Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Duygu ve düşünceleriniz arasında ikilem yaşayabilirsiniz. Yaşamınıza ve kimliğinize dair söylemleriniz ilişkilerinizde gerilime neden olabilir. Ani alınan kararlar iş ve sosyal hayatınızda duygusal çatışmalar yaşamanıza yol açabilir.  Yaptığınız anlaşmalar ve ortaklıklar sizi destekleyerek, ekonomik konularda olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkilerde ve yaşamınızı ilgilendiren girişimlerinizde aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların güçlü desteğini alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda uzlaşmazlık yaşayabilir, beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Fakat ekonomik konularda başarılı sonuçlar alabileceğiniz eylemlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerde bir anda yaşanan gelişmeler görüş farklılıklarını açığa çıkarabilir. Finansal konularda üstünüzde baskı hissedebilir ve mutluluğunuzun engellendiğini düşünebilirsiniz. Fakat bugün alacağınız destekler neşenizi ve keyfinizi yerine getirecektir. Sanatsal ve estetik zevkler gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz için sizi destekleyecek, özellikle maddi konularda ki girişimlerinizle ilgili fikir alışverişinden olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilik aile ortamınızda kendinizi istediğiniz gibi ifade etmenizi engelleyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Beraber çalıştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir, üstünde çalıştığınız projelerde uzun vadeli başarılar elde edebileceksiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıkları yaşayabilir, duygu ve düşünceleriniz arasında ikilemde kalabilirsiniz. Doğru ifadelerle anlaşma sağlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiklerinizin desteğiyle mahkeme, medya, yurtdışı ve yüksek eğitimle ilgili konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Size keyif veren çalışmalarda başarılı da olabilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili kısa süreli gerilimler yaşayabilir, anlaşmalarda son dakika da kopmalar olabilir. Başarılarınız finansal açıdan sizi rahatlatacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Miras, nafaka, vergi, kredi gibi finansal konularda geçmişten ya da aileden gelen destekler krizleri çözmenize yardımcı olabilir. Ortak maddi kaynaklarla ilgili kendinizi daha güçlü hissedebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin görüşleri ve söylemleri kafanızı karıştırabilir ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Uzun vadede başarılı işbirliklerine dönüşebilecek anlaşmalar yapabilir, bilgi ve görüşlerinizle karşınızdakileri ikna edebileceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle ilişkilerinizde daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Bugün duygularınızı açığa çıkarmakta zorlanabilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda kurduğunuz sağlam ilişkiler ekonomik konularla ilgili de olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Doğru maliyet bilgisiyle yola çıkarak rakiplerinize karşı başarı sağlayabilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması gerilime yol açabilir belki de kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik ilişkilerde beklediğiniz sonuçları alabilir, sevdiklerinizle işbirliği içinde uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Var olan ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir, size keyif veren çalışmalar yapabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde yaşanan hareketlilik ve gerilim iş ve sosyal hedeflerinizde kararsızlığa yol açabilir. Yardım alarak başarılı olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gayrimenkul yatırımları ve yaşadığınız yerle ilgili girişimlerinizde güçlü ve gizli destekler alabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde kendinizi daha güvende ve konforlu hissedebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygu ve düşünceleriniz arasında ikilem yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz sosyal grupların ve arkadaşların yardımıyla anlaşmalar yapabilir, yakın çevrenizde kendinizi daha güvende hissedebileceksiniz. Aldığınız duyumlar vereceğiniz kararların da başarılı olmasını sağlayacaktır. Bugün ani gelişen harcamalar finansal konularda sizi krize sokabilirsiniz.