Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuza geçen Ay; önümüzde ki birkaç günü hareketli ve enerjik geçireceğinize işaret etmekte. İlişkilerin önem kazanacağı bugün, yaşamınızı ilgilendiren önemli kararları almanın eşiğinde olabilirsiniz. Güneş’ inde burç değiştirmesiyle artık eğlence ve keyiflerin yerini çalışmanın ve daha verimli, faydalı olmanın aldığını görebileceğiz. Sağlığımıza daha özenli olabiliriz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile ve yuvaya dair konularla ilgilendiğiniz bir aydan sonra artık kendinize zaman ayırmanın vakti geldi. Güneş’ in burç değiştirmesiyle romantik ilişkiler, hobiler ve keyiflerin ön plana çıkacağı bir döneme giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak ya da varolan çocuklarla ilgili kararlar alınabilir. Bugün gizli ilişkiler ve anlaşmalara yönelebilir, sorunları kendi içinizde halletmeye çalışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzde ki günlerde eve ve aileye dair konular gündeme gelebilir. Ebeveynlerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanız, aileniz için daha çok çalışmanız gerekebilir. Gayrimenkullerle ilgili kararlar almanız, yaşadığınız yeri daha kullanışlı bir hale getirmeniz mümkün. Bugün arkadaşlarınızla beraber olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki günlerde kardeş, komşu, kuzen gibi yakın çevre ilişkileriniz daha fazla önem kazanabilir. Yazılı ve sözel olarak kendinizi ifade etme isteğiniz artarak, iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilir, sağlık amaçlı yolculuklar planlayabilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda daha aktif olabilir, kariyer hedeflerinizi gündeme getirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İlişkilerin, keyiflerin ve kendi taleplerinizin ön planda olduğu bir dönemden sonra artık ekonomik konulara eğileceğiniz bir sürece girmiş olabilirsiniz. Gelir ve gider hesaplarınızı kontrol ederek, kazançlarınızı daha verimli kullanmanın yollarını arayabilirsiniz. Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi cesaretle ifade edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güneş’ in burcunuza geçmesiyle birlikte; kişiliğinizle ve ilişkilerinizle ön plana çıkacağınız bir süreçtesiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilir, fiziksel görünümünüzü ve sağlığınızı iyileştirmek için çalışmalar yapabilir, içinde bulunduğunuz çevrede dikkatleri üstünüze toplayabilirsiniz. Bugün finansal konular gündeme gelerek, öncülük etmeniz beklenebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, arkadaşlar ve sosyal organizasyonlarla geçirilmiş bir süreçten sonra kendi içinize çekilerek daha fazla yalnız kalmaya ihtiyaç duyacağınız bir dönemdesiniz. Bilinç altınızda ki endişeleriniz açığa çıkarak çözüm için fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Bugün karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ilişkilere vurgu yapmakta. Tek başınıza karar almakta zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair hedeflerinize ve ideallerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilir, dernekler ve sosyal gruplar içinde faydalı olmanın yollarını arayabilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızda ilişkiler önem kazanabilir, cesur kararlar alarak, girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki birkaç gün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte iş ve sosyal hayatınızın ön plana çıkacağı bir süreçte olabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize odaklanabilir, çalışma ortamınızda daha verimli ve faydalı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Toplum içinde ki statünüzü daha mükemmel bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Bugün aşk hayatınız renklenebilir, risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konuların ve krizlerin yoğun olduğu bir aydan sonra artık düşüncelerinize odaklanabileceğiniz bir döneme girmiş olabilirsiniz. Hayata bakış açınız üzerinde düşünerek, yeni felsefelere ilgi duyabilirsiniz. Yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün aile ilişkilerinize daha fazla önem verebilir, evinizin işleriyle uğraşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Banka, kredi, sigorta, vergi, miras, nafaka gibi olaylarla uğraşmanız gereken bir ay geçirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerden akılcı ve en az zararla çıkmanın yollarını arayabilir, birikimlerinizi en verimli şekilde kullanmak için projeler üretebilirsiniz. Bugün iletişim trafiğiniz hızlanabilir, yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Güneş’ in karşıt burcunuza geçmesiyle ilişkilerin, işbirliklerinin ve ortaklıkların çok önem kazanacağı bir dönemdesiniz. Tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, girişimlerinizi karşınızdakiler aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınıza daha akılcı davranmayı öğrenebileceğiniz uzmanlar girebilir. Bugün ekonomik konular hız kazanabilir, harcamalarınızı plansız yapabilirsiniz.