Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuza geçen Ay, ikili ilişkilere dikkat çekmekte. Beraberliğinizde, işbirliği ve ortaklıklarda uyum ve dengede kalabilmek bugün her zamankinden önemli olabilir. Duygusal paylaşımlarda, maddi konularda size güven vermeyen koşulların var oluşu içinde bulunduğunuz koşulları yeniden değerlendirmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde daha fazla kendi isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Zamanı keyiflerinize ayırabilir; çocuklarınızla ilgilenebilir veya sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Ancak yapılması gereken işlerin oluşu ilerleyen saatlerde sizi daha farklı bir uğraşlara yöneltebilir. Yardımlaşma, hizmet ve çevrenizdekilere faydasınız dokunacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerini evde yapılacak işler ve tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşarak geçirebilir; organizasyaon ve hizmet gerektiren uğraşlar içinde olabilirsiniz. İlerleyen süreçte ise daha sosyal ve aktif olacağınız koşullar içinde olacaksınız. Sevdiklerinizle, dostlarla ve çocuklarınızla birlikte olmaktan keyif duyabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeşler için yapılacakları veya eğitimle alakalı tamamlanması gereken işlerinizi sabah saatlerinde yerine getirebilirsiniz. Günün geri kalanını evinize, ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilir; sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Bir süredir üzerinde düşündüğünüz tadilat, tamiratla ilgili kararınızı artık uygulamaya geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleriniz organizasyon, planlama gerektiren işlerle geçebilir. İlerleyen saatlerde ise daha sosyal konulara yönelebilir; etkili ve güzel söylemlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerle iletişiminiz artabilir; uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Bir süredir istediğiniz eğitimi alabuilir ve hayalinizdeki seyahati gerçekleştirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk saatlerini tamamlanması gereken işlerinize ayırabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise maddi konular, işbirlikleri ve ortaklıkların da devrede olduğu uğraşlara yönelebilir; bütçeniz üzerinde değerlendirmeler yapabilirsiniz. Gelecek güvencenizi sağlamak adına eğitim, seminer gibi organizasyonların hazırlıkları, ileride çıkacağınız seyahat olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen Ay sizi daha aktif ve sosyal kılmakta. Bugün kendinizi daha rahat ifade edebilir, isteklerinizi yerine getirmek için uygun koşullar içinde olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda veya maddi konularda yaşadığını zorluklara rağmen üstesinden gelebileceğiniz gücü kendinizde bulabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde uyumlusunuz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriniz geleceği bilinçaltınızı kurcalıyor olabilir. Koşulların henüz netlik kazanmaması içten içe sıkıntı yaratabilir. Karşınızdaki kişilerin güvenini kazanmak adına çaba içinde olabilir veya siz güven telkin etmek isteyebilirsiniz. Uyum, denge ve denklik üzerine odaklandığınız konularda düşüncelerinizi tartabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Grup çalışmaları içinde fikir birliği geliştirmeniz gereken koşullar var. Ortaklaşa projelerde arkadaşlarınızla fikir birliği yapabilir; aynı amaç uğruna ilerleyebilirsiniz. İş hayatında veya özel hayatınızda sizi yoran şartlar içinde olmanıza rağmen istikrarınızı ve düzenlerinizi bozmaktan yana değilsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda uyum ve işbirlikçi tavrınızdan ödün vermekten yana değilsiniz. Gelecek güvencenizi de sağlama alacak yapacağınız görüşmeler veya anlaşmalar olabilir. Bugün ev, ailevi konular da gündeminizde olabilir; ileriye dönük yeni adımlar atabilirsiniz. Gayrimenkulle ilgili bir süredir düşündüğünüz girişimleri artık uygulayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni gelişmelere açıksınız. Bir süredir üzerinde değerlendirme yaptığınız işe ve özel hayatınıza dair düşüncelerinizi uygulamaya koymak için hazırlığa başlayabilirsiniz. Ailevi konular, ev, gayrimenkul ve toprakla ilgili gelişmelerde güvenliğinizi ve maddi değerleri ön planda tutmaktan yanasınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak gelirler, eşin kazançları, kira gibi konularda yeni koşullar gündeme gelebilir. İşbirliği ve uyumlu davranmanız gerekebilir ancak dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizde ısrar etmemeli esnek düşünmeye çalışmalısınız. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişiklerinizde yoğun bir süreçtesiniz. Dikkat!