Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.04.2014

Koç                     21 Mart - 20 Nisan

Akışta kalacağınız ve kendi içinize dönerek huzur bulmaya meyilli olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz, eviniz ve geçmişinizle ilgili anılara dalabilir; değerlerini anlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda yer etmiş bazı düşünceleri paylaşabilirsiniz. İsteklerinizi gerçeğe dönüştürmek için harekete geçebilirsiniz ancak tam anlamıyla yerine getirmeniz mümkün olmayabilir. 

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Gruplar içinde sanat ve yardım amaçlı faaliyetlere katılabilir, aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda var olan sorunları konuşarak çözmek isteyebilir; gereken duyarlılığı gösterebilirsiniz. Sabit fikirli olduğunuz konularda dostlarınızın desteğiyle esnek düşünmeye çalışabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak fırsatlar olacak.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda hareketlisiniz ancak girişimlerinizin geleceğiyle ilgili bazı belirsizlikler içindesiniz. İçten içe yapmayı düşündüğünüz plan ve projeleri artık hayal ettiğiniz şekilde uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Girişimlerin pek hızlı ilerlemeyeceği bir süreçteyiz; bu yüzden istediğiniz verimi yakalayamayabilirsiniz. Başkalarına şifa olacak çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün duygularınızın etkisindesiniz. Sizi kabullenmeye iten bazı gelişmeler ve olaylar söz konusu olabilir. Geleceğe daha hülyalı gözlerle bakabilir; hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Ayrıca sabit fikirle baktığınız düşüncelerinizi biraz esnetebilirsiniz. Dini konular, ruhsal çalışmalar veya sizi rahatlatacak çalışmalara yönelebilirsiniz.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal alanda koşulların değişkenlik gösterdiği durumlar var. Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, kira, sigorta gibi işlerle ilgili beklentilerinizi karşılamaya yönelik görüşme ve çalışma yapabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda daha hassas ve kırılgan olmanın yanı sıra hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için girişimleriniz olabilir.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar veya işbirlikleri sizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerin sizden beklentisi büyük olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili aklınızda olan fikirleri uygulamaya geçirme niyetiyle bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Başkalarından sizi beklentiye ve hayale sürükleyecek destekler alabilirsiniz. Dikkat.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda, gayrimenkul ve para yönetimiyle ilgili konular gündeminizde. Size faydası dokunacak ve bu konuda fikir ve hizmet verecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Ancak fazlasıyla a hayal kurmanıza neden olabileceklerini de aklınızdan çıkarmamalısınız. Borç ve gecikmiş ödemelerini yapmak için uygun şartlar altındasınız.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal olarak hassas ve şefkat dolusunuz. Sevdiğiniz kişiye olan hislerinizin farkına varabilir; hislerinizi açıklayabilirsiniz. İdeal ilişkiden ne beklediğinizi paylaşabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimiyle ilgili son kararları alabilir; girişimleri başlatabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bu zamanları iyi değerlendirebilir; yeteneğiniz olan konuya tüm ruhunuzla eğilebilirsiniz.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Ev, aile ve kariyere ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi gerginliğe iten, baskı oluşturan ve ilerlemenizi engelleyen konularla ilgili bir karar süreci içinde olabilirsiniz. Belirsizliğe konuşarak çözüm yolları üretebilirsiniz. Ayrıca finansal durumunuzu etkileyecek anlaşma ve görüşmeler yapabilirsiniz.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Zihniniz karışık ve atacağınız adımlar belirsiz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya aileden gelen kaynakları kullanma konusunda net olmayan düşünceleriniz var. Ancak sezgilerinize kulak vererek işin içinden çıkabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler ve arkadaşlarınız için bugün bazı fedakarlıklarda bulunmanız söz konusu. Gerek maddi gerek manevi olarak onların yanındasınız.

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

Kendi değerinizi görmekte ve kazançlarınızla ilgili başlattığınız girişimlerin nasıl ilerleyeceği hakkında net değilsiniz. Bilinçaltınızdaki sabitlenmiş fikirlerle ilerlemektesiniz. Bunu değiştirmek için ve bırakmak için uygun günlerdesiniz. Aile, ev ve gayrimenkulle ilgili ortaya çıkacak durumları konuşarak halletmeye çalışabilirsiniz. Size yeni fırsatlar sağlayacak bir eğitim gündemde.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi daha hassas ve duyarlı kılmakta. İsteklerinizi ve düşüncelerinizi geçeğe dönüştürmenize olanak sağlayacak girişimleriniz olabilir. Ancak kendinizi fazlaca hayale kaptırmamaya çalışın zira aldanmaya açıksınız. Eğitim, anlaşmalar ve yolculuklardan yana şansınızın açık olması bu konularda yeni adımlar atmanıza yardımcı olabilir.