Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili risk alabilir, yatırımlarınızı farklı bir yöne kaydırmak isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, daha önceki deneyimlerinizden faydalanarak anlaşmalar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz. Bilgi alışverişinde bulunmak daha objektif ve kararlı davranmanızı sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay;  işbirliklerinin  önem kazanacağına işaret etmekte. Var olan ilişkilerde ve ortaklıklarda değişime gidebilir, koşulların farklılaşmasına uyum sağlayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmak için tecrübelerinizi de kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma ortamınızda sizi destekleyen gelişmeler olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yoğun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla önem vermeli, belki de gündelik alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Bildiğiniz ve daha önce başlattığınız konularla ilgili girişimlerde  bulunarak artık sonuç almak için harekete geçebilirsiniz. Sanatsal çalışmalar da ve romantik ilişkilerde cesaretinizi toplayarak,  kendinizi ifade edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün romantik ilişkiler ve çocuklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce içinizde ki şüpheleri gidermeniz ve aşka bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Finansal krizlerinizin çözümü ve yatırımlarınızı değerlendirmek için ailenizin desteğini alarak cesur adımlar atabilirsiniz. Yaşamdan keyif alabileceğiniz organizasyonlar içinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşbirlikleri, ortaklıklar ya da evlilikle ilgili kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilir, daha önceki tecrübelerinizden faydalanarak yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aile ve eve dair konulara odaklanabilir, ebeveynlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bugün anlaşmalar ve işbirliklerinden fayda görebilir, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iletişim trafiğiniz oldukça hızlanabilir, sabah saatlerinde olaylara farklı bir bakış açısı geliştirebilir, çalışma ortamınızda size başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygularınız ve hedefleriniz arasında kalsanız bile yoğun konsantrasyon ve kararlılığınızla adımlar atabilirsiniz. Gelirlerinizi artıracak işbirliklerine girişebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Gelirlerinizi değerlendirirken tecrübelerinizden de faydalanarak, farklı yatırımlara yönelebilir, harcamalarınızı kontrol etmek için düzenlemeler yapabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde cesur davranarak harekete geçebilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç gün yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde kontrolün sizde olacağına işaret etmekte. Kendinizi ifade etmek için cesur adımlar atabilir, deneyimlerinizi kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili girişimlerde bulunmak için gizli ilişkilerin ya da kulislerin desteğini alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önünüzde ki birkaç gün kendi içinize çekilmek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Aldığınız duyumlar gizli kapaklı konuların açığa çıkmasını sağlasa bile harekete geçmek için biraz daha beklemek isteyebilirsiniz. Hedeflerinize varmanız için gereken cesarete sahip olmanız, kendinizi daha ifade etmenizi sağlayacak fakat önce şüphelerinizden kurtulmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün iş ve sosyal hayatınızda yapacağınız anlaşmalar ve işbirlikleri size ekonomik katkılarda sağlayacak ve yeteneklerinizin açığa çıkmasını sağlayacaktır. İçinde bulunduğunuz gruplarda ve arkadaşlarla ilişkilerinizde gerilim yaşansa bile tecrübelerinizden faydalanarak durumu kontrol altına alabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizin ağır ama kararlı adımlarla dönüştüğünü fark edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize odaklanacağınız, hayatınızda aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamak için adımlar atabilir, kariyer hedeflerinizde dönüşüm yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, medya, mahkeme veya yüksek eğitimle ilgili yaşanan gelişmeler, olaylara bakış açınızı değiştirerek kendinizi ifade etmenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayata bakış açınızın, görüş ve düşüncelerinizin dönüştüğü bir dönemdesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle aranızda oluşabilecek gerilim aslında daha kararlı olmanızı ve olaylara derinlemesine bakabilmenizi sağlayacaktır. Finansal konularda yaşanan krizlerin çözümü için gizli işbirliklerine ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha objektif olmaya çalışmalısınız.