Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güne çok hareketli koşullarla başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde sizi yanılgıya veya rehavete sürükleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinize aldığınız işlerin detay gerektirmesi titiz çalışmayı getirebilir. İleride pişman olmamak ve verdiğiniz sözlerden vazgeçmemek için adımlarınızı düşünerek atmalısınız. Öğleden sonra zihinsel olarak daha rahatlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümünde maddi konularda sizi zihinsel olarak karmaşaya sürükleyen aynı anda hızlı karar almanızı gerektiren durumlar söz konusu. İşbirliklerinde ve ortaklıklarda dikkatli olmalısınız zira geçmişte göz ardı ettiğiniz konular tekrar gündeminize gelebilir. Yaşayacağınız ikilemler huzursuzluk yaratabilir. Gelir ve giderlerle ilgili daha objektif değerlendirmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki Ay; sizi zihnen ve bedenen hareketli kılmakta. Sizi ikileme düşüren koşullara rağmen akıcı düşünebilir; hizmet ve fedakarlık etmeniz gereken yerde uygun ve esnek davranabilirsiniz. Eksik bıraktığınız işler, eğitim, anlaşmalar veya yolculuklar günün önemli konuları olabilir. Öğleden sonra daha rahatlayabilir; istekleriniz ve kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde yapılacak işlerin çeşitliliği ve koşulları istediğiniz belirleyememeniz sizi zihinsel olarak oldukça meşgul edebilir. Sabah saatlerinde motivasyonunuz düşük olabilir; endişe duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize acımak veya şikayet etmek yerine ortama ayak uydurmalısınız. Ancak ilerleyen saatlerde yaşadığınız bu hızlı tempo yavaşlayınca kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar içinde geçecek; ekip çalışmalarına fazla eğileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Eğitim konuları, projeler ve anlaşmalarla ilgili yapılacak ön hazırlıklar sizi oldukça meşgul edebilir. İkilem yaratacak veya belirsizlik içeren koşullar sabah saatlerinde karmaşaya ve düşük motivasyona neden olabilir. Gelir gider hesaplarını dikkatli yapmaya çalışın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınız açısından oldukça yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Eğitim, anlaşmalar, fikir alış verişi gerektiren konularla fazlasıyla meşgul olabilir; planladığınız şekilde ve saatler içinde işlerinizi yerine getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Ancak yaşayacağınız bu hareketliliğin ardından günün ikinci bölümünde daha rahatlayacaksınız. Sosyal hayatınız renkleniyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı işlere, eğitim, medya ve hukuki konulara yönelebilir; plan ve proje yapmakla meşgul olabilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz, yerine getirmediğiniz sözlerin hatırlatılması veya eksik bıraktığınız çalışmaların yeniden gündeme gelecek olması sizi hem bedenen hem zihnen hareketlendirebilir. Gelir giderlerinizi sorguladığınız bu dönemde kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortak gelirler veya duygusal paylaşımlarda belirsizliklerin getirdiği ikilemleri yaşayabilirsiniz. Ne istediğiniz tam olarak bilememenin getirdiği karmaşayı ancak sezgilerinize kulak vererek veya koşulları tekrar gözden geçirerek çözebilirsiniz. Bu günlerde kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimlere yönelebilir; finansal alanda fikir alışverişleri yapabilir; ertelediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gerek iş gerek özel hayatınızda ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önem kazanmakta. Sabah saatlerinde sizi ikileme düşüren gelişmeler ve yanılgılar söz konusu. Yönünüzü belirlemeniz ve daha net koşullara ulaşmanız için öğleden sonrasını beklemek lehinize olabilir. Üstünüzde geçmişte yaşadığınız bir olayı veya zihninizi kurcalayan bir durumu yakınlarınızla paylaşacak olmanız huzursuzluk yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda görüşme, anlaşma, yolculuk veya eğitime ait gelişmeler sizi bugün oldukça meşgul edebilir. Sabah saatlerinde geleceğinizi ilgilendiren konularda zihniniz karışık olabilir; ileriyi net göremeyebilirsiniz. Grup çalışmalarında ve üstlendiğiniz projelerle ilgili karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra iş arkadaşlarınızla değerlendirmelerde bulunacağınız koşullar oluşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş hayatınızda zorlandığınız ve odaklanmakta zorlandığınız koşullara rağmen kendinizi keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Eğitim, bilgi veya el becerileri alanında yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı akıcı bir şekilde ortaya çıkaracağınız koşullar içindesiniz. Ancak sabah saatlerinde maddi konularda gözünüz kapalı davranabilirsiniz. Alacak ve borçlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, aile içinde hareketin ve iletişimin yoğun olduğu durumlar ve zamanlar yaşanabilir. Birçok sorumluluğun aynı ayna anda yerine getirilecek olması karmaşaya neden olabilir. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise daha bir rahat hissedebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve yakın çevrenizle alakalı yeni gelişmeler gündeminizde ve zihninizde yer alabilir.