasınız. Ancak bazı karşıt fikirlerin getirdiği etkilere de açıksınız. Fazla özgür olmanız sevdiklerinizle aranızda bazı problemlere yol açarken çocuklarınızla da olan ilişkinizi etkileyebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba içine girebilir; yüksek beklenti geliştireceğiniz duygular geliştirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda düşüncelerinizle ön planda olacak; kendi fikirlerinizi çevrenize aktarmaktan çekinmeyeceksiniz. Yurtdışı, yolculuklar ve eğitimle alakalı işlerinizde ailenizden gelen bazı tepkiler alabilir; aranızda bu yüzden gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yüksek beklenti içinde olmanız bazı risklerin yanı sıra davranışlarınızda ikilemlere de neden olabilir.