Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Hedeflerinize ulaşmak için verdiğiniz çabaların karşılığını almakta bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz. Gruplar ve dernekler içinde özgün projelerinizle ön plana çıksanız bile hala muhaliflerin engellerine takılabilirsiniz. Bugün girişimler ve başlangıçlar için uygun olmasa da planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusallığınız ağır basacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İletişim trafiğinin hızına kapılarak abartılı söylemlerde bulunabilir, öfkenizi ve kırgınlığınızı fazlasıyla ön plana çıkarabilirsiniz. Yola çıkmak, eğitimlere başlamak veya anlaşmalar imzalamak için fazla acele etmemelisiniz. Bugün hız keserek olayları tekrar değerlendirmenin kariyer planlarınızı sağlam zeminlere oturtmanın çabası içinde olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Akşam saatlerine kadar kararlarınızı sorgulayarak, girişimlerinizi askıya alabilirsiniz.

        Başlangıçlarda bulunmak için yarını beklemeniz daha doğru             olacaktır. Gece yarısına doğru iş ve sosyal hayatınızda yaşanan gelişmeler eviniz, aileniz ve kariyeriniz arasında kalmanıza neden olarak ikilemlere yol açacaktır. Harcamalarda dikkatli olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ortak kaynaklarınızın kullanımında daha bağımsız ve özgür olmak isteyebilir,

       geleceğe dair finansal planlar içinde olabilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için içinizde istek ve güç olmasına rağmen başlangıçlar için akşam saatlerini beklemeniz daha doğru olabilir. Fakat görüşlerinizde netleşememeniz söylemlerinizde yanlış anlaşılmalara yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Son günlerde ilişkiler gündeminizde önemli bir yer tutmuş olabilir. Ortaklık ve işbirliklerinin size kazandırdıkları ya da kaybettirdikleriyle ilgili düşüncelere dalabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizden bağımsız hareketleri karşısında tavır almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise finansal konularda gelişmeler yaşanabilir, harcamalarınızda kararsız kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gün boyunca Ay’ ın boşlukta olmasından dolayı girişimlerinizi ağırdan almak ve başlangıçlardan uzak durmakta fayda var. Fakat yine de boş durmak yerine var olan işleri düzenlemek ve görevlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde karşıt burcunuza geçen Ay; ilişkilerde yaşanacak gerilime işaret etmekte. Kendi zevkleriniz ve karşınızdakilerin beklentileri arasında kalabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk hayatınızda son birkaç gündür yaşanan hareketlilikten sonra bugün gelişmeleri gözden geçirerek kendinize bir yol belirleyebilirsiniz. Başlangıçlar için uygun bir zaman olmasa da gelecek planları yaparak, var olan işlerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde gündelik hayatınızda aksaklıklar baş gösterebilir. Gizli ilişkilerin açığa çıkması kararsızlığa yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Özgürlüğünüze ve bireyselliğinize yoğunlaştığınız bu günlerde evinizde zaman geçirerek, dış dünyadan soyutlanmak isteyebilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmadan önce şimdiye kadar aldığınız kararları gözden geçirebilir, var olan işleri tamamlama yoluna gidebilirsiniz. Akşam saatleri ise romantik ilişkilerde ikilemler yaşayabilir, idealleriniz ve duygularınız arasında kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yakın çevreyle, kardeş, komşu ve kuzenle ilişkilerinizde bireysel bakış açınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Sosyal medya da aktif olarak yer alabilir, kendinizi ifade etme özgürlüğünü bulmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan önce kararlarınızı gözden geçirmelisiniz. Akşam saatlerinde ise kariyer hedefleriniz ile ailevi fedakarlıklar arasında kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik gelirlerinizi iyileştirmek amacıyla geleceğe dair planlar yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Özgün ve sıradışı fikirlerle yeni kazanç yollarına ulaşmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündeminiz değişebilir ve yapmak zorunda olduğunuz fedakarlıklar inançlarınızla çelişebilir. Söylemleriniz görüşlerinizi yansıtmayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaşamınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirerek, daha uzun vadeli gelecek planlarına yönelebilirsiniz. İlişkilerden beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığını değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ekonomik konulara yoğunlaşmak isteyebilirsiniz fakat harcamalarınızla gelirleriniz arasında dengeyi muhafaza etmekte zorlanmanız ikilemlere yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün hiçbir şey yapmadan günü sadece düşünerek geçirmek isteyebilirsiniz. Gelecek planları yapmak için konsantre olup, araştırmalar içine girebilir, ideallerinize yoğunlaşabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte gelişmeler hız kazanabilir. Karşınızdakilerin sizden beklentileri duygularınızı ifade etmenizi engelleyebilir.