Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bir süredir yaşadıklarınız sonucunda düşünceleriniz, hayata bakışınız artık değişmekte. Ay tutulmasıyla birlikte eğitim, yolculuklar veya iletişim alanında gelen öneri ve teklifleri değerlendirebilirsiniz. Sizi huzursuz eden koşullardan fazla emin olmamanıza rağmen bir karara varabilirsiniz. Bilgi akışının yanılgılı olmasından dolayı bazı sorunlar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay Tutulması sizi maddi konularda bir karar aşamasına getirebilir. Huzur ve güvende hissetmek için harcamalarınız ve bütçenizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ticaret, aracılık veya eğitimle ilgili alanlarda kullanabilir; ortaklaşa paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yanılma payınız olabileceğinizi unutmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili yeni gelişmelere yani bitiş ve başlangıçlara açık olduğunuzu göstermekte. Sürecini doldurmuş olan evliliğinizi sonlandırabilir veya birlikteliğinizi hızlı bir kararla ciddiyete dökebilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızla ilgili dönüm noktası olacak koşullar oluşabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltı düşüncelerin sizi oldukça yorduğu bir süreçtesiniz. Ay Tutulmasıyla birlikte korkularınızla yüzleşebilir; gerek eğitim, gerek işinizle gerek kardeşlerinizle ilgili sonlandırmakta zorlandığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar ve dedikodular zihin karışıklığına neden olabilir. Endişeden uzak durmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltı düşüncelerin sizi oldukça yorduğu bir süreçtesiniz. Ay Tutulmasıyla birlikte korkularınızla yüzleşebilir; gerek eğitim, gerek işinizle gerek kardeşlerinizle ilgili sonlandırmakta zorlandığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar ve dedikodular zihin karışıklığına neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedefleriniz, geleceğe yönelik planlarınız veya içinde yer aldığınız ekip çalışmalarıyla ilgili gelişmeler sizi meşgul etmekte. Ay Tutulması, bu konularda artık nasıl bir yol izlemeniz; varsa eksiklerinizi görmeniz açısından size rehber olabilir. Ancak finansal konularda net olmayan koşullar bu dönemde sizi biraz zorlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşiniz, kariyer hayatınız ve aileniz arasında ikilemde kaldığınız bir süreçtesiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili gelişmeler gündeminizde önem kazanırken artık net bir karar alma istediğindesiniz. Ay Tutulması’nın güçlü etkisiyle eğitime ait anlaşmalar yapabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğratabilecek durumlara ve haberlere karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Uzun süredir değişen düşünce ve fikirleriniz Ay Tutulması’nın güçlü enerjisiyle hayata karşı yeni bir bakış açısı oluşturmanıza olanak sağlayacaktır. Eğitim, yurtdışı ve medya alanında çalıştığınız konularda bir karara varabilir; belki yön değişikliği yapabilirsiniz. Size fırsat olarak gelen öneri ve teklifleri değerlendirmek kariyerinizde yeni bir süreci başlatabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizi finansal konularda bir karar aşamasına getirebilir. Kredi, alacak ve borçlarla ilgili bir süredir sizi zorlayan konularda bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerin duygusal boyutunda size kriz yaratan gelişmeler ruh halinizi etkiyebilir artık gelecek için yeni bir yön çizmek durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda meydana gelecek olan Ay tutulması, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız açısından önemli bir karar aşamasında olduğunuzu göstermekte. Beraberliğinizin muhasebesini yapabilir; hayatınıza farklı bir yön çizmek isteyebilirsiniz. Net olmayan koşullarından etkilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili konulardan kaynaklanan bazı fedakarlıklar söz konusu.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma hayatının getirdiği yoğunluk ve stresin sağlığınız üzerinde olumsuz etkileri altındasınız. Ay Tutulması’nın güçlü enerjisiyle birlikte geçiştirdiğiniz hem zihinsel hem bedensel şikayetleriniz artabilir. İşle ilgili sürüncemede olan anlaşma ve işbirlikleriyle ilgili nihai sonuçlar hayal kırıklığına neden olabilir. Dikkat!

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay Tutulmasıyla birlikte hareketli olan aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir; ilişkinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlarda ürettiğiniz sanat veya edebi değer taşıyan çalışmalarınızı artık sosyal ortamlarda paylaşabilir; ilgi çekebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi için planlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz.