Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal olarak sizi kısıtlayan ancak kararlılık getiren durumlar söz konusu olabilir. Paylaşımlarınızda sorumlulukların ağır basması gelecekteki hedeflerinizle ilgili sorgulamalar yapmanıza neden olabilir. Gruplar ve dernekler içinde yer alarak günü değerlendirmek isteyebilir ancak aranızda belli bir mesafe olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişlilerinizde içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi gözlerle değerlendirmek isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sorumluluğunuzu alırken bir yandan da size bazı kısıtlanmaları da beraberinde getirebilir. Ortak olduğunuz gelirlerle ilgili bazı yatırımlar gündeme gelebilir. Koşullar kontrolünüz dışında gelişebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğinizi ilgilendiren kararları uygulamak için önce sizi bağlayan durumları aşmanız gerekebilir. Akademik bir eğitim, yurtdışıyla ilgili iler veya bir hukuki konu zihninizi kurcalayabilir. Günlük yaşantınızda bugün sorumluluklar, yapılması önemli görevler sizi etkisi altına alabilir; karamsar hissetmenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün duygusal olarak derin hissedebilir; tutkularınızın etkisiyle hareket edebilirsiniz. Yakın ilişkinizde beklediğiniz davranışları görememek sizi kısa süre de olsa karamsarlığa sürükleyebilir. Çocuklarınızla ilgili görevlerinizi yerine getirebilir; üzerinde çalıştığınız hobi değerindeki işleri ciddiyetle ilerletebilirsiniz.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Evde, aile içinde size yük getiren sorumluluklar altına girebilirsiniz. Ebeveynlerinizle alakalı işler sizi uğraştırabilir; onlara karşı olan görevlerinizi yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa bir süreliğine karamsarlık yaşamanıza neden olan gelişmeler ilerleyen saatlerde dağılacaktır. İçinizdeki duyguları ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkilerinizde sorumluluklar ön planda olabilir. Görevlerin getirdiği ağırlığı hissedebilirsiniz. Zihinsel çalışmalara yönelebilir; üzerinize aldığınız işleri mükemmele yakın hazırlamak isteyebilirsiniz. Ancak bu odaklanma kimi zaman yorucu olabilir. Olayları tek bir yönden değerlendirmeyiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi değerinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilir; bu duygunun olumsuz yönü olan karamsarlık sizi bugün etkisi altına alabilir. Maddi konularda almayı geciktirdiğiniz karalar tekrar gündeminize gelebilir. Çocuklarınız, yakın ilişkinizin geleceğini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. Nasıl hareket edeceğiniz konusunda tereddüttesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; size sorumluluklar getirmekte. Aileniz, yakınlarınızı içine alan durumlarda kontrolü ele almak isteyebilir; yaptırımcı olabilirisiniz. Sizi karamsarlığa sürükleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak esnek hareket ederek sorunları aşabileceğinizi bilmelisiniz. Öğleden sonra daha olacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler bugün sizi huzursuz kılabilir. İstemeden katlanmak zorunda olduğunuz durumlarla başederken kabullenici olmak işinizi kolaylaştırabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde istenmeden ağzınızdan çıkan sözler bağlarınıza soğukluk getirebilir.  Dikkat. Mantığınızı ön planda tutmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplar, arkadaşlar veya ekip çalışmaları sizi meşgul edecektir. Görev bilinciyle hareket etmeniz üzerinize aldığınız sorumlulukların yerine gelmesine olanak sağlayacaktır. Sabah saatlerinde kendinizi biraz karamsar hissetmenize rağmen ilerleyen saatler daha iyi geçebilir. Maddi konularda artan harcamalarınıza bir dur demelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğe dair güvenle bakma ihtiyacındasınız. Ancak sizi baskısı altına olan durumlardan etkileniyor ve karamsarlığa kapılıyorsunuz. İçinizde var olan iyimserliği kaybetmemeye çalışmalı; yarınların daha güzel olacağına dair kendinize telkinde bulunmalısınız. Kendinizi olabildiğince iyi ifade edebilirseniz kazançlı çıkacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler sabah saatlerinde huzursuzluk yaratabilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilir; üstlerin baskısını yaşayabilirsiniz. İçinizde var olan yaratıcılığı kullanarak karşılaştığınız sorunları çözüm bulabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermemelisiniz.