Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün geçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkileri altındasınız. Finansal konular, maddi manevi değerlerinizle ilgili alanda kendinize yeni bir yön verebilir; sürdürmekte ısrar ettiğiniz ancak artık işinize yaramayan tutum ve davranışlardan kurtulabilirsiniz. Güvencenizi başkalarına bağlı olmadan kendinizin yaratabileceğinizin farkına varabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay Tutulması’nın etkisi altındayken ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir dönemin artık kapandığını; başkalarına bağlı olarak sürdürdüğünüz koşulların değişime uğradığını idrak edebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi arttıracağınız; maddi konularda sorumluluklarınızı ele alacağınız bir koşullar içinde olabilirsiniz. Düzene uyum sağlamaya çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay Tutulması iş hayatınız, günlük düzenleriniz ve sağlığınız üzerinde etkili olabilir. Sürdürmekte ısrarcı olduğunuz ve değiştirmekte zorlandığınız çalışma koşullarınızı değiştirebilir; yeni projeleri hayata geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz rahatsızlıkların gündeme gelmesiyle bir tedaviye başlayabilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmelere açık olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay Tutulması; gelecek güvenceniz, hedefleriniz ve bugüne dek sürdürdüğü tutumlarınız üzerinde size yeni bir yön çizmeye zorlayabilir. Maddi konular, duygusal paylaşımlar ve çocuklarınızla ilgili bugüne dek uyguladığınız davranışlarınızın ve tarzınızın artık işe yaramadığını fark edebilir; yeni bir düzen kurmanın gerekliliğini hissedebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar içinde yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün yaşanacak Ay Tutulması; kariyer ve aile yaşantınızda önemli bir dönemeçte olduğunuzun işareti olabilir. İş hayatında elde tutuğunuz gücü ve konumuzu sürdürmek; kendinizi daha fazla öne çıkarmak, fikirlerinizi kabul ettirmek istemenize rağmen engellenebilirsiniz. Duygusal alanda sizi huzursuz eden gelişmeler ve değişimler yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı işleriniz, eğitim ve geleceğiniz üzerinde etkili olacak bir Ay Tutulması yaşanabilir. Bugüne dek sürdürdüğünüz koşullarınızda ve düşüncelerinizde değişimin gündeme gelmesiyle kendinize yeni bir yön çizmeniz gerekebilir. Gelecek güvenceniz adına maddi konuları daha fazla önemseyebilir; kariyerinizde ilerlemenize engel olan yük ve bağlardan uzaklaşabilirsiniz.  

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi paylaşımlar, duygusal konular bugün yaşanacak Tutulma ile birlikte bir krize neden olabilir. Değerlerinizle ilgili yeni bir değerlendirme yapmanın gerekliliğini hissedebilirsiniz. Ev, gayrimenkul, finansal konularda sizi test eden durumlarla karşılaşabilir; tek başına hareket etmekte, karar almakta zorlanabilirsiniz. Ancak ısrarcılığınız size bir katkısı sağlamayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkiler, işbirlikleri ve kariyer alanında sizi oldukça etkiliyor. Ekim ayından bu yana gerek işte gerek özel hayatınızda sorguladığınız huzur ve güven arayışınız sonucunda var olan birlikteliklerle ilgili son kararınızı alabilirsiniz. Israrcı olmadan değişime ayak uydurmalı; geleceğinizi yeniden şekillendirmenize olanak sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ay Tutulması’nın enerjisi sizi içten içe huzursuzluğa itebilir. Bilinçaltınızın derinliklerinde sakladıklarınızın su yüzüne çıkması veya sürdürdüğünüz düzenlerin değişiyor olması sizi korkularınızla yüzleştirebilir. Gerek maddi gerek duygusal alanda gelişmeleri kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli; sizi rahatsız eden şikayetlerinizi göz ardı etmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşanacak Tutulma; aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkinizde, aileden gelen varlık veya gayrimenkule dair konularda yeni bir döneme işaret etmekte. Varolan düzeninize yeni bir ritim getirecek gelişmeler gündeme gelebilir, gerek özel gerek kariyer hedeflerinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Grup çalışmaları içindeki görevlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay Tutulması’yla birlikte kariyeriniz, aile hayatınız ve hedeflerinizle ilgili bir dönemeçten geçiyorsunuz. Uzunca bir süredir üzerinde düşündüğünüz konuları; çalıştığınız işleri ve projeleri artık tamamlayabilir; nihai bir sonuca varabilirsiniz. Ev, gayrimenkul ve yerleşime ait fikirleriniz netleşebilir; önümüzdeki günlerde bu sayede harekete geçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Tutulma’nın size kattığı pozitif etkiler altındasınız. Düşünce yapınızı yenileyeceğiniz ve kalıplarınızı kıracağınız bir dönemdesiniz.  Bir süredir deneyimledikleriniz kendinizi geliştirmenize ve yeni ufuklara yelken açmanıza olanak sağlayacaktır. Kardeş ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde var olan düzeniniz değişebilirsiniz.