Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz koşullar içindesiniz. İsteklerinizi hemen yerine getirmeye, belki fazla düşünmeden hareket etmeye meyillisiniz. Ancak bugün başlayacağınız işler hedeflediğiniz yönde ilerlemeyebilir. Bu yüzden günü sevdiklerinizle, çocuklarınızla ve size keyif veren hobilerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile içinde sorumluluklar ve sizi kısıtlayan gelişmeler sabah saatlerinde üzerinizde etkili olabilir. Ev, yerleşimle alakalı son kararları almadan önce araştırmalarınızı enine boyuna yapmalısınız. İçten içe sizi strese iten, bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere dalmak yerine günü yakınlarınızla geçirmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlar, gruplar içinde aktifsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı ve arzuladıklarınızı uygulamakta acelecisiniz. Gerek düşünceleriniz gerek yapacaklarınızla liderliği ele alabilir; kimi zaman başınıza buyruk davranabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda geçen olan dialoglar size keyif vermenin yanı sıra gururunuzu da okşayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün keyifleriniz için abartılı harcamalarda bulunabilir; bütçenizi aşabilirsiniz. Gelirlerinizi iyi bir yatırıma dönüştürmek isteğiyle ev, gayrimenkullerle ilgili alım satımlar yapabilirsiniz. Ancak Ay boşlukta olduğu için girişimlerinizin hafta başında ciddiyet kazanması daha olası gibi görünüyor. Günü kendinize ve sevdiklerinize ayırarak, gönlünüzün dilediğini yapınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ay burcunuzda ilerlemekte ve sizi oldukça çekici kılmakta. Kendinizi yaratıcılığınız, yetenekleriniz ve gücünüzle etkileyici bir biçimde ortaya koyabilir; ilişkilerin getirdiği keyifleri yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve geleceğinizi belirleyecek konularda karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirebilmek için akılcı davranmalı ve oldukça kararlı olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize dönerek size yük olan sorunlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gerek maddi gerek duygusal konularda yaşananlar ruh haliniz üzerinde etkili olmakta ve sizi gereksizce fedakar davranmaya itmekte. Eşle birlikte hareket etmek adına vazgeçeceklerinizi iyice tartmalı; sonradan pişman olacağınız kararlar vermemelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlarla, bağlı olduğunuz grupla birlikte hoşça vakit geçirebilir; aynı hedef çevresinde toplanarak ortak hareket edebilirsiniz. Özgüven sağlayacak ve gurur verecek ortamlar ve faaliyetler içinde olabilirsiniz. Bugünlerde beraberlikler ve işbirliklerinden yana şanslısınız ve fırsatlara açıksınız. Ancak karşı tarafın ani çıkışlarına dikkat.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatın içinde yetenek ve otoritenizle gündemde olabilirsiniz. Kendinizi kanıtlayacağınız ve güven tazeleyeceğiniz uğraşlar içinde olmanız hem bedenen hem zihnen oldukça hareketli olacağınıza işaret ediyor. Sağlık alanında yenileneceğiniz; alışkanlık ve düzenlerinizi değiştireceğiniz koşullar söz konusu. Yaptığınız sporun etkilerini göreceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili ufkunuzu değiştirecek ve özgüven sağlayacak gelişmeler söz konusu. Bugün çocuklarla yakından ilgilenebilir, gelecekleri için gereken maddi manevi desteği onlara sunabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi hareketlendirecek ve dinamik olmanızı sağlayacak kişilerle tanışabilir: yeni birliktelikler kurabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak gelirlerin yönetimi, yatırımların geleceğiyle fazlasıyla meşguliyet içindesiniz. Sağlam yapı kurmak niyetiyle yola çıkarken alacağınız bazı riskler olabilir. Aile fertleriyle birlikte karar almanız gereken konular bugün stres yaratabilir. Duygusal paylaşımlarda beklentilerinizi yüksek tutabilir; değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizdeki yeri koruyor. Karşınızdaki kişilerin otoriter ve baskın tavırları olmasına rağmen sizinde akılcı ve farklı düşünceleriniz var. Koşullar her ne kadar size bağlı olmasa da gelişmeleri yönlendirecek olan sizsiniz. Ancak bugün girişimlerinizi kalıcı kılmakla ve imza atmak için pek uygun değil.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerini gerek iş gerek özel hayatınızdaki sorumluluklarla, yapılacak işlerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Başkalarına ait uğraşlar, yardım etmenizi gerektiren durumlarda yönetim ve planlamayı elinize almak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularda dikkat olmalı; bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmalısınız.