Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 23.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Akrep burcuna geçen Güneş, finansal konulara vurgu yaparken, eşin ve ortakların kazançlarıyla alakalı yeni değerlendirmeler yapacağınız koşulları beraberinde getiriyor. Hedeflerinizi belirlerken kontrol dışı etkiler olabilir; bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir. Gruplar ve arkadaşlardan desteklere açıksınız; onlardan fikir alabilir ve yarınlarınız için yatırımlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıkların ay boyunca gündeminizde önemli bir yeri olacaktır. Eşin üzerinizdeki etkisi her zamankinden fazla olabilir. Bugün geleceğinizi ilgilendiren hedef ve projelerde hayallerinizi geçekleştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal statünüzü olumlu etkileyecek görüşmelerin yanı sıra maddi kaynaklarınızı arttıracak sözleşmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda sizi baskı altına koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizdeki belirsiz koşulları kontrol altına almak için hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yurtdışı, eğitimle alakalı size vizyon kazandıracak deneyimler yaşayabilir; kaçırmış olduğunuz fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz ve size yeni ufuklar açan gelişmeler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınız, yaratıcı konular ve çocuklarla alakalı gelişmelerde hayale kapılacağınız ve tutkuyla peşinden gideceğiniz koşullar oluşabilir. Bugün hassalığınız yüksek seviyede olabilir ancak duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeden mantıklı düşünmeye çalışmalısınız. Finansal konularda sizi sıkıntıya düşüren koşulları farklı ve yenilik getiren çözümler üretebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye ait yeni bir süreç başlamakta. Varolan mal varlığınızla, babanız veya aile büyükleriyle alakalı belirsiz durumlar yaşanabilir. Finansal konularda sizi fedakarlığa sürükleyecek gelişmeler karşısında uyanık olmalısınız. Eşin veya ortağın düşüncelerinden ve vizyonundan yararlanabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren plan ve projeler için yeni ortaklıklar gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Akrep burcuna giren Güneş ay boyunca düşüncelerinizde konsantrasyon sağlayacağınız koşulları getiriyor. Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde koşullar olumlu anlamda değişebilir; eğitim ve yolculuklardan öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Eş ve ortağınız için fedakarlık yapabilirsiniz. Kariyerinizi geliştirecek     fırsatlara açıksınız ancak sizi destekleyen bir ekibe ihtiyacınız olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelirlerinizi, yatırımlarınızı yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Sizi belirsizliğe ve yön kaybına uğratan konulara eğilebilir ve yeni rotanızı çizebilirsiniz. Aşka bakışınızı veya çocuklara olan davranış biçiminizi ele alabilir; farklı bir yöntem uygulayabilirsiniz. Yurtdışı ve eğitimle alakalı yeni ufuklar açacak ve fırsatlar getirecek gelişmeler size umut verebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuza geçen Güneş iç dünyanızı yeniden ele almanızı ve kendi gücünüzü ve kararlılığınızı ortaya koymanızı sizden talep ediyor. İstediğiniz ve hayalini kurduğunuz konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ev, ailevi konularda yeni gelişmelere açıksınız. Mantıklı düşünerek ve varolan davranışlarınızda değişiklik yaparak yeni ortamlar oluşturabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızın derinliklerine inmek ve huzursuz kılan konuları irdelemek için uygun zamanlar olabilir. Ancak sizi engelleyen bazı gelişmeler ruhsal durumunuz üzerinde etki yaratabilir. Düşüncelerinizi değiştirecek ve yeni bir vizyon geliştireceğiniz konular için kararlı davranışlar gösterebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden gelecek fırsatları değerlendirmekte geç kalmayın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde bazı hayale kapıldığınız durumlar olabilir. Yakın çevre ve kardeşler için yapacağınız fedakarlıklar belki planlarınız üzerinde değişime neden olabilir. Para kazançlarınızı içine alan anlaşmalarda olumlu gelişmeler yaşayabilir veya kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde kontrolü ele alabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay burcunuzda ilerlerken ilişkilerden yana fırsatlar getiriyor. Aşkta geleceğe yönelik kararlar olabilir. Sizi geliştirecek isteklerinizin peşinde hevesle gidebilir; iş ve sosyal hayatınızla ön plan gelebilirsiniz. Kariyerinizi dönüştürecek gelişmeler yaşanırken kazançlarınız da bundan etkilenebilir. Hayalini kurduğunuz gelirlere ulaşmak için çaba içine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eğitim ve hukuki konularda yeni gelişmeler hayata bakışınızı değiştirebilir. Hayalini kurduğunuz bir yolculuğa çıkabilir veya yabancılardan gelecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak iç dünyanızda baskıladığınız duygularınız olabilir. Aile içinde varolan değişken koşulları daha sabit koşullara taşımak için fedakarlıklar yapabilirsiniz. Yaratılığınızdan faydalanabilirsiniz.