Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 22.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzde ki ay içinde görüşlerinizi ve inançlarınızı daha fazla savunur hale gelebilirsiniz. Yabancı ülkelere seyahat planları yapabilir, yüksek eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilir, mahkemelerde ki işlerinizi çözmeye çalışabilirsiniz. Bugün aile içinde keyifli ve iyimser bir hava esebilir, gayrimenkul konularında gelişmeler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önümüzde ki günlerde finansal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir, vergi, sigorta, kredi, miras ve nafaka gibi işlemlerinizi halletmek isteyebilir, içinde bulunduğunuz krizleri çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bugün yazılı ve sözel iletişiminizde çok duygusal ve duyarlı olabilir, yakın çevrenizi korumak ve kollamak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş’ in karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte ilişkilerin gündemde olacağı bir döneme girmiş olabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili kararlar alabilir, hayatınıza size fikir verecek kişiler girebilir. Fakat hedeflerinizi tek başınıza gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Bugün maddi ve manevi değerlerinizde kendinizi şanslı hissedeceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda daha ön planda olabilir, yurtdışıyla bağlantısı olan projeler içine girebilir, iş arkadaşlarınızla keyifli ilişkiler geliştirebilirsiniz. Gündelik alışkanlıklarınızı gözden geçirerek, değişikliğe gidebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bugün ilişkilerde yaşanan gelişmeler sizi iyimser ve neşeli kılabilir, yaşamınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Romantik ilişkilerin, keyiflerin ve hobilerin ön plana çıktığı bir süreçtesiniz. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif almak için risk alacağınız girişimlerde bulunabilir, neşenize tekrar kavuşabilirsiniz. Bugün bilinç altınızda sizi huzursuz eden düşüncelerden kurtularak daha iyimser olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve ve aileye daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde daha iyimser ve keyifli bir dönem yaşayabilir, evinizi tadilata sokabilir ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla duygusal paylaşımlarda bulunabilir, onların da desteğiyle başarılı olabileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzde ki ay boyunca yoğun bir iletişim trafiğinin içinde olabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde yeni bir dönem başlatabilir, kısa yolculuklara çıkabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda sizi başarılı kılabilecek fırsatlarla karşılaşabilir, toplum içinde yardımsever kişiliğinizle ön plana çıkabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili girişimlerin hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Gelirlerinizi değerlendirmek için risk alabilir, harcamalarınızı kontrol etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabilmek için karşılaşacağınız fırsatları iyi kullanmalısınız. Mahkeme, yurtdışı ya da yüksek eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, hayata iyimser gözlerle bakabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güneş’ in burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz ve ön plana çıkabileceğiniz bir sürece girmiş oluyorsunuz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilir, iş, sosyal ve özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görünümünüze ve sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Finansal konularda şanslı bir gününüzdesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzde ki ay sizin için bir dinlenme ve plan yapma dönemi olabilir. Bilinç altınızda sizi huzursuz eden konuları çözmeye çalışabilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilir, almanız gereken riskleri değerlendirebilirsiniz. Dün ilişkilerde yaşanan gerilim bugün yerini karşılıklı anlayışa ve empatiye bırakabilir, karşınızdakilerden fayda görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Daha sosyal ve aktif olacağınız bir sürece girmiş olabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi belirleyerek girişimlerde bulunabilir, kariyerinizden elde ettiğiniz kazançları risk alarak değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber keyif aldığınız konuları paylaşabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda sizi başarılı ve şanslı kılacak gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kariyerinizle ilgili gelişmelerin yaşanabileceği bir ay geçirebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınız daha ön planda olabilir, hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Toplum içinde kendinizi ifade edeceğiniz, sunumlar yapabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün romantik ilişkilerde veya çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.