Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Çok hareketli ve enerjik bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve idealleriniz için mücadele edebilir, araştırmalar yapabilir hatta eğitimlere katılabilirsiniz. Sosyal medya da çok aktif olabilir, arkadaşlarınızla fikir alış verişinde bulunabilir, düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. Dernekler ve gruplar içinde de göz önündesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda aklınızı ve yeteneklerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Kariyerinizde karşılaştığınız rekabet sizi daha hırslı ve girişimci kılabilir. Fakat alışkanlıklarınıza sıkı sıkıya bağlı olmanız ve inatçı tavrınız yeniliklerle beraber gelen fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ilişkilerde ve yaşamınızı ilgilendiren konularda karşınıza bir çok fırsat çıkabilir, görüş ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir, uzun vadeli umutlarınızı gerçekleştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Cesur ve girişimci tavrınızla harekete geçebilir, rekabet gerektiren alanlarda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Olaylar kontrol edemediğiniz bir hızla ilerleyebilir ve gizli konular açığa çıkabilir. Ortak paylaşımlar ve finansal krizlerin çözülmesiyle ilgili uzlaşma fırsatları bulabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım etmek için harekete geçebilir, kapalı alanlarda gizli anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugün girişimler ve anlaşmalar öncesi araştırmalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geleceğe yönelik hedef ve ideallerinizi gerçekleştirebilecek işbirlikleri içine girebilir, arkadaşlarınızla ortak projelerde yer alabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle iletişim trafiğiniz yoğun olabilir, fikir alış verişinde bulunabilir, anlaşma ve sözleşmeler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Düşmanlık yapanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kariyerinizde bir çok fırsatla karşılaşabilir, yeni projelerde çalışabilirsiniz. Rekabet içinde olduğunuz iş arkadaşlarınızla uzlaşma zemini bulabilir, heves ve cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşma ve sözleşmeleri imzalayabilir, bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Görüşlerinizde inat etmemeniz gerekmektedir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İlişkilerle ilgili bir çok gelişme ve fırsat bir anda yaşanabilir. Cesaretle riskler alabilir, yatırımlarınızı farklı alanlarda değerlendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Aldığınız fikirler uzlaşma zemini bulmanıza ve girişimlerde bulunmanıza yardımcı olabilir. Fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçmemeniz krizlere neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün sabah saatlerinde birçok girişimde bulunabilir, harekete geçebilirsiniz fakat öğleden sonra başlangıçlar yerine elinizde ki işleri tamamlamaya çalışmanızda fayda var. Finansal krizlerin çözümünde karşınıza fırsatlar çıkabilir, uzlaşma zemini bulabilirsiniz. Aile fertlerinin de desteğiyle daha cesur ve hevesli adımlar atabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda fikir alış verişinde bulunabilir, yoğun iletişim trafiği içinde anlaşmalara varabilirsiniz. Danıştığınız kişiler önünüze yeni fırsatlar çıkmasına neden olabilir, kişisel gelişiminiz için çaba sarf edebilirsiniz. Fakat girişimlerinizi sabah saatlerinde bitirmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili cesur ve hevesli girişimlerde bulunabilir, yeni gelir kaynakları için harekete geçebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda uzlaşarak yeni projelerde çalışabilirsiniz. Aldığınız fikirler ve iletişim halinde olduğunuz kişilerin desteğiyle yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlara kayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi ifade edebileceğiniz, yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde ve yaşamınızı ilgilendiren konularda sevdiklerinizin desteğini alabilir, girişimlerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Cesaret ve özgüvenle hareket edebilir, risk alacağınız gelişmeler yaşanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kulislerden gelen duyumlarla risk alabilir, gayrimenkullerle ilgili ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. İçinizde biriktirdiğiniz öfke ve hırsı uzlaşarak, iletişime geçerek çözebilirsiniz. Bugün sabah saatlerinde girişimlerde bulunabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra elinizde ki işleri bitirmelisiniz.