Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.07.2013

Koç            21 Mart - 20 Nisan

 Toplumsal konulara daha duyarlı olabilir; bağlı olduğunuz gruplarla birlikte harekete etmek isteyebilirsiniz. Ancak bazı finansal gelişmeler sizi hedeflerinize ulaşmanızda engellere neden çıkarabilir. Öğlene doğru ise yeni fikirler geliştirmeniz sayesinde yaşadığınız zorlukların üstesinden gelecek gibisiniz.  İkili ilişkiler ve arkadaşlıklarda yeni tanışmalar gündeme gelebilir.

Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatında yaratıcılığınız ve sosyal konulara olan duyarlılığınızla gündemdesiniz. Sabah saatlerinde sizi engelleyen otorite konumunda kişi ve kurumlar olmasına rağmen hedef ve idealleriniz doğrultusunda ilerlemekten kaçınmayacaksınız. Eş ve ortağın sizi maddi konularda yükleri de olabilir. İç dünyanıza ve iç sesinize kulak vermeniz bazı farkındalıklar kazandıracaktır.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve medya alanındaki girişimleriniz sizden üst konumdaki kişiler tarafından engellenebilir. Sizi huzursuz eden durumlarla karşı karşıya geliyor olmak hayata bakışınızda karamsarlığa neden olabilir. Ancak öğle saatlerinden itibaren alacağınız haberler sonucunda ruh haliniz değişebilir; iyimser ve umutlu hissedebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlıklar adına olumlu koşullar var.

Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda bağlı olduğunuz grupla birlikte hareket etmeniz gerekmekte ve bu durum sizi kaygılandırmakta. Sabah saatlerinde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir belki. Ancak öğle saatlerinden itibaren daha farklı gelişmelere açık olacaksınız. Duygusal paylaşımlarda sizi zorlayan etkiler altındasınız.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana koşullar karşı tarafın elinde ve lehine gibi.. İsteklerinizi uygulayamamanın sıkıntısını sabah saatlerinde yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde ise geliştireceğiniz farklı bakış açısı ve yaratıcı fikirler sayesinde sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Ev, aile ve kariyere ait sizi sıkıştıran konularda da eşzamanlı olarak umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

İşinizle ilgili yeni projeler içindesiniz. Farklı bir çıkış yapmak ve orijinalliğinizle anılmak istiyorsunuz. Bu konuya yoğunlaşabilir ve çalışmalar yapabilirsiniz. Bugünlerde yakınlarınızın sizden beklediği yardım taleplerine duyarsız kalamayabilir; maddi manevi gerginlik yaşamanıza rağmen destek verebiliriniz. Bir süredir ayarlayamadığınız borç alacak dengesini kurabileceğiniz.

Terazi        24 Eylül - 22 Ekim

Kendinizi geri planda tuttuğunuz ve ileriye dönük projelerinize bilinçaltınızda geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Ancak bugünlerde aşka, çocuklarla daha fazla iletişime veya hayatın keyifli yönlerine çekilebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar daha fazla ilgi alanınıza girebilir.  Sabah saatlerinde maddi manevi olarak bir engellenmişlik hissi içinde olmanıza rağmen öğle saatlerinde bu ruh halini üzerinizden atabilirisiniz.

Akrep      23 Ekim - 22 Kasım

Ev, aile ve kariyere yöneldiğiniz günler içindesiniz. Ruhunuzun derinliklerinde olan yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarmak için çaba göstermeniz gerekmekte. Ancak kurallarınız kendi  kendinizi engellemenize neden olabilir. Öğlen itibariyle iş konularında yenilenmeler yaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerde olduğunuzu unutmamalı; ani davranışlardan kaçınmalısınız.

Yay              23 Kasım - 22 Aralık

Düşüncelerinizi yenilediğiniz ve gelecek hakkında daha fazla plan ve proje yaptığınız günlerdesiniz. Toplumsal konular ve grup çalışmaları sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Sabah saatlerinde kontrol dışı konular, otorite konumundaki kiler ve kurumlar tarafından engellenebilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde yaratıcılığınız sayesinde yeni çözümler üretecek; durumun üstesinden gelebileceksiniz.

Oğlak      23 Aralık - 20 Ocak

Kazançlarınızın geleceği üzerine odaklanmaktasınız. Grup çalışmalarında yaratıcılığınız göstermek ve fikirlerinizle var olmak istemektesiniz. Hedeflerinize tutkuyla bağlı olmanız size başarı getirecektir. İlerleyen saatlerde ise aile, ev ve gayrimenkulle ilgili ani bazı gelişmeler olabilir; sizi bir karar almaya yöneltebilir. Beklenmedik bu durum karşısında maddi kaynaklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kova            21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi yaratıcı kılmakta. Geleceğinizi ilgilendiren konulara, ikili ilişkilere ve toplumsal konulara odaklanmaktasınız. Kariyerinizi ve sosyal konumunuzda sıkıntıya neden olacak bazı gelişmeler sabah saatlerinde neşenizi kaçırabilir. Öğleden itibaren grupların ve arkadaşlarınızın desteği sizinle olacak. Alacağınız fikirleri lehinize olabilecek şekilde değerlendirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi içinizde ve dünyanızda olmaktan keyif duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak, esin gerektiren işlerle meşgul olmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla hayat bakışınızı etkileyecek gelişmeler yaşayabilirisiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili seçici olduğunuz bu dönemi içten içe ben ne istiyorsunuz sorusunu sorabilirsiniz. Maddi konularda aniden farkına varacağınız harcamalar gündeme gelebilir.