Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinden itibaren kendinizi daha neşeli ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde ani kararlar alarak, cesaretle açılımlarda bulunabilirsiniz. Sizi destekleyen kişilerin varlığından dolayı şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Fakat yaşamdan daha fazla keyif alabilmek için yaptığınız harcamalar ekonomik konularda sorun yaşamanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün aile ilişkilerinde otoriter bir tutum izleyebilir, herkesin başvurduğu ve güvendiği bir figür olabilirsiniz. Evin içinde sosyal paylaşımlarda bulunabilir ya da sevdiklerinizle keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Fakat aşırı sahiplenici ve risk almayan bakış açınız harekete geçmenizi engellediği gibi, inatlaşmalardan dolayı gerilim de yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yazılı ve sözel iletişiminizle dikkatleri üstünüzde toplayabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Sosyal medya da fazla zaman geçirerek, sizi sonradan zora sokacak konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerinizle ilişkilerinizde güvenilen ve fikir alınan bir otorite konumunda olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili cesur girişimlerde bulunabilir, daha önceden başladığınız işlerin sonuçlarını almak için harekete geçebilirsiniz. Fakat keyif aldığınız konularda yaptığınız lüks ve pahalı harcamalar hem gelecek hedeflerinizde hemde içinde bulunduğunuz sosyal ortamda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Sevdiklerinizi şımartmak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Cesaretiniz ve özgüveniniz dikkatleri üstünüzde toplayabilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsiniz. Sosyal medya da ve çevreyle iletişiminizde abartılı ve gösterişli cümleler kurabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızı muhafaza edebilmek için mücadele etmeniz gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son birkaç gündür yaşanan hareketlilikten sonra bugünü kendinize ayırmak isteyebilir, yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kafanızı toplayarak, ekonomik konularla ilgili planlar yapmak, gelir gider dengenizi kurabilmek için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat kontrolünüzde olmayan gelişmeler güven içinde olma ihtiyacınızı abartmanıza neden olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Günü arkadaşlarınızla veya sosyal gruplar içinde geçirebilirsiniz. Dernekler ve partiler içinde cesaretinizle ön plana çıkarak, idari görevler üstlenebilir, çevrenizde güvenilir ve başvurulan bir kişi konumunda olabilirsiniz. Fakat neşeli ve keyifli bir gün geçirirken finansal krizlerin açığa çıkışı gerilime yol açabilir. Maddi konularda aldığınız riskler sizi huzursuz edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda bütün gözler size çevrilebilir, içinde bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için cesaretle girişimlerde bulunabilir, kariyerinizde gelecek planları yapabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulislerden destek görebileceğiniz bugün yaşamınızla ilgili önemli kararları uygulamak için mücadele içine girebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinden itibaren kendinizi daha cesur ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, onlara önderlik yapmanız gerekebilir. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek adına girişimlerde bulunurken düşüncelerinize karşı gelişen muhalefetle de çatışmalar yaşayabilirsiniz. İşi inada bindirmeden gerilimi çözmeye bakın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili yönetimi ele almanız gerekebilir, ortak kaynakların kullanılmasında size güvenen kişiler liderlik yapmanızı isteyebilir. Sabah saatlerinden itibaren vergi, kredi, sigorta gibi işlerinizi çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz fakat sorumluluklarınız krizlerin çözümünü iyice zorlaştırabilir. Yapıcı ve akılcı riskler almanız gerilimi çözebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; girişimlerinizde kontrolün sizde olamayacağını, işbirliklerine ihtiyaç duyacağınıza işaret etmekte. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin özgüveni ve sizi desteklemesi harekete geçme isteğinizi artıracaktır. Fakat iş ve özel yaşamınız arasında ki gerilim ilişkilerinize yansıyabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma ortamınızda oldukça yoğun olabilirsiniz, üstünde çalıştığınız projelerde liderlik yapmanız gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla bir araya gelerek finansal konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Cesaret ve özgüvenle attığınız adımların engellenmesi ya da ertelenmesi olasılığına karşı uzlaşmaya çalışmalı inatlaşmamalısınız.