Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kontrolünüz dışında gelişen olayların getirdiği kaygılar yaşamaktasınız. Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler karmaşaya ve kararsızlıklara da neden olmakta. Kendi iç dünyanıza çekilebilir; geçmişi ve şimdiyi değerlendirebilirsiniz. Ev veya ailevi konularda karşılaştığınız durumlarda tevekkül gösterebilir; gerekirse alttan almayı becerebilirsiniz. Akışta kalmak sizin için olumlu olacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayalini kurduğunuz isteklerinizi yerine getirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız proje ve çalışmalar için gruplardan destek bulabilirsiniz. Başkalarına yardım edeceğiniz sosyal faaliyetlere katılabilir; fedakarlık ve şefkat göstererek canla başla hizmet edebilirsiniz. Daha önceden arkadaşınız olan biriyle yakın duygusal bağlar geliştirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatıyla ilgili boşvermişlik içinde olabilirsiniz. Bir an önce kendinizi toparlamalı; kontrolü ele almaya bakmalısınız. Kazançlarınızla ilgili beklentilerinizi yerine getirebilmek için yeni projeler geliştirebileceğiniz uygun koşullar oluşabilir. Geçmişten gelen ve iç dünyanızda yer etmiş bazı konuların yeniden gündeme gelmesi sizi duygusal olarak etkileyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizle ilgili kurduğunuz hayaller var. Ancak düşünce dünyanızda yaşadığınız belirsizlikler bazı karmaşalarda neden olmakta.Bu süreci sezgilerinize kulak vererek atlatabilirsiniz. Yurtdışı işler, akademik çalışmalar ve hukuksal konuları içine alan gelişmeler lehinize ilerleyebilir. Sizden yardım ve destek bekleyenlere şefkatli ve fedakar davranışlar gösterebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda yaşadığınız belirsizliklere rağmen umudunuzu kaybetmiyor; güzel yarınların hayalini kuruyorsunuz.

  Ancak gerçekleri göz ardı etmeden ilerlemelisiniz. Bugün eşin parası, borç- alacak ve kredilerle ilgili gelişmelerde destek bulacağınız fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Duygusal paylaşımlarda gururunuzu bir kenara bırakarak isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Koşulların size bağlı olmaması huzursuzluk yaratmakla birlikte akışta kalmayı becerebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere sizden talep ettikleri yardımda bulunabilir; sevgi ve şefkatle yaklaşabilirsiniz. Ayrıca hedefleriniz için sizi destekleyecek kimselerle dialoga geçebilirsiniz. Arkadaşlar gruplarıyla birlikte yapacağınız girişimler sizi duygusal olarak rahatlatacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çevrenizdekilere göstermiş olduğunuz yakınlık ve anlayış içeren tutumunuz sizi toplum içinde pozitif bir konuma getirebilir. Gerek iş hayatınız gerek günlük yaşantınızdaki gelişmeler lehinize ilerleyebilir. Üzerinize aldığınız görev ve sorumlulukları fedakarca yerine getirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili şikayetlerinizin düşündüğünüz gibi olmadığını geçici sorunlar olduğunu anlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk ve sevgi üzerine güzel zamanlardasınız. Hayatın keyiflerine ve size sunulan fırsatlara açıksınız. Ancak hayallerinizi fazla büyütmemeye çalışın. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren uğraşlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı yönünüzü gerek iş gerek özel ilişkileriniz için kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği ve eğitimiyle alakalı güzel haberler gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, ailede bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ancak sizi fedakarlığa veya hayale sürükleyen gelişmeler de olmuyor değil. Yaşadığınız belirsizlikleri atlatmak için akışta kalmak iyi bir yol olabilir. Önümüzdeki günlerde koşulların netleşmesiyle ileriyi daha rahat görebileceksiniz. Finansal konularda sizi beklentiye sürükleyen durumları daha gerçekçi değerlendirmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşünce dünyanızda ikilemler yaşadığınız şu günlerde sezgilerinize kulak vererek ilerlemek yararlı olabilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana karşınıza çıkan fırsatları size pozitif dönüşü sağlayacak şekilde değerlendirmeye bakmalısınız. Yakın çevre, kardeşler ve arkadaşlarla ilgili durumlarda fedakar tavırlar içinde olabilir; onlara anlayış ve hassasiyetle yaklaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda size fırsatmış görünen gelişmeler yaşanabilir. Size verilen bilgilerin doğruluğunu araştırdıktan sonra değerlendirmelerinizi yapmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızdan size bu konuda destekler gelebilir. Yabancılarla olan işlerinizden fayda sağlayabilir; size vizyon getirecek görüşler alabilir; yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay sizi pozitif kılmakla birlikte isteklerinizi yerine getirmeniz için fırsatları da beraberinde getirmekte. Kendinizi geliştirebileceğiniz ve hayallerinizi gerçekleştireceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Yaratıcılığınızı üst seviyede kullanabilir; kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Aşk ve sevgiden yana oldukça şanslı olduğunuz şu günleri iyi değerlendirin.