Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Haftaya yoğun ve hareketli bir tempoyla başlayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize varmak için daha önceki deneyimlerinize dayanarak girişimlerde bulunabilir, hırs ve tutkuyla adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizden ve otoritelerden güçlü destekler alabilir, ani gelişen engellere karşı stratejik tavırlar sergileyebilirsiniz. Aile değerlerinize ters düşen kararlar almaya zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatınızda almanız gereken sorumlulukları değerlendirerek, görüşlerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Daha önceden aldığınız kararları uygularken karşınıza çıkan engeller mücadele etmenizi gerektirebilir. Yurtdışı, yüksek eğitim ya da medya ile ilgili ertelediğiniz girişimler bugün sonuçlanabilir. Hırsınızı kontrol altına almanız daha stratejik davranmanızı sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konulara odaklanarak güne başlayabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi işlerinizi yeniden değerlendirerek, daha önceki tecrübelerinize dayanarak harekete geçebilirsiniz. Yeni yatırımlara yönelmeden önce doğru stratejiyi bulmalı, aceleci davranmamalısınız. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlarda karşınıza engeller çıkabilir, gelirlerinizde azalmalar olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün tek başınıza karar almak yerine, karşınızdakilerinin kararlarını değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Güçlü kişilerin ve otoritelerin üstünüzde baskısını hissederek kendi değerlerinize ters düşen ortam ya da durumlarla karşılaşabilirsiniz. İşbirliği yapmak zorunda kalabilir ve ani gelişen olaylara beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. İlişkilerde daha dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma ortamınızda hareketli ve rekabete açık bir gündem olabilir. Üstünde çalıştığınız projeler size büyük bir güç kazandırsa bile, görüş ve inançlarınıza ters düştüğünü düşünebilirsiniz. Düşmanlarınızın harekete geçmesi canınızı sıksa bile onlarla baş edebileceksiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstererek, gündelik alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz sizi destekleyen koşullar içindesiniz. Yatırımlarınızla ilgili bir karar aşamasında olabilir; geçmiş tecrübelerinizi kullanarak finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutuyor olmanız para konularında gerginliğe sebep olarak, hedeflerinize varmanızı engelleyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde, ailevi konularda sorumlulukların ve görevlerin arttığı günlerdesiniz. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlar gündeme gelebilir. Kariyer beklentileriniz büyük olması sizi seçim yapmaya zorlayabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle geçmişten gelen sorunların çözümü için mücadele edebilir, onların beklenmedik tavırları karşısında stratejinizi değiştirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İletişim trafiğinizin ve zihinsel konsantrasyonunuzun yüksek olduğu bir gündesiniz. Görüşlerinize ters düşse de karşınızdakileri ikna etmeye çalışabilirsiniz. Çalışma ortamınızda kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyecek ve liderliği elinize alarak zorlu görevleri başarıyla yerine getireceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda yaşanabilecek çatışmalar gerilimi artırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi manevi değerlerinize odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Borç ve alacaklarla ilgili gelişmeler kimi zaman sizi zorlayabilir; keyifleriniz için yaptığınız harcamalar stratejinizi değiştirmenize neden olabilir. Bütçenizi gözden geçirmeli; geleceği düşünerek hareket etmelisiniz. Risk alarak ve fazla hırslı davranarak gelirlerinizi artırmak için mücadele edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay; kendinizi güçlü ifade etmenize ve isteklerinizin peşinden hırsla gitmenize olanak sağlamakta. Gerek ailevi gerekse kariyerinizi ilgilendiren konularda daha önceki deneyimlerinize dayanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Ani gelişen olaylar ve karşınızdakilerin iyimser tavırları gerilimin artmasına neden olabilir, mücadele etmeniz gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların getirdiği yükler ağır gelmesinden dolayı kendi içinize dönerek yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gelen haberler bazı konuların açığa çıkmasına ve iletişim trafiğinin hızlanmasına yol açabilir. Anlaşmalarda karşınıza çıkan engeller mücadele etmenizi gerektiren durumlara neden olabilir. Öfkelenmenize rağmen duygularınızı açığa çıkarmamaya çalışabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize varmak için gelirlerinizi artırmaya çalışabilir, maddi konularda güçlü kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yatırım ve bütçe ayarlamalarında arkadaşlarınızla veya bağlı olduğunuz gruplarla irtibata geçebilirsiniz. Aranızda çekişmeler yaşansa da verimli sonuçlar çıkarabilirsiniz. Sevdikleriniz için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz.