Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Keyifli bir hafta sonunun ardından çok çalışacağınız ve yorulacağınız bir güne başlıyor olabilirsiniz. Bugün gerçekleşecek Dolunay çalışma ortamınızda gerginliğe, iş arkadaşlarınızla aranızda çatışmalara neden olabilir. Yorgunluktan dolayı bağışıklık sistemi sorunları yaşayabilir, sağlığınıza daha fazla önem vermeye zorlanabilirsiniz. Beklentiler hayal kırıklığına yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün yaşanacak Dolunay; geleceğinizle ilgili kararlar almanıza ve hedeflerinizi gözden geçirmenize neden olabilir. Aşk ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşayabilir, var olan ilişkilerde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ekonomik konularda istikrarı sağlamakta zorlanabilir, yanlış seçimler yapabilirsiniz. Risk almamanız fırsatları kaçırmanıza ve yeteneklerinizi açığa çıkaramamanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Akşam saatlerinde gerçekleşecek Dolunay; son günlerde hız kazanmış girişimlerinizin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir. Aile içinde huzursuzluk yaşanabilir, gayrimenkullerle ve taşınmayla ilgili son kararlarınızı verebilirsiniz. Gelişmeler hayal kırıklıklarına yol açsa da, beklentilerinizi yüksek tutmayarak doğru seçimler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aldığınız haberlerin doğruluğunu iyi araştırmalısınız. Kulisler ve açığa çıkan bilgiler kafanızın karışmasına, seçim yapmakta zorlanmanıza neden olabilir. Dolunay’la birlikte anlaşma ve sözleşmelerde olumlu ya da olumsuz son noktaları koyabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu, kuzenlerle ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir. Eğitimlere ve yolculuklara karar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay’ la birlikte ekonomik konularla ilgili seçimler açığa çıkabilir. Arkadaşlarınız ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplar sizi karar almaya zorlayabilir fakat finansal konularda ki belirsizlik kafanızın karışmasına yol açabilir. Bugün yaşanan gelişmeler gerilime, hayal kırıklıklarına ve aldığınız kararlardan vazgeçmenize neden olabilir. Olayları kontrol etmek yerine akışa bırakmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda yaşanan Dolunay ilişkilerde ve yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almanıza neden olabilir. Fakat şartların size bağlı olmaması ve koşulların belirsizliği aldığınız kararlardan vazgeçmenize de neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin davranışları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bugün gerilimden uzak durabilmek için çaba sarf etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Dolunay çalışma ortamınızda gerginliğe neden olabilir. İş hayatınızda ki belirsizlik ve yoğun rekabet olayları kontrol etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Beklediğiniz görev ve terfilerle ilgili olumlu ya da olumsuz sonuçları alabilirsiniz. İhmal ettiğiniz, yerine getirmediğiniz görev ve sorumluluklarınız bugün size sorun yaşatabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Romantik ilişkilerde sonlanmalar yaşanabilir ya da kararlar alarak farklı bir boyuta geçebilirsiniz. İlişkilerde yaşanan gerginlik finansal konulardan kaynaklı olabilir. Arkadaşlarınızdan, içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan beklentileriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bugün alacağınız kararların uzun vadeli olmayacağını, gerilimin de bir süre sonra biteceğini bilerek davranmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün her türlü ilişki de gerginlik yaşayabilirsiniz. Aileniz için yaptığınız fedakarlıklar iş ve sosyal hayatınızda sorunlar yaşamanıza ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Yaşadığınız yerle, gayrimenkullerle ilgili son kararları alarak harekete geçebilirsiniz. İhmal ettiğiniz, ertelediğiniz konular karşınıza çıkabilir ve ortaklıklarda, işbirliklerinde zorlanmanıza yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Akşam saatlerinde gerçekleşecek Dolunay’ la birlikte önemli kararların ve anlaşmaların arifesinde olabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerde gerilim yaşanabilir, girişimlerinizin olumlu ya da olumsuz sonuçlarını alabilirsiniz. Düşüncelerinizde ki belirsizlik iş ortamınızda da doğru seçimler yapamamanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Fakat aldığınız riskler ve şartların belirsizliği finansal dengenizi muhafaza etmenizi engelleyebilir. Kontrolsüz harcamalar ve ihmal ettiğiniz ödemeler sorunlara yol açabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmanız hayal kırıklığına neden olabilir, son kararı vermeden önce biraz daha beklemekte fayda var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Akşam saatlerinde karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; ilişkilerde gerginliğe neden olabilir. Karşınızdakileri ihmal etmeniz ve yeterli sorumluluk üstlenmemeniz yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi eleştirmesine yol açacağından, çatışmalar yaşanabilir. Ev ve aileye dair girişimlerinizde kararsız kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Başlangıçlardan uzak durmalısınız.