Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

İhmal ettiğiniz veya gözden kaçırdığınız borçlarla karşılaşabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili gerçekler sizi huzursuz kılarken bir yandan da gelecek kaygısına sebep olabilir. Bütçenizi gözden geçirebilir; gelirlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda hayallerin getirdiği belirsiz durumlardan kurtulmak için daha realist olmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili konuların önemine işaret etmekte. Eşin veya ortağın baskı yaratan davranışlarından dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinde olduğunuz durum inatlaşmaya neden olacağı gibi aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. İşbirlikleri ve anlaşmalarda gerçekçi düşünüp ileriye dönük kararlar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızda maddi konular huzursuzluk ve geleceğe dair güvensiz hissetmenize neden olabilir. Kaygılarınızın üstesinden gelebilmek için yeni yollar arayışına girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız veya size hizmet eden kişilerle aranızda bugün bazı problemler yaşanabilir, hırslı ve şüpheci davranışlarınız ilişkilerinizi etkileyebilir. Diğer taraftan uğraştığınız her konuyu tutkuyla ele alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta derin duygular hissetmenin yanı sıra süphecisiniz. Sizi huzursuz eden gelişmeler ilişkilerinizi gerçekçi bir gözle değerlendirmeye itebilir. Karşı tarafın baskıcı tutumundan dolayı bugün mutluluğunuza gölge düşebilir. Çocuklarla olan bağınızda sorumluklar gerginliğe sebep olabilir. İnatlaşmaktan uzak durmalı; hisleriniz yerine görev bilinciyle hareket etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

 Evde, ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Görev ve sorumlulukların getirdiği yükler altında olabilirsiniz. Finansal konularla ise netlik kazanmamış durumlarda bile hayali beklentiler içinde olabilir; hatta tutkuyla hareket edebilirsiniz. Geçekleri göz ardı etmeden karar almalı; yaşantınızı yeniden yapılandıracak şekilde sağlam adımlar atmaya çalışmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün şüpheci bir zihinle hareket edebilir; yaşadıklarınızı veya size söylenenleri altında başka anlamlar arayarak değerlendirebilirsiniz. İşbirlikleri, anlaşmalar ve eğitimle ilgili yeni kararlar alabilir; isteklerinizi kabul ettirmek için baskıcı ve tutkulu olabilirsiniz. Yolculuklarda karşılaşacağınız kişiler uzun vadede size yarar sağlayacak konumda olabilirler. Lehinize değerlendirmeye bakın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızla ilgili hissettiğiniz huzursuzluğa artık bir son vermek adına yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yaşantınızı sürdürmek için sağlam ve gerçekçi projeler üretmeniz gerektiğinin bilinciyle ve hırsla hareket edebilirsiniz. Güçlü kişilerden veya ailenizden gelecek destekleri lehinize değerlendirmeli, korkuları bir kenara bırakarak uzun vadeli düşünmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Ay, hırslarınızı arttıracağı için istekleriniz daha bir öne plana çıkabilir. Yaşantınıza dair yeniden yapılandırmanız gereken durumlara yoğunlaşabilir; girişimde bulunacağınız işlerde tutkulu ancak gerçekçi, sorumluluk sahibi olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi kendi bakış açınızdan değerlendireceğiniz için bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkat.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden maddi konular veya ilişkilere dair sorunlarınız olabilir. Üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Gereğinden fazla şüpheci tutumunuz istediğiniz keyifleri yaşayamamanıza neden olabilir. Bugün olayların kontrolünüz dışında gelişebileceğini bilmeli; girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Ancak ön hazırlık ve araştırma yapmak için koşullar uygun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bağlı olduğunuz gruplarlar içinde veya ekip çalışmalarında otoriter konumda olmak isteyebilirsiniz.  Hedeflerinizin peşinden tutkuyla gidebilir, hırslarınızı gerçekleştirmek için yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha gerçekçi bir gözle değerlendirebilir, size zarar verenlerden uzaklaşabilirsiniz. Ancak fazla katı davranmaktan kaçınmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatının getirdiği sorumluluklar kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Görev bilinciyle hareket etmenin yanı sıra hırslarınızın da devreye gireceği gelişmeler yaşanabilir. Yeniden yapılandırmak istediğiniz kariyerinizi gerçekçi bir gözle değerlendirerek yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında olabilecek durumlara temkinle yaklaşmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün duygusal tepkilerin yanı sıra şüpheci davranışlar da gösterebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına yeni girişimlerde bulunmak isteğindesiniz ancak sorumluluklarınızı göz ardı etmeden ilerlemeli; sizi kısıtlayan konuları gerçekçi bir bakış açısıyla ele almalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarda engellerle karşılaşabilir; üstesinden gelmek için çaba içine girebilirsiniz.