Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.01.2013

Koç                     21 Mart - 20 Nisan

Bugün yine ilişkiler ana konunuz olurken karşınızdaki kişilere karşı daha anlayışlı davranmanız gerekebilir. Sadece kendinizi düşünmek yerine başkalarının da isteklerinin yerine gelmesine fırsat vermelisiniz. Uyum ve dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. Ayrıca bir süredir ertelediğiniz ve sürüncemede bıraktığınız işleri tamamlamakla günü değerlendirebilirsiniz. 

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Bir süredir üzerinde çalıştığınız iş ve projeleri artık tamamlamak üzeresiniz. Göstermiş olduğunuz çaba ve emekler bir şekilde size artı veya eksi olarak geri dönecektir. Gerek iş hayatında gerek gündelik yaşantınızda yeni girişimlerden uzak durmalı; var olan koşulları iyileştirmeye çalışmalısınız. Sağlığınızla ilgili durumunuzu gözden geçirebilirsiniz.

İkizler  22 Mayıs - 21 Haziran

Bir gün önce yaşadığınız hızlı ve dinamik gün yerini daha dingin koşullara bırakıyor. Yakın ilişkiler, çocuklarınız veya sosyal faaliyetler adına sizi meşgul eden durumları gözden geçirebilir; nasıl bir tavır ve davranış göstererek ilerleyeceğinizi değerlendirebilirsiniz. Kendi istek ve hedeflerinizi fazlasıyla önemsemek yerine işbirliğinde olmak yarar sağlayabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde sizi geren bazı durumlar olsa da ilerleyen saatlerde daha dingin ve uyumlu hareket edebilirsiniz. Duygularınızın etkisiyle hareket etmek aile ilişkilerinize zarar verebilir. Ev, yer değişikliği veya gayrimenkulle ilgili fevrilikle alınacak kararlara dikkat etmeli;  en uygun koşulları sağlamak için çalışmalısınız. Ortak gelirlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Üzerinde çalıştığınız anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla ilgili gerilim yaratan durumlar söz konusu. Sabah saatlerindeki gelişmeler kısa süreliğine öfkelenmenize ve uyumlu davranmaktan geri durmanıza neden olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde sakinleşebilir; gelecekte yapılabilecekler üzerine eğilebilirsiniz. Ortaklıklar adına yeni koşullar var.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Sahip olduğunuz yetenekleri kazanç sağlamak adına nasıl değerlendireceğiniz hakkında kafa yorma zamanı. Girişimde bulunmak yerine ön çalışma ve hazırlıklara zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca gelir gider tablonuzu gözden geçirebilir; ileriye dönük hesabınızı yapabilirsiniz. İş hayatınızda kullanabileceğiniz ve koşullarınızı rahatlatacak yeni teknikler geliştirebilirsiniz.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Halen burcunuzda ilerleyen Ay; sizi bir süre daha dikkat çekici ve kendinizden emin kılacaktır. Günü bozulan ilişkilerinizi tamir etmek veya yarım bıraktığınız işleri tamamlamak adına değerlendirebilirsiniz. Uyum denge yaratmak adına olan ustalığınızı konuşturabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı çalışmalar adına size fırsat getiren süreçten geçmektesiniz.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve işbirlikleri zihninizi kurcalamakta. Perde arkası durumların yarattığı gerilimi sabah saatlerinde yaşayabilir; gelişmeleri kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. İpleri alacağınız zamana kadar geri planda kalmayı tercih edebilir; planlarınızı gerçekleştirmek için neler yapabileceğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Evle ilgili yeni şartlar oluşabilir.

Yay  23 Kasım - 22 Aralık

Gruplar içinde ve ekip çalışmalarında oldukça aktif olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. Hem iş hem eğlence bir arada ilerleyebilir. Bugün ise birkaç gün içinde elde ettiğiniz deneyimlerin artık neticelerini alabilirsiniz. Ufkunuzu açan yolculuklar, geleceğiniz adına olumlu olacak bir eğitim ile fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 3 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatleri iş ve sosyal hayatınız açısından oldukça aktif geçebilir. Başlattığınız girişimlerde eksik kalan noktaları yeniden gözden geçirebilir; eksiklerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. Eviniz, ailenizle ilgili bazı durumlar sizi objektif ve işbirlikçi davranmaya zorlayabilir. Kendi kurallarınızı uygulamak yerine uyumlu davranmalısınız.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Güneş; geleceğe umutla bakmanıza yol açmakta. Kendinizi yeniliyor ve ideallerinizi gerçekleştirmek için çaba harcıyorsunuz. Bugün üzerinde çalıştığınız projeler, aldığınız eğitimle ilgili hazırlıklarınızın son aşamasında veya eksik tamamlama sürecinde olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda bugün yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan koşullarınızı gözden geçirmeye ayırmalısınız. Borç alacak hesaplarını gerçekçi değerlendirmelerden geçirebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda size zorluk yaratan durumlarla baş etmek için yollar bulabilir; işbirlikçi davranmak isteyebilirsiniz.