Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gruplar içinde kendinizi mutlu hissedebilir, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Fakat finansal konularda yaşanan kısıtlanma ve engeller geleceğe dair hedeflerinizde sorunlara yol açabilir. Harekete geçmekte zorlanabilir, planlarınızı erteleyebilirsiniz. Sosyal ortamınızın da sizi desteklemesiyle hayatınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yeni girişimlerde bulunabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler ve işbirlikleriniz nedeniyle engellerle karşılaşabilirsiniz. Size bağlı olmayan koşullar ve sınırlamalar karşınıza sorunlar çıkarabilir. Beklenmedik, gizli destekler bu engellere rağmen çalışmalarınızın olumlu sonuçlanmasını sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Heves ve cesaretle atılımlarda bulunabilir, geleceğe dair hedeflerinize varmak için adımlar atabilirsiniz. Değişen sosyal çevreniz ve idealleriniz, görüş ve düşüncelerinizin de değişmesine destek olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda inat etmekten dolayı duygusal sorunlar yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular, kariyerinizle ilgili değişiklik yapmanızı destekleyebilir. Fakat duygusal konularda kendinizi kısıtlanmış ve yetersiz hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde sorumluluklarınız ağır bastığı için ilgisiz ve soğuk davranabilir, krizler yaşayabilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımında risk almanız sorun yaratabilir üstlerinizin yardımını alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İlişkilerin ve ortaklıkların gündemde olduğu bugün ailevi sorumlulukların ağır basmasından dolayı girişimleriniz engellenebilir. Hareketlerinizde özgür olmak ve kararlarınızı tek başına almak isteyebilirsiniz. Fakat üstünüze düşen görevler ve derinden gelen dönüşüm isteği gerginliğe yol açabilir. Yine de ilişkilerin desteğiyle cesur adımlar atabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güne yoğun iş temposuyla başlayabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevlerde yeterli bilgi akışının olmayışı ve eski sorunlar başarısızlığa yol açabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda kısıtlı iletişimden kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularla ilgili ani ve kimseye danışmadan kararlar alabilirsiniz. Ortak gelirlerle ilgili yakınlarınız destek olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah erken saatlerde ekonomik gelirlerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar, aldığınız riskler kayıplara neden olabilir. Kendinizi kazançlarınızdan dolayı yetersiz hissedebilirsiniz. Fakat sonrasında ilişkilerin ve işbirliklerinin desteğiyle ani girişimlerde bulunarak kontrolü ele alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün aile ilişkileri ve eve dair sorumluluklar ön planda olabilir. Kendinizi yetersiz ve kısıtlanmış hissedebilir, yaşamdan keyif almakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir. Fakat yakınlarınızdan aldığınız destekle günlük düzeninizde veya çalışma ortamınızda değişikliğe gidebilir, daha özgür ve bağımsız harekete edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün kendinizi ifade etmekte, iletişiminizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve dedikodular söylemlerinizin kısıtlanmasına, yolculuklarınızın ve eğitimlerin ertelenmesine yol açabilir. Fakat yakın çevrenizin, kardeş, kuzen ya da komşuların desteğiyle ani kararlar alarak, harekete geçebilir, yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik koşullar geleceğe dair hedeflerinize varmanızı engelleyebilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde ki yetersizlikler gerilime ve sosyal hayatınızda çatışmalara yol açabilir. Fakat karşınıza çıkan ani fırsatlar kararlar alarak harekete geçmenizi sağlayabilir. Aile ve eve dair konularda beklenmedik değişimler yaşayabilir, tek başınıza adımlar atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın enerjisiyle girişimlerde bulunmak istemenize rağmen, sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilir, kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Harekete geçmek için kendinizi yetersiz hissedebilir, iş ve sosyal hayatınızda ki sorumluluklardan dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Fakat sonrasında alacağınız haberlerle ani adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizden dolayı muhalefetle karşılaşarak, içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte ve iletişimde zorlanabilirsiniz. Fakat maddi ve manevi değerlerinizle ilgili ani fırsatlar, gizli desteklerin de yardımıyla harekete geçmenizi sağlayabilir. Tek başınıza kararlar alarak, girişimlerde bulunabilirsiniz.