Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün toplum içindeki statünüzü arttıracak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hayalinizde var olan konular, hedefleriniz için son hamleleri yapmaya isteklisiniz ancak önünüze bazı engeller çıkabilir. Hırsınızın ve tutkularının dozajını iyi ayarlamalısınız zira sonuçlar sizin tutum ve tavrınıza bağlı gelişecektir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklar odak noktanız olmakta. Kendi bildiğiniz yolda ilerlemek istenmenize rağmen karşınıza sizi ikna etmeye çalışan kişiler çıkabilir. Geleceğinizi güven altına almak adına size getirilen önerilere açık olmalı; işbirliğine yakın durmak lehinize gelişmeler getirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınız ve kariyerinizde yeni gelişmeler içindesiniz. Ancak işin mali tarafı ve beklentilerinizin yerine gelip gelmesi sizi bugünlerde daha fazla ilgilendirmekte. Gün içinde sizi zorlayan şartlarla karşılaşabilir; eder değer dengelerini sorgulayabilirsiniz. Ayrıca ortak gelirlerden faydalanma şansınızı var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin önemine dikkatinizi çekiyor. Özellikle bugün denge kurmak ve uyumlu davranmak adına çaba göstermeniz gerekebilir. Gerek iş gerek ev ve ailevi konuların da eşzamanlı devreye girmesiyle kendinizi bir kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bakış açınızı yenileyiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamında sorumluluklarınız artıyor. Gerek çalışma arkadaşlarınız gerek üstlerinizle olan ilişkilerinizde temkinli olmalı; çıkarlarınızı gözeterek hareket etmelisiniz. Maddi alanda yapacağınız girişimleri enine boyuna tartarak ilerlemeli; kararlarınızı bu bağlamda almalısınız zira yanılgılara açıksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sorumlulukların yanı sıra hayatın keyiflerine de yakın duruyorsunuz. Aşkın, sevginin yanı sıra beraberliğinizin size neler kattığını sorgulayabilir; beklentilerinizi belirleyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı gelişmeler sizi bugün bunaltsa da çözüm bulabilecek ve sorunların üstesinden gelebilecek güçtesiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde, aile içinde bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Varolan bir gayrimenkulle veya yerleşiminizle alakalı bir konu bugün sizi meşgul edebilir. Bir süredir beklediğiniz haberi alabileceğiniz gibi beklenmedik bir bildirim de alabilirsiniz. Gelişmeler için aile büyüklerinin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sorumluluk almanız gereken konular olabilir. Size yük getiren ve huzursuz eden bu durumları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilir; gereken tavrı gösterebilirsiniz. Ancak sizi zorlayan koşullar da yok değil. İşle ilgili anlaşma, sözleşme ve yolculuklar da bugün sizi meşgul edebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular yine gündeminizde. Gerek iş gerek özel yaşantınıza ait parasal durumlar bugün sizi zorlayabilir. Değerlendirmeleri içinde bulunduğunuz şartları gerçekçi bakış açısıyla yapmalı; hayallerden uzak durmalısınız. Ayrıca eve, aileye veya yerleşime ait belirsiz durumlar halen devam ediyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi güçlü ve yönetsel kılmakta. Kendi bildiğiniz doğrulardan yola çıkarak her şeyi kontrol altına almak isteyebilirsiniz. İşe ve aileye ait konularda sorumlulukların artması sizi bugün zorlayabilir. İlişkilerinizde uyumlu olmaya bakmalı; empati geliştirmelisiniz. Girişimlerle ilgili son hamleleri yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların artması sizi kendi iç dünyanıza çekilme isteği verebilir. Kontrol dışı gelişebilecek durumlara karşı dikkatli olmalı; sabırlı davranmaya çalışmalısınız. İş ve sağlıkla ilgili sizi tedirginlik yaratan konular karşınıza çıkabilir. Karamsar olmamalı; pozitif bakmayı denemelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bağlı olduğunuz gruplar, ekip çalışmalarında yönetimi ele almak isteyebilir; hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Ancak sizi yapmak istediklerinizden alı koyan kişi ve kurumlarla önce mücadele edeceğiniz durumlar gündeme gelebilir. Planlı, programlı ve işbirlikçi davranabildiğiniz takdirde üstesinden gelebilirisiniz. Hayallere kendinizi kaptırabilirsiniz.