Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 24.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ay koç burcunda

Burcunuzdaki Ay size hala enerji ve cesaret vermeye devam ediyor. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilir adeta bir savaşçı gibi ideallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda derin ve tutkulu olmanın yanı sıra isteklerinize ulaşmak için sabretmeyi de biliyorsunuz. Maddi konularda size sorumluluk getiren bazı borçlarla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

BOĞA: Sizi içten içe duygusal gerginliğe sürükleyen olayları kontrolünüz altına almak zor olabilir. Hem aşkta hem diğer istekleriniz için girişimci duygular içinde olmanıza rağmen kendi kendiniz engelleyebilirsiniz. Eş ve ortaktan kaynaklı kısıtlamaları sabırla karşılayarak gelecek için planlar yapabilirsiniz. Ortak gelirlerle ilgili sizi bir süre sonra rahata erdirecek şartları sabırla beklemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gruplar içinde liderliğinizi ve coşkunuzu ortaya koyacağınız bir olabilir. Arkadaşlarla sizi motive edecek organizasyonlara ve cesaretle hareket edeceğiniz aktivitelere katılabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek fazla düşünmeden yapacağınız girişim ve kararların para ve duygusal alanda ileride size riskler getireceğini bilmelisiniz. İkili ilişkilerde kontrol karşı tarafta olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda tek başına hareket etme ve karar alma isteğinde olabilirsiniz. Mücadele gerektiren işlerde gereken cesareti gösterebilir; sizin ilerlemenizi engelleyen konularda adeta bir savaşçı gibi davranabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi duygusal olarak derinden etkileyecek gelişmelere açıksınız; karşınıza çıkan engelleri aşmak istemenin yanı sıra sabırla beklemeyi de tercih edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularda isteklerinizin peşinden gidebilecek heves ve cesarete sahipsiniz. Girişimlerde bulunurken ilerisini fazla düşünmeden alacağınız kararlar sonradan sıkıntı yaratabilir. Ev, gayrimenkulle ilgili gizli kalmış konular açığa çıkarak size maddi anlamda sorumluluklar getirebilir. Aile ilişkilerinde yapıcı olmaya bakmalı kimi zaman sabırlı ve olgun davranmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eşin parası, borç ve alacaklarla ilgili canınızı sıkan gelişmelere çözüm üretmek için cesur girişimleriniz olabilir. Ailevi konularda sorumluluk aldığınız konularda daha özgür olma isteğinde olabilir; yeni başlangıçlar için hevesle hareket edebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sizi sorumluluk almaya mecbur bırakan gelişmeler olabilir. Eğitim, yolculukları içeren işlerde doğru planlamayı yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler ve ortaklıklardaki gelişmeler sizin kontrolünüzde ilerlemeyebilir. Karşı tarafın sizi şaşırtan hamleleri olabileceği gibi ilişkiye canlanma da getirebilir. Kazançlarınızda yeni fırsatların yanı sıra kısıtlanmalarınız devam ederken yatırım odaklı olabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşlerle birlikte hareket etmeniz gereken koşulların gündeme gelebilir. Ev konularında gerginlikler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş konularında tek başına hareket etmek, karar almak için kendinizi hazır hissediyor olabilirsiniz. Ancak girişimlerinizin risk içerdiğini bilmelisiniz. İkili ilişkiler, anlaşmalarda kendinizi göstereceğiniz fırsatlar var; sorumluluklarınızı unutmadan ilerlemelisiniz. Yakın beraberliğinizle ilgili yeni bir sürece girmektesiniz. Kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşarken; harcamalarınızda artışlar olabilir.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi hem aşka hem de hayatın keyiflerini yaşamaya yakın hissediyor olabilirsiniz.

  Ancak bilinçaltınızda yine de bazı çekinceleriniz veya geçmişe ait bir ilişkinin kontrolünüz dışında gelişen sorunları olabilir. Maddi konularda fazla harcamalara karşı önlemler alabilir; yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Disiplinli davranmayı elden bırakmamalısınız. Şanslı olduğunuz bu süreci lehinize değerlendirmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye ait bazı bitiş ve başlangıçlar öne çıkabilir. Hem beraberliklerinizde hem genel olarak kendinizi ifade ederken baskıcı davranışlarınız ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Hedef ve projelerle ilgili gelişmeler sizi mutluluk vermenin yanı sıra bazı sorumlulukları da beraberinde getiriyor. İş yükünüzü arttırabilir; daha planlı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde size gerginlik veren konular artık eski önemini yitirmekte. Eğitim, yolculuklarla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Size yeni ufuklar açacak, yeni deneyim ve bilgi kazandıracak gruplar içinde yer alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda size sorumluluklarınızı hatırlatacak gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın ilişkinizi toplumun gözü önünde yaşamaktan kaçınmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konularda sizi gerginliğe sürükleyen sorunlara yeni çözümler üretmekte başarılı olabilirsiniz. İşle alakalı yeni fırsatların olması yeni kaynak arayışına götürebilir. Risk ve cesaretle girişeceğiniz işler yapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukukla ilgili meselelerde sizi kısıtlayan koşullara dostlardan gelecek destek olabilir. Hedeflerinize ağır ancak emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.