Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.06.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerini eksik kalmış işlerinizi tamamlamaya ayırabilirsiniz. İlerleyen saatlerde grup çalışmalarının öne çıkacağı koşullar içinde olacak; hedeflerinize ve ideallerinize ulaşmak için emek harcayacaksınız. Ortak gelirlerden yana sizi kısıtlayan koşulları aşmak için yeni yöntemler geliştirebilir; yaratıcı yönünüzü kullanabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ilkelerinizden taviz verme niyetinde değilsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatınızda farklılık yaratan tarafınızla bugün ön planda olabilirsiniz. Hedeflediğiniz başarıyı yakalamak için yaratıcılığınızı kullanabilir; üzerinde çalıştığınız konuyu değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda grup çalışmaları, toplumsal projeler sizi oldukça meşgul edebilir Karşınızdaki kişilerden gelen baskılara rağmen idealist yaklaşımınızdan taviz vermek istemeyebilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı işler, yolculuklar, iletişim ve medya alanında yeni ve yaratıcı fikirler peşindesiniz. Gelecekteki konumunuz için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İnançlarınıza ters düşen konularda fikrinizi beyan etmekten kaçınmayacak kimi zaman karşıt düşüncelerle kendinizi ifade edeceksiniz. İş koşullarınızda sizi kısıtlayan koşullarla mücadele etme tarzınızı yenilerken yaratıcılığınızdan faydalanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk saatlerinde işbirlikleri önemli olurken ilerleyen saatlerde ortak kaynaklar ve finansal konular gündeminizde önem kazanabilir. Bağlı olduğunuz gruplarla birlikte hareket etmek zorunda olmanız içten içe gerilime yaratabilir. Duygusal paylaşımlarda karşı tarafın özgür ve ilgisiz tavrı karşısında sizi üzerken geleceğinizi bir kez daha sorgulamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önemli olmaya başlıyor. Karşınızdaki kişilerin farklı ve idealist yaklaşımlarından öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Koşullara hakim olamamanın getirdiği sıkıntılara açıksınız. Ailevi sorumlulukların getirdiği yükler eşinizle olan birlikteliğinize yansıyabilir. Ancak bilinçli yaklaşımda bulunarak her türlü sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda bazı yenilikler yapma niyetindesiniz. Farklı teknikler geliştirerek, teknolojiden yararlanarak bunu yapabilir; ufkunuzu açabilirsiniz.  Grup çalışmaları içinde yer alırken kendi bireysel tarafınızı göstermekten çekinmeyecek; ideallerinizden vazgeçmeden hareket edeceksiniz. Kardeş ve yakın  çevrenizden kaynaklanan yükler sizi yorabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hayatın keyifli tarafını yaşamak niyetindesiniz. Arkadaşlar, gruplarla birlikte olabilir; kendinizi gerek düşünce gerek duygularınızla ifade edeceğiniz ortamlarda yer alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda maddi sorumluluklar biraz sıkıntı yaratsa dahi yeni çözümler üretebilecek konumdasınız. Geleceğe dair umutlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim ve ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Arzu ettiğiniz ideal ortamı yakalamak için çaba içine girebilir; bu isteğinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Kontrolü elinizde tutma çabanız bazı sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Özgürlüğünüzün kısıtlanmasına rağmen ilkelerinizden taviz vermeden hedefe odaklanbilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk saatlerinde maddi konular devrede olsa da ilerleyen zamanlarda fikirleriniz ve idealler önem kazanacaktır. Grup çalışmaları, yağacağınız anlaşma ve katılacağınız eğitimlerde yaratıcı yönünüzle kendinizi gösterebilirsiniz. Yenilikçi tarafınızı ortaya koymaktan çekinmeyecek; sizi engelleyen durumlara rağmen hedefinizden şaşmayacaksınız. Arkanızdan çevrilen işlere dikkat edin.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatleri yeni girişimler pek uygun değil ancak koşullar yine de sizden yana. Maddi konularda gruplara bağlı olmakla birlikte kendi idealleriniz ve hedeflerinizin peşindesiniz. Arkadaşlarınızdan veya bağlı olduğunuz çevrelerden gelebilecek bazı engellere rağmen ilkelerinizden ve düşüncelerinizden taviz vermeden hareket etmek istiyorsunuz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzdaki Ay idealist tavrınızı arttıracak; kendinizi fikir ve düşüncelerinizle ortaya koymanıza olanak sağlayacaktır. İkili ilişkilere yaklaşımınız özgürlükçü bir bakışta olurken görev ve sorumluluklarınızın da bilincindesiniz.  İş ve sosyal hayatınızda sizi kısıtlayan durumlara rağmen isteklerinizden ilkelerinizden vazgeçmeyecek; hedeflerinizin peşinden gideceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi içinize dönebilir; belki yalnız kalmak isteyebilir; iç sorgulama yapabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve ifade etmekten kaçınabilir; sevginizi içinizde saklayabilirsiniz. Hedeflediğiniz işleri uygulamaya geçirmek için koşulların uygun olmayışı veya kontrolünü dışı gelişen bazı durumlar içsel sıkıntıya neden olabilir. Sorumlulukların sizi karamsarlaştırmasına izin vermeyin.