Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşen Dolunay ile birlikte aşk yaşamınızda bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Size sorun getiren ilişkileri yeniden değerlendirerek bitirmeye karar verebilir ya da ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Hedeflerinize başka bir gözle bakarak kendinize bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşanabilir. Çalışma ortamınızda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda değişiklikler olabileceği, kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirerek yeni başlangıçlara yönelebilir, bazı konuları ise gündeminizden çıkarabilirsiniz. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk ilişkilerinde gelişmeler yaşanabilir, hobilerinizi daha verimli

        ve kullanışlı bir hale       getirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Mahkemeler, yurt dışı seyahatleri veya yüksek eğitimle ilgili konularda bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayata bakış açınızı tekrar gözden geçirerek, görüş ve inançlarınızda yenilenmeler yapabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde aile ilişkileri sizin için daha önemli bir hale gelebilir. Evinizde olmaktan daha fazla keyif alabilir, tadilat ve temizlik işlerine girişebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş’ in burç değiştirmesiyle ekonomik konularda daha fazla söz sahibi olabilir, para işlerinin idaresini ele alabilirsiniz. Bugün kü Dolunay’ la birlikte borçlar, alacaklar, kredi, vergi, miras ve sigorta gibi konularda bir krizin çözülmesi gündeme gelebileceği gibi yeni kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz artabilir, iletişiminiz hızlanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hem karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay hem de Güneş’ in burcunuza geçmesiyle birlikte ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin gündem de olduğu bir süreç başlamış oluyor. Kendinizi ifade etmek isterken egonuzu ön plana çıkarabilir ve karşınızdakilerle gerilim yaşayabilirsiniz. Ekonomik konularda daha dengeli ve verimli bir dönem başlıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuza geçen Venüs; ikili ilişkilerde daha başarılı olabileceğiniz bir döneme işaret etmekte. Fiziksel görünümünüze özen göstererek, imajınızı yenileyebilirsiniz. Bugün gerçekleşen Dolunay ise kadersel olayların açığa çıkacağını, çalışma ortamınızda

            üstlendiğiniz projeleri tamamlamak üzere adımlar atacağınızı anlatmakta. İş arkadaşlarınızla gerilim yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu Dolunay’la birlikte romantik ilişkilerde yeni bir açılım yaşayabilirsiniz. Bireysel özgürlüğünüzü ön plana alarak, egonuza zarar veren ilişkilerden kurtulabilir, sürünceme de olan ilişkilere ise hız verebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda ise kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bilinç altınızda bir temizliğe başlayarak endişelerinizden kurtulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev ve aile yaşamınızla ilgili kararlar alabilir, yaşadığınız yer ya da kariyer hedeflerinizde değişikliğe gidebilirsiniz. Sosyal hayatınızla, bireysel sorumluluklarınız arasında kalarak gerilim yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan ve yük getiren gelişmeleri sonlandırmayı tercih edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşen Dolunay’ la birlikte söylemlerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi özgürce ifade edebileceğiniz ortamlara ihtiyacınız artarken, yakın çevreyle aranızda gerilim de yaşanabilir. Önceden planladığınız yolculuk, eğitim ve anlaşmaları sonuçlandırmak için revizyona gidebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ilişkiler önem kazanacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını almayı beklediğiniz bir dönem de yeniliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Farklı ve

            özgün fikirlerinizi yeni gelir kaynakları oluşturmakta kullanmanıza rağmen, sizin gibi düşünmeyenlerle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade ederken daha verimli ve uyumlu olmaya çalışacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün burcunuzda gerçekleşen Dolunay; yaşamsal girişimlerinizde bir dönemi kapatırken yeni bir yapılanma sürecine geçeceğinize de işaret ediyor. Kendinizi özgürce ifade etmeye çalışırken karşınızdaki otoriteyle çatışma yaşayabilirsiniz. İlişkilerde ego sorunlarından kaynaklanan gerilim yükselebilir. Finansal konularda daha akılcı ve verimli planlar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Venüs’ ün karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte; ilişkilerden destek göreceğiniz, yeni ortaklıklar ve işbirlikleri geliştirebileceğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Sorunlarınızı çözmek için sizi yönlendiren kişilere danışabilirsiniz. Bilinç altınızda sizi içten içe huzursuz eden konuların açığa çıkmasıyla gerilim yaşayabilirsiniz ama dostu düşmanı daha rahat görebileceksiniz.